فریز کردن هشت ماده غذایی ممنوع
به گزارش گروه فضای مجازی ، همیشه همه خریدهایی که از سوپر مارکت میکنید با فریزر رابطه خوبی ندارند. اگر گاهی توصیههایی میشنوید که برخی مواد غذایی را خنک نگهداری کنید فقط برای جلوگیری از اتلاف وقت و یا آسان کردن تهیه غذای خاص و سرعت بخشیدن به پروسه آماده سازی آن است. فریز کردن برخی غذاها و مواد خوراکی باعث از دست رفتن طعم آنها شده و حتی گاهی ممکن است خطرناک باشد.
فریز کردن محصولات لبنی ممنوع
اگر شیر اضافه خود را فریزر کنید تنها چیزی که عایدتان خواهد شد شیر بریده آلوده خواهد بود. البته شیر تنها ماده لبنی نیست که باید دور از فریزر نگهداری شود. انواع پنیرهای خامهای، پنیر سفید، پنیر لیقوان و خامه نیز علاوه بر آن که با فریز شدن خراب میشوند شکل ظاهری خود را نیز از دست خواهند داد. پنیر سفت در فریزر خرد میشود و پنیر نرم متبلور خواهد شد.
پس در خرید لبنیات دقت کنید و فقط به مقدار نیاز خود خریداری کرده، مابقی آن را در یخچال قرار دهید. اگر در تدارک تهیه اسموتی هستید فقط موز و تمشک را در فریزر قرار دهید. این دو میوه در فریزر خیلی خوب سالم میمانند. اما شیر و ماست را در یخچال نگهداری کنید.
فریز کردن سرخ کردنی ها
خوراکیهای سرخ شده در فریزر دوام نمیآورند. البته بد نیست یادآوری کنیم این خوراکیها در بدن شما نیز سالم نمی مانند. حتی اگر شما قبل از خراب شدن آن ها را بخورید. براساس تحقیقاتی که توسط دانشکده سلامتی هاروارد انجام شده، غذاهای سرخ کردنی منجر به بروز بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی میشوند. و این بدان معنی است که نه تنها باید این غذاها را از فریزر خود دور نگه دارید بلکه باید از بدن خود نیز دور کنید.
نوشیدنی های گازدار
بیشک شما این اشتباه را دو بار انجام نخواهید داد. اگرچه فریز کردن نوشیدنیهای گازدار به نظر جالب می آید اما بسته بندی این قوطی ها به خصوص از نوع آلومینیومی بی شک در فریزر منفجر خواهد شد و همه جا را آغشته به مواد چسبناک درون خود خواهد کرد. بهتر است این مواد را در یخچال نگهداری کنید و اگر جزو نوشیدنیهای سالم نیستند بد نیست آنها را به سطل زباله ارجاع دهید.
پاستا یا ماکارونی پخته شده
قراردادن ماکارونی یا پاستای پخته شده در فریزر منجر به پیدایش ماده ای شل و وارفته میشود که به جای این که اشتهای شما را ترغیب کند، آن را کور خواهد کرد. البته اگر پاستای نیم پز خود را فریز کنید در زمان مصرف کافیست آن را داغ کنید. حتی اگر در کنار آن سس مخصوص هم دارید می توانید آن را در قالب یخ قرار دهید و در فریزر بگذارید. زمانی که به آن نیاز داشتید فقط کافیست آن را روی پاستای خود بریزید و گرم کنید. بیشک از این غذای فوری لذت خواهید برد.
سبزیجات و میوهجات آبدار
حتی اگر سبزیجات و میوهجات آبدار شما در یخچال شل و وارفته شوند و یا آب بیاندازند بهتر از آن است که آن ها را فریز کنید.
کاهو، سیب زمینی، آناناس، هندوانه و سیب از موادی هستند که آب زیادی دارند. قرار دادن این مواد در فریزر موجب یخ زدگی آب درون آنها می شود. و زمانی که این یخ آب شود همه چیزی که برای شما باقی میماند مقداری سبزیجات یا میوهجات وارفته و بدون ویتامین خواهد بود.
گوشت آب شده
اگر گوشت یک بار فریز شود مشکلی نخواهد بود. اما اگر بیش از یک بار یخهای آن آب شود و دوباره یخ بزند اصلا اتفاق خوبی نیست. یخ زدن و آب شدن دوباره گوشت به معنای خوش آمدگویی به باکتریها برای رشد و تکثیر در گوشت خواهد بود و بیشک این چیزی نیست که شما انتظارش را میکشید. پس گوشتهای یخ زده خود را فقط به مقدار نیاز از فریزر خارج کنید و بعد از آب شدن آن فورا مصرف کنید.
گیاهان معطر
گیاهان معطر تازه با فریز شدن تبدیل به ماده ای وارفته و قهوه ای رنگ میشوند. با تغییر دمای شدید، این گیاهان بافت و رنگ خود را کاملا از دست خواهند داد. البته راه دیگری برای نگهداری از این مواد در فریزر وجود دارد. اگر سبزیجات معطر خود را خرد کنید و با کمی روغن زیتون در قالب های یخ قرار دهید شانس نگهداری آنها را در فریزر خواهید داشت.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.