صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دارو درمانی بیماری های اعصاب و روان و اعتیاد مغفول مانده است

۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۲:۰۱
کد خبر: ۳۴۲۲۶۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
دبیر علمی شانزدهمین همایش سالانه انجمن علمی داروسازان گفت: دارودرمانی بیماری های اعصاب و روان و اعتیاد همواره یا غفلت روبرو بوده و به این دلیل به عنوان موضوع همایش امسال این موضوعات را انتخاب کرده ایم.

به گزارش گروه جامعه ، عباس کبریایی زاده در افتتاحیه شانزدهمین همایش سالانه انجمن علمی داروسازان با قدردانی از نقش اطبا در تاریخ ایران گفت: جامعه پزشکی بعد از انقلاب نشان داد هوشمندی و سرآمدی خود را می تواند برای حل مشکلات به کار گیرد.

وی با اشاره به وجود نگاه به بیرون برای پیشرفت داروسازی قبل از پیروزی جمهوری اسلامی ایران افزود: بعد از وقوع جنگ تحمیلی داروسازان برجسته با نگاه نوآورانه صنعت داروسازی را به سمت خودباوری پیش بردند.

کبریایی زاده در این همایش سه روزه در سالن همایش های رازی به حملات شیمیایی در جنگ تحمیلی اشاره کرد و ادامه داد: کشورهای غربی دارویی برای درمان مصدومان به ایران نمی دادند و داروسازان برجسته ما داروهای درمان را برای این مصدومان می ساختند و نباید این خدمات را فراموش کرد.

دبیر علمی همایش انجمن علمی داروسازان در خصوص محورهای همایش امسال توضیح داد: هر سال موضوعی را انتخاب می کنیم که کمتر به آنها توجه شده باشد.

وی ادامه داد: با آنکه در مورد داروهایی مانند آنتی بیوتیک مصرف غیرمنطقی و زیاد در جامعه مشاهده می شود در مورد داروهای اعصاب و روان با مشکل کم مصرف کردن، در دسترس نبودن روبرو هستیم یا حتی عده ای باور ندارند برای داروهای اعصاب و روان از جمله افسردگی یا اختلال دوقطبی به مصرف دارو نیاز است.

کبریایی زاده موضوع اعتیاد را یکی دیگر از محورهای همایش برشمرد و گفت: بر اساس آمار مسوولان سازمان بهزیستی اکنون دو میلیون و 700 هزار معتاد نیاز به درمان در کشور داریم که باید به این موضوع نیز باید توجه کرد.

وی همچنین به مصرف داروهای ضد درد در بیماران در حال بستری اشاره کرد و گفت: باید اطلاعات بیشتری به بیماران در این مورد داد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *