صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چند نکته مهم در مورد آسم که باید بدانید

۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰:۰۱
کد خبر: ۳۴۲۳۶۲
کارشناس مبارزه با بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، گفت: بیماری آسم یک مشکل تنفسی و مساله بهداشتی در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه است که بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، بیش از 300 میلیون نفر در سراسر دنیا از آن رنج می برند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، کارشناس مبارزه با بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، گفت: بیماری آسم یک مشکل تنفسی و مساله بهداشتی در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه است که بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، بیش از 300 میلیون نفر در سراسر دنیا از آن رنج می برند.

 

"زهرا احرام پوش" افزود: سالانه حدود سیصد هزار نفر در جهان به علت این بیماری جان خود را از دست می دهند و اگر اقدامی انجام نشود، تا 10 سال آینده این میزان در حدود بیست درصد افزایش می یابد.

 

او با معرفی آسم به عنوان یک بیماری التهابی مزمن و غیرواگیر ریه که با نشانه هایی مانند سرفه، تنگی نفس همراه با خس خس سینه و احساس خفقان همراه است، اضافه کرد: دلایل اصلی آسم هنوز مشخص نیست، اما می توانیم بگوییم ابتلا به بیماری آسم، ناشی از عوامل محیطی، سبک زندگی و خصوصیات زیستی، ذاتی و ژنتیکی فرد است که در تشخیص آن باید از عواملی مانند گرفتن شرح حال کامل، معاینه بالینی و سنجش عملکرد ریه از سوی دستگاه نفس سنج یا پیک فلومتر بهره گرفت.

 

احرام پوش، گفت: این بیماری می تواند روابط اجتماعی کودکان را دچار اختلال کرده و گاه منجر به حملات خطرناک شود، بنابراین به کار بستن اصول پیشگیری و درمان به منظور مهار بیماری آسم و برخورداری از زندگی طبیعی و عملکرد مناسب در کودکان مبتلا، ضرورت پیدا می کند.

 

او وظایف مربیان بهداشت و اولیای دانش آموزان را شناسایی عوامل خطرزای محیطی و مراقبت از این بیماران برشمرد و تاکید کرد: آگاهی اولیای مدرسه به ویژه مربیان بهداشت و رابطان متخصص ادارات در زمینه پیشگیری و مهار این بیماری و ارتباط موثر آنها با والدین و پزشک بیمار، سبب کاهش عوارض و خطر حمله بیماری می شود.

 

این کارشناس مبارزه با بیماری های غیرواگیر، با اشاره به هدف از درمان آسم، کنترل نشانه های بیماری و استفاده منظم از داروهای تجویز شده از سوی پزشک مانند داروهای تسکین دهنده و داروهای کنترل کننده، توصیه کرد: از عوامل خطر و تشدیدکننده بیماری آسم مانند مواد حساسیت زا یا آلرژن، مواد محرک و عفونت های ویروسی دوری شود.

 

این برنامه آموزشی، به همت واحدهای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و جلب مشارکت های مردمی مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، برای مربیان مهدهای کودک و رابطان متخصص ادارات برگزار شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *