ضرورت عزم عمومی و همگانی در بحث مقابله با قاچاق کالا و ارز
وی گفت: مقابله با قاچاق کالا به اقتصاد استان و کشور کمک میکند و منجر به رونق تولید و سرمایهگذاری داخلی میشود.
این مقام قضایی اقتصاد سالم را از شاخصهای توسعه پایدار عنوان کرد و گفت: باید به دنبال اقتصادی باشیم که وابسته به نفت نباشد. لذا در بحث مقابله با قاچاق کالا و ارز نیازمند عزمی عمومی و جدی هستیم.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان گفت: براساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تکلیف سازمانها مشخص شده و بایدسرعت و دقت عمل در کار داشته باشیم.
وی اضافه کرد: لرستان معبر و گذرگاه است که از هر چهار طرف قاچاق البسه، مواد خوراکی و آرایشی، لوازم خانگی و... وارد میشود.
عضو شورای قضایی استان با تاکید بر اینکه باید نسبت به همه مسائل پیشگیری حساس و وسواس باشیم، افزود: حمایت از تولید داخلی مبارزه با سوداگران قاچاق را میطلبد.
شاکرمی حمایت از تولید و سرمایهگذاری داخلی را از مصادیق اقتصاد مقاومتی قلمداد کرد و گفت: به فرموده مقام معظم رهبری امروز در جنگ اقتصادی به سر میبریم و باید در برابر واردات و قاچاق کالای سایر کشورها ممانعت به عمل آید.
وی گفت: در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیشترین زحمات را تعزیرات حکومتی متحمل میشود.
معاون دادگستری لرستان با بیان اینکه هر چه پیشگیری بیشتر، بهتر و با سرعت و دقت صورت گیرد در امر مقابله کمتر اذیت میشویم و با شک و تردید رای صادر نمیشود، یادآور شد: پیشگیری سبب تقویت سرمایهگذاری داخلی و موجب ناامیدی افرادی که کمر به نابودی اقتصاد ایران بستند میشود.
وی بابیان اینکه افرادی که وابسته به مافیای قدرت سیاسی و اقتصادی و یقه سفیدان هستند اقدام به قاچاق کالا میکنند، گفت: در حال حاضر در بحث نگهداری کالای قاچاق سازمان تملیکی مشکل دارد و البته این مهم توجیهپذیر نیست.
شاکرمی اضافه کرد: با توجه به پر بودن انبارها، کالای قاچاق کشف شده در محوطههای گوناگون و پارکینگ کمربندی نگهداری میشود که عموما این کالاها بیمه نیستند و چنانچه دچار آتش سوزی شود مشکلاتی ایجاد خواهد شد.
معاون دادگستری لرستان عنوان کرد: انبارهای سازمان تملیکی استان لرستان استاندارد نیست، نیاز است استاندار لرستان در این راستا اهتمام ویژه داشته باشد.
وی در پایان گفت: در استان لرستان از سرمایهگذار و تولیدکنندگان حمایت کنیم تا به تولید و رونق اقتصادی برسیم.