صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شارژ بی‌سیم بالاخره به آیفون آمد/بهترین اپلیکیشن برای کنترل حجم مصرفی اینترنت سیم‌کارت یا حتی WiFi / با این ۱۰ نشانه زمان خرید گوشی جدید فرا رسیده است/ بهترین گوشی‌هایی که در رده میانی بازار قرار دارد

۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵:