افزایش تعداد حاجیان فوت شده در عربستان به ۸تن/ بستری بودن ۱۲ زائر ایرانی در بیمارستانهای سعودی
وی افزود: پیش از آغاز ایام تشریق، تمهیدات اورژانس کشور برای کمک به زائران ایرانی اندیشیده شده و بدون شک در این ایام با مشکل خاصی مواجه نخواهیم شد.
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اصلیترین مخاطرات پیش روی زائران اظهارکرد: مخاطراتی مانند گرمازدگی، آتش سوزی، تجمعات انبوه، سقوط از ارتفاع، بیماریهای واگیر و حوادث ترافیکی از جمله اصلیترین مشکلات پیش روی زائران به شمار میآیند.
کولیوند ادامه داد: به منظور خدمات دهی هر چه بهتر به زائران، تیمهای امدادی و عملیاتی تشکیل شده است.
وی از ارائه آموزشهای لازم به زائران برای ارائه بهترین عملکرد در زمان حوادث اذعان کرد: آموزشهای لازم در کلاسهای مجزا به زائران ارائه شده تا آنها بتوانند در زمان وقوع حوادث بهترین عملکرد را داشته باشند.
رئیس سازمان اورژانس کشور خواستار همراه داشتن ۳ بطری آب از سوی هر زائر شد و بیان کرد: طی توصیههای مکرر، بارها اعلام کرده ایم که هر زائر باید علاوه بر اینکه آب مینوشد به همراه خود نیز ۳ بطری آب به همراه داشته باشد تا در زمان وقوع حوادث احتمالی، با مشکل تشنگی مواجه نشود.
کولیوند با اشاره به ارائه دستورالعملهای مقابله با گرمازدگی به کاروانها تصریح کرد: با توجه به گرمای هوا و سطح شیب زمین ممکن است زائران انرژی زیادی از دست بدهند به همین خاطر آموزشهای لازم را به برای مقابله با گرمازگی به زایران ارایه کرده ایم.
رئیس عملیات پزشکی حج ۹۶ با ارائه آماری از تعداد حجاجی که تاکنون در بیمارستان مرکز پزشکی حج هلال بستری شده اند گفت: تعداد ۴۲ تن از زائران از زمان حج در بیمارستان مرکز پزشکی حج هلال احمر ایران بستری شده و مراحل درمان آنها پیگیری شده است.
وی ادامه داد: از این تعداد در حال حاضر همچنان ۱۲ حاجی در بیمارستانهای سعودی بستری هستند.
رئیس سازمان اورژانس کشور در خصوص آخرین آمار حاجیان فوت شده ایرانی اظهارکرد: تعداد بیماران و تعداد فوتیهای حج امسال نسبت به سال ۹۴ کمتر شده و تاکنون ۸ حاجی ایرانی در کشور عربستان جان باخته اند.
کولیوند با بیان اینکه " بیماری خاصی حجاج ایرانی را تهدید نمیکند" گفت: خوشبختانه در سال جاری بیماری خاصی حاجیان ایرانی را تهدید نمیکند و مشکلی از این بابت وجود ندارد.