صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رونمایی چین از تازه‌ترین موشکهای قاره‌پیما؛ موشکهای بالستیک جولانگ 3 +تصاویر

۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۰:۳۲
کد خبر: ۳۴۰۸۶۷
رسانه‌های چین گزارش دادند که این کشور در حال توسعه نوع جدیدی از موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با نام «جولانگ-3» است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، رسانه‌های چین گزارش دادند که این کشور در حال توسعه نوع جدیدی از موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با نام «جولانگ-3» است.

توسعه این موشک ابتدا چند سال پیش اعلام شده بود و به نظر می‌رسد که تولید این موشک نیز بخشی از پروژه زیردریایی‌های پیشرفته «096» این کشور با پیشران هسته‌ای است.

 اوایل ماه جاری سایت‌های چینی تصاویری از پروژه زیردریایی «032» این کشور منتشر کردند؛ بزرگ‌ترین زیردریایی جهان با سوخت متعارف که در حال آزمایش بوده است.

در حال حاضر نیروی دریایی چین مجهز به 4 پروژه زیردریایی 094 با پیشران هسته‌ای و مجهز به موشک است که  این زیردریایی‌ها موشک جولانگ-3 را حمل می‌کنند.

«واسیلی کاشین»، از مرکز مطالعات شرق دور در دانشگاه علوم روسیه می‌گوید که احتمالا این موشک در منافع راهبردی چین نقش خواهد داشت.

 این تحلیلگر نظامی می‌گوید که ظرفیت فعلی چین برای بازدارندگی هسته‌ای کافی نیست و اگرچه موشک جولانگ-3 بردی معادل 7400 تا 8000 کیلومتر دارد اما برای مقابله با آمریکا ظرفیت محدودی دارد، اکنون زیردریایی‌های چین در آب‌های این کشور در حال اجام مأموریت هستند و اگر از آبهای چین خارج شوند به دلیل فعالیت نیروی دریایی آمریکا و ژاپن با مشکلاتی روبه‌رو خواهند شد و در صورت وقوع جنگ موشک‌های جولانگ-2 قابلیت رسیدن به آمریکا را ندارند.

کاشین افزود: این موشک‌ها برای هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا در آسیا قابل استفاده هستند اما برای مقابله با آمریکا کافی نیستند، چین برای هدف قرار دادن آمریکا نیاز به موشک‌هایی با برد 11 تا 13 هزار کیلومتر نیاز دارد.

واسیلی کاشین گفت: همانگونه که تفاوت زیادی میان موشک‌های جولانگ-1 و جولانگ-2 وجود ندارد، تفاوت میان جولانگ 2 و 3 نیز زیاد نبوده و چین برای توسعه این موشک مشکل چندانی نخواهد داشت و از تجربه خود برای جلوگیری از اشتباهات قبلی استفاده می‌کند.

 

 

 

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *