صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اهمیت ماموگرافی سالانه پس از ۴۰ سالگی/علائم سرطان سینه چیست؟

۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴:۴۰
کد خبر: ۳۴۱۶۶۶
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد ماموگرافی سالانه پس از چهل سالگی مهمترین روش در پیشگیری و درمان زودهنگام سرطان سینه است و می‌تواند تعداد مرگ و میر ناشی از سرطان سینه را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.
به گزارش گروه فضای مجازی و به نقل از مدیکال ساینس، مطالعات جدید محققان دانشگاه کلرادو نشان می‌دهد تعداد مرگ و میر ناشی از سرطان سینه در صورتی که ماموگرافی سالانه پس از ۴۰ سالگی انجام شود، حدود ۴۰ درصد کاهش می‌یابد. ماموگرافی سالانه پس از ۴۰ سالگی، بهترین استراتژی برای جلوگیری از مرگ ناشی از سرطان سینه است.
 
مطالعات نشان می‌دهد با وجودیکه ماموگرافی سالانه مهمترین عامل در پیشگیری و درمان زودهنگام سرطان سینه است، حدود نیمی از زنان بالای چهل سال و به طور میانگین هر دو سال یک بار ماموگرافی انجام می‌دهند.
 
به رشد کنترل نشده سلول‌های پوشش داخلی مجرای شیری یا لوبول، سرطان سینه گفته می‌شود. هر سینه از ۱۵ تا ۲۰ بخش به نام لوب تشکیل شده که به صورت خوشه‌ای در کنار هم قرار دارند. لوب‌ها مجموعه‌ای از غدد شیری هستند. هر لوب از بخش‌های کوچکتری به نام لوبول تشکیل شده است. سرطانی که از لوبول آغاز شود، سرطان لوبولار نامیده می‌شود. سرطان سینه در زنان شایع‌تر است، گرچه احتمال ابتلای مردان نیز به سرطان سینه وجود دارد.
 
وجود توده در هر ناحیه از سینه و زیر بغل، تورم در ناحیه زیر بغل، درد یا حساسیت در سینه، مسطح شدن یا فرو رفتگی در سطح سینه، هر گونه تغییر شکل، رنگ و اندازه در سینه، تغییر دمای پوست ناحیه سینه، تغییر شکل نوک سینه و احساس فرورفتگی، خارش و سوزش در این ناحیه، ایجاد بثورات پوستی در ناحیه سینه و هر گونه ترشح روشن یا خونی از سینه از مهمترین علایم سرطان سینه هستند.
 
سرطان سینه تهاجمی‌ترین نوع سرطان زنان در سراسر جهان است و ۱۶ درصد آمار سرطان‌های زنان را به خود اختصاص می‌دهد. با توجه به پیشرفت علم، اکثر بیماران درمان می‌شوند و بدون کوچکترین تغییر به زندگی خود ادامه می‌دهند. امید به زندگی و حمایت خانواده، یکی از مهمترین عوامل موفقیت در درمان سرطان سینه است و در کشور‌های توسعه یافته به دلیل فرهنگ سازی در زمینه تغذیه سالم و فعالیت مستمر بدنی، درمان با موفقیت بیشتری صورت می‌گیرد.
 
نتایج این مطالعه در نشریه Cancer منتشر شده است.
 
 
 

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

 
منبع: ایرنا


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *