صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عواملی که خانواده باعث گرایش فرزند خود به مواد مخدر میشود/دردمان سردرد و میگرن با طب فشاری/ چرا حضرت محمد (ص) به معراج رفت؟ /هدفونی هوشمند جهت گوش کردن با کیفیت تر موسیقی

۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۱:۳۳
کد خبر: ۳۴۱۲۲۰
نقش خانواده‌ در گرایش کودکان و نوجوانان به مواد مخدر، با فشار این نقطه از بدن میگرن ودندان درد را درمان کنید و ... از اخبار برگزیده فضای مجازی امروز است.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، رسانه‌ها در فضای خبری روزانه خود اخبار اختصاصی و عمومی مختلفی را منتشر می‌کنند که این اخبار بعضا فقط در یک رسانه منتشر شده است. گروه فضای مجازی در نظر دارد هر روز اخبار منتخب فضای مجازی را از سایت‌ها و خبرگزاری‌ها و حتی کانال‌های تلگرامی مختلف جمع‌آوری کرده و در قالب یک بسته خبری منتشر کند. در این بسته همه خبر‌ها و آیتم‌ها با ذکر منبع منتشر می‌شوند و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست.

نقش خانواده‌ در گرایش کودکان و نوجوانان به مواد مخدر

ایسنا:‌یک روانشناس معتقد است روابط سرد و سطحی حاکم بر خانواده‌ها نقش زیادی در گرایش افراد به مواد مخدر از سنین پایین دارد.

‌حبیبه حیرتی گفت: سوء مصرف و اعتیاد به مواد مخدر یک ناهنجاری شناختی، رفتاری و بالینی است که تحت تأثیر عوامل اجتماعی، روانشناختی و زیست شناختی قرار دارد.

حیرتی افزود: اما عوامل اجتماعی بیشتر در شروع و عوامل زیست شناختی بیشتر در ادامه مصرف و وابستگی نقش دارند.
وی با بیان اینکه روند مصرف مواد مخدر و الگوی سوء مصرف مواد از قبیل کوکایین، حشیش و اکستازی در قشر جوان و تحصیل کرده رو به افزایش است، خاطرنشان کرد: همچنین گرایش مردان به مصرف مواد مخدر بیشتر از زنان است.

این فعال اجتماعی در ادامه به نقش خانواده‌ها در گرایش کودکان و نوجوانان به مواد مخدر اشاره و ‌اظهار کرد: یافته‌های تحقیقی نشان می‌دهد که خانواده‌ها به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش بسیار مهمی در گرایش کودکان و نوجوانان به مصرف مواد مخدر ایفا می‌کنند.

حیرتی ادامه داد: بسیاری از مصرف کنندگان مواد مخدر از ‌شرایط نامساعد خود در خانواده گزارش داده‌اند و بیان داشته‌اند که بسیاری از نیازهای اساسی و اولیه‌شان در خانواده برآورده نشده است.

وی افزود: همچنین مشخص شد که روابط سرد و سطحی بر خانواده آنها حاکم بوده و والدین از شیوه‌های نادرست برای تربیت فرزندانشان استفاده کرده‌اند.

این روانشناس با بیان اینکه معمولا شکایت از تجربیات دردناک گذشته در معتادان به مواد مخدر شایع است، گفت: بی توجهی مادر به فرزند باعث ‌ایجاد اخلال در فرد و در نتیجه عدم شکل گیری رفتارها و راهکارهای مرتبط با کنترل درونی می‌شود.

حیرتی اضافه کرد: نتیجه این وضعیت منجر به این می‌شود که افراد به امور و اشیای بیرونی وابستگی بیشتری نسبت به افراد دیگر پیدا می‌کنند که مصرف مواد یکی از شیوه‌های جبران این کمبودهای درونی است.

این فعال اجتماعی با اشاره به اینکه بین سبک دلبستگی ایمن سبب کاهش شدت ابتلا به اختلال مصرف مواد می‌شود، تصریح کرد: ساختار خانوادگی و دلبستگی به والدین بر انواع انحرافات رفتاری مانند بزهکاری، مصرف مواد مخدر و سیگار در نوجوانان تأثیرگذار است، به عبارتی بین دلبستگی و رفتارهای انحرافی ارتباط مستقیم وجود دارد.

وی افزود: دلبستگی ناسالم در دوران کودکی می‌تواند پیش‌بینی کننده‌ای قوی برای مشکلات رفتاری از جمله گرایش به مصرف مواد در دوران نوجوانی باشد.

حیرتی در پایان خاطرنشان کرد: سبک‌های دلبستگی، وضعیت اقتصادی- اجتماعی، افسردگی، هیجان‌خواهی و پرخاشگری با مصرف مواد مخدر ارتباط دارد، همچنین دلبستگی به پدر، دلبستگی به مادر، نظارت والدین، پرخاشگری خانوادگی و مصرف مواد در محیط خانواده با مصرف مواد و افسردگی ارتباط مستقیم دارد. افراد مصرف کننده مواد مخدر بیشتر از همتایان خود که مواد مصرف نمی‌کنند، دارای سبک دلبستگی ناایمن هستند.

 

 

با فشار این نقطه از بدن میگرن ودندان درد را درمان کنید

باشگاه خبرنگاران جوان: طب فشاری و سوزنی از روش های درمانی است که پیشینه آن به طب باستان چین (TCM) باز می گردد.

بر اساس طب چینی ، ۱۲ کانال اصلی در بدن وجود دارد که هر کانل به چند ارگان ارتباط دارد و به حفظ سلامت فرد کمک می‌کند.

اگر یکی از نقاط طب فشاری یا سوزنی در مسیر کانال انرژی دچار اختلال شود می‌تواند موجب ایجاد درد یا بیماری در فرد شود.

متخصصان طب فشاری از انگشتان، کف دست‌ و آرنج‌ها استفاده می‌کنند تا با فشار یکی از نقاط مشخص شده انرژی موجود در کانال‌ها را دوباره به جریان بیندازند.

بسیاری از افراد برای تسکین درد به متخصص طب فشاری مراجعه می‌کنند و متخصص طب فشاری به کمک نقاطی به نام مریدین در تسکین درد به فرد کمک می کند.

مریدین مسیرهای رگ مانندی هستند که بر اساس طب باستانی چین مسیر حرکت انرژی در بدن هستند و در طب سوزنی و طب فشاری به آنها نقاط رفلکسی می گویند و برای درمان بیماری ها از تحریک این نقاط از فشار یا سوزن استفاده می‌شود.

هر مریدین با یک عضو یا سیستم بدن در ارتباط است، در طب فشاری به جای سوزن از فشار استفاده می کنیم تا فشارهای عمیق بر روی نقاط موثر ایجاد و از آن به عنوان یک روش برای تسکین درد و علائم برخی بیماری ها استفاده کنیم.

ما به شما یک روش طب فشاری برای تسکین برخی دردهای شایع را معرفی می کنیم.

مسکن نخورید سردرد را این گونه تسکین بخش

با فشار نقطه ای به نام هگو یا ( Large Intestine 4) که بین انگشت شست و اشاره در قسمت انحنا و گوشتی عضله دست قرار دارد می توانید بدون مصرف مسکن می‌توانید سردرد و میگرن خود را تسکین ببخشید.

با فشار این نقطه که به طور مخفف نقطه LI4 نیز نامگذاری می شود می توان دندان‌درد، خونریزی و گرفتگی بینی، درد گردن و شانه، درد آرتروز و مشکل یبوست را درمان کرد.

باید توجه داشت که فشار این نقطه با انرژی سایر نقاط بدن در ارتباط است و به همین دلیل زنان باردار نباید این کار را کار را برای تسکین دردها انجام دهند.

 

اگر پایتان بوی بد می دهد، بخوانید + اینفوگرافیک

 تعریق زیاد پاها یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد و اطرافیان آنها را رنج می دهد زیرا به دلیل تعریق زیاد پاها کفش و جوراب بوی بدی می گیرند و موجب آزار فرد می شوند.

مشکل تعریق زیاد پاها نیز عللی دارد که ممکن است ناشی از عدم رعایت بهداشت یا مشکل در سلامت فرد باشد

درادامه به علل وعوامل احتمالی تعریق زیاد پاها اشاره می‌ کنیم البته اگر قادر به کنترل این مشکل نیستید باید به متخصص بیماری‌های پا مراجعه کنید.

عرق زیاد پا با پوشیدن کفش‌های نامناسب

یکی از عوامل اصلی تعریق زیاد پاها پوشیدن کفش‌های نامناسب است، پاها یکی از مهمترین اعضای بدن هستند اما متاسفانه اکثر افراد اهمیتی به کفش و انتخاب آن نمی‌دهند. پاها به‌ دلیل قرار‌گرفتن در کفش محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها هستند. اگر دچار قارچ ناخن هستید حتما از پماد مناسب برای مقابله با این مشکل استفاده کنید و یا به پزشک مراجعه کنید.

