داوران پانزدهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره
به گزارش گروه فرهنگی به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، در راستای تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی، پانزدهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره را شهریور ماه ۱۳۹۶ در استان تهران با اهداف شناسایی و جذب استعدادهای ادبی جوان، تبادل اندیشه و تجربههای شاعران و نویسندگان جوان انقلاب اسلامی، جریان سازی در شعر و ادبیات منطبق بر ارزشهای اسلامی و معرفی و برجستهسازی چهرههای ممتاز عرصه شعر و داستان جوان انقلاب از سوی حوزه هنری برگزار میشود.
به همین منظور علیرضا رجبعلیزاده، محمدسعید میرزائی و محمدعلی مقیمی به عنوان داوران بخش شعر کلاسیک پانزدهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره معرفی شدند.
در ادامه به معرفی داوران این دوره از جشنواره در بخش شعر میپردازیم:
علیرضا رجبعلیزاده
رجبعلیزاده کاشانی از جوانان موفقی است که این روزها او را به عنوان شاعر موفق می شناسیم. زبان حماسی او به همراه مطالعات گسترده اش در حوزه شعر از او شاعری پرکار و پرتلاش ساخته است . وی نویسنده کتابهای «باغ در حصار مصائب»، «زمستان از گریبان تو آیا سر برآورده است؟» و «مترسک عاشق چشمان غاز است» از وی منتشر شده است.
کتاب «زمستان از گریبان تو آیا سر برآورده است؟» مجموعه ۴۵ غزل آزاد با موضوعات عاشقانه و اجتماعی به همراه چند غزل آیینی و غزل دفاع مقدس است. همچنین ۳ قطعه هم در این مجموعه شعر، غزلهایکتاب را همراهی میکند. این کتاب از سوی انتشارات سوره مهر چاپ و منتشر شده است.
همچنین کتاب «مترسک عاشق چشمان غاز است» که انتشارات سوره مهر چاپ و منتشر کرده است، به طور کلی شامل حدود 170 قطعه شعر در قالب «نوخسروانی» و با مضامین مختلف طبیعت، عاشقانه، اجتماعی و غنایی آمده است.
از دیگر آثار این شاعر جوان میتوان به «باغ در حصار مصائب» که از سوی انتشارات شهرستان ادب منتشر شده است اشاره کرد. رجبعلی زاده در سرودن اشعار این کتاب از وزنهای بلند بسیار استفاده کرده است که نزدیک به چهل درصد اشعار کتاب را به خود اختصاص داده است.
محمدسعید میرزائی
محمدسعید میرزائی از غزلسرایان نام آور معاصر فارسی است و متولد کرمانشاه ۲۴ آذر ماه ۱۳۵۵ است. وی دیپلم ریاضی فیزیک و کارشناسی ارشد ادبیات فارسی از دانشگاه تهران دارد. چندیدن کتاب به قلم این شاعر جوان چاپ و منتشر شده است که از میان آن ها میتوان به مجموعه شهر «دیروز می شوم که بیایی» و «ماهِ سه ساله» اشاره کرد. وی دارنده سَرو بلورین اولین و دومین دوره جشنواره بین المللی شعر فجر و برگزیده جشنوار بینالمللی خوارزمی در بخش ادبیات در سال ۱۳۸۲به خاطر ارائه طرح «اجرای فرم های مدرن در قالب غزل» است.
محمدعلی مقیمی
محمدعلی مقیمی از اوایل دهه 80 شروع به سرودن غزل کرده است. «جایگاه شهود» اولین مجموعه شعری است که از او منتشر شده است. «جایگاه شهود» شامل ۶۹ غزل، سروده محمدعلی مقیمی به تازگی توسط سوره مهر به چاپ رسیده است.