درمان دارویی تعرق پا

هایپرهیدروز یا تعریق زیاد پاها وضعیتی است که نیاز به درمان و مراجعه به پزشک است در این بیماری، غدد مولد عرق برخی نواحی بدن با اختلال مواجه شده اند که در این صورت بدون دلیل مشخصی تعریق پا بیشتر می شود. در برخی موارد جدی برای درمان و کنترل مشکل نیاز به مداخله دارویی وجود دارد و در موارد بسیار حاد حتی جراحی‌های سرپایی نیز انجام می‌شود.

 

رواج مصرف «قرص ضد افسردگی» در بین مردم آمریکا

تسنیم: مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا ( CDC ) هشدار داد، شمار آمریکایی‌های مصرف کننده داروهای ضد افسردگی در طول ماه گذشته تا 65 درصد نسبت به سال های 1999 تا 2014 افزایش یافته است.

بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی این مرکز، تا سال 2014 از هر 8 آمریکایی بالای 12 سال یک نفر داروی ضد افسردگی مصرف کرده بود؛ این در حالیست که گزارش‌ها نیز نشان داده است، زنان حدود دو برابر مردان دارو مصرف می‌کنند که در مورد داروهای افسردگی، در زنان 16.5 درصد و در مردان کمتر از 9 درصد است.

لورا پرات سرپرست تیم تحقیق با تکیه بر آمار ملی سازمان بهداشت گفت: «بسیاری از افراد، داروهای ضد افسردگی را طولانی مدت مصرف می‌کرده‌اند».

علاوه بر این محققان گزارش داده‌اند، یک چهارم همه افرادی که طی ماه گذشته داروی ضد افسردگی مصرف کرده‌اند، 10 سال و حتی بیشتر از 10 سال است که به مصرف این داروها روی آورده‌اند.

دکتر ست ماندل، مدیر روانپزشکی بیمارستان هانتینگتون نیویورک، در این باره می‌گوید: «مردم جامعه آمریکا بیش از بیش پراسترس و افسرده شده‌اند؛ رسانه‌های اجتماعی موجب انزوای افراد و عدم بروز درست احساسات آنها شده اند».

ماندل در پایان گفت: «این واقعیت که زنان دو برابر مردان داروهای ضد افسردگی مصرف می‌کنند، ممکن است ریشه‌های فرهنگی داشته باشد».

این مطالعه 15 آگوست به عنوان یک گزارش مختصر در "NCHS" منتشر شد.

 

ماجرای سفرهای پیامبران اولوالعزم/ چرا حضرت محمد(ص) به معراج رفت؟

فارس:در ادامه بخشی از تفسیر قرآن حجت‌الاسلام قرائتی در برنامه درس‌هایی از قرآن با موضوع «سیر و سفر - انبیاء و اولیاء الهی» که در 11 بهمن‌ماه سال 1380 ایراد شده است، تقدیم می‌شود.

پیامبری که 950 سال تبلیغ کرد

سفر نوح(ع) برای نجات امت بود. قصه نوح را کم و بیش شنیده‌اید، 950 سال تبلیغ کرد. این 950 سال واقعی است. زیرا خداوند می‌فرماید: «أَلْفَ سَنَةٍ إِلاَّ خَمْسینَ عاماً» هزار سال پنجاه سال کمتر عنکبوت/14.

عده کمی به نوح ایمان آوردند. حضرت خسته شد و به درگاه خدا ناله کرد که خدایا من نهصد و پنجاه سال دعوت کردم اما هر چه می‌گویم مردم گوش نمی‌دهند و حتی توهین و جسارت می‌کنند. خدا فرمود: به امر ما کشتی بساز «اصْنَعِ الْفُلْکَ بِأَعْیُنِنا وَ وَحْیِنا» مومنون/27 اما قومش نوح را مسخره می‌کردند وَ کُلَّما مَرَّ عَلَیْهِ مَلَأٌ مِنْ قَوْمِهِ سَخِرُوا مِنْهُ» هود/38.

کشتی که ساخته شد به زمین دستور داده شد، هر چه آب داری بجوشان، زمین جوشید و به قول قرآن «بِماءٍ مُنْهَمِرٍ» قمر/11 آن از آسمان و زمین جوشید و همه جا به زیر آب رفت. حضرت نوح مؤمنان را سوار کشتی کرد و به سفر دریایی رفتند. «بِسْمِ اللَّهِ مَجْراها» هود/41 قرآن می‌گوید: «یا نُوحُ اهْبِطْ بِسَلامٍ مِنَّا وَ بَرَکاتٍ» اینجا فرود‌ای به سلام و برکات. هود/48

3 پیامبری که خدا از آب حفظ کرد

سه تا پیامبر را خداوند سه جا حفظ کرد، یک پیامبر را روی آب حفظ کرد و یک پیامبر را زیر آب و یک پیامبر را کنار آب. پیامبری را که روی آب حفظ کرد نوح، پیامبری را که زیر آب حفظ کرد یونس و پیامبری را که کنار آب حفظ کرد یوسف بود که برادرانش او را به چاه انداختند، کنار آب حفظش کرد.

خداوند حالا می‌خواهد ابراهیم را آزمایش کند، می‌گوید: زن و بچه‌ات را بردار برو در بیابان. درحالی که ابراهیم نوجوان بود. سفر ابراهیم به مکه، در بیابانی که نه آب بود و نه گیاه انجام شد. «بِوادٍ غَیْرِ ذی زَرْعٍ» در ادامه خداوند فرمود: زن و بچه شیر‌خواره‌ات در این بیابان بگذار و برو. ابراهیم هم آنها را گذاشت و رفت.

«وَ إِذْ یَرْفَعُ إِبْراهیمُ الْقَواعِدَ مِنَ الْبَیْتِ وَ إِسْماعیلُ رَبَّنا تَقَبَّلْ مِنَّا إِنَّکَ أَنْتَ السَّمیعُ الْعَلیمُ» بقره/127 حضرت ابراهیم پایه‌های کعبه را بالا برد بعد هم گفت: «رَبَّنا تَقَبَّلْ مِنَّا».

داستان حضرت موسی(ع) هم داریم؛ قرآن می‌گوید: «أَسْرِ بِعِبادى» طه/77 بنی اسرائیل را بردار برو کنار دریا، رفت و دیدند جلوشان دریاست، پشت سرشان هم فرعون با لشکری می‌آید تا آنها را بکشد. جلو دریا پشت سر هم دشمن، گفت: خدایا، حالا بگو چکار کنم، گفت: عصایت را بزن به دریا، عصایش را به دریا زد و به اذن خدا دریا خشک شد. موسی و قومش از دریا عبور کردند.

چرا پیامبر اعظم(ص) به معراج رفت؟

خداوند در قرآن بارها فرموده: «سیرُوا فِی الْأَرْضِ» انعام/11. حتی گاهی افراد هم که سفر نمی‌کنند می‌فرماید: «أَفَلَمْ یَسیرُوا فِی الْأَرْضِ» یوسف/109. حضرت عیسی(ع) هم سفرهای بسیاری داشت. پیامبر اعظم(ص) هم چندین بار سفر کرد. «سُبْحانَ الَّذی أَسْرى‏ بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذی بارَکْنا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیاتِنا إِنَّهُ هُوَ السَّمیعُ الْبَصیرُ» اسراء/1 بعد می‌گوییم: پیامبر(ص) چرا به هدرفت؟ قرآن می‌گوید: «لِنُرِیَهُ مِنْ آیاتِنا» بردیم تا آیات و نشانه‌های الهی را نشانش دهیم.

پیامبر(ص) سال آخر عمرش به مکه رفت، پیش از رفتن اعلام کردند هر که می‌خواهد به مکه برود بیاید مدینه و از اطراف مدینه با کاروان پیغمبر(ص) برود.

 

 

با این هدفون هوشمند موسیقی را با کیفیت بهتر بشنوید

مهر:به نظر می رسد هوش مصنوعی امروزه کاربردهای فراوانی دارد. درهمین راستا شرکت فناوری صوتی Nakamichi تصمیم دارد از هوش مصنوعی در هدفون استفاده کند. این شرکت محصولی به نام Edge Wireless Headphones ساخته و ادعا می کند با استفاده از هوش مصنوعی تجربه جدیدی برای کاربر فراهم می کند.

هوش مصنوعی موجود در این هدفون فرکانس های حجم و بلندی صدای قطعه صوتی را می سنجد. سپس این فناوری عناصر صوتی را برای ارتقای شفافیت، عمق و عظمت صوت بهبود می بخشد. در نهایت نسخه ارتقا یافته قطعه صوتی را برای کاربر پخش می کند.

اما جالبترین ویژگی این هدفون Smart Listening Guardian است.

این ویژگی که برای نخستین بار به کار می رود، وقتی صدای دستگاه به حد خطرناکی می رسد به کاربر هشدار می دهد. هشدار با توجه به تمایل کاربر یک زنگ خطر یا تغییر اتوماتیک میزان بلندی صدا خواهد بود.

 

 

 
 
 : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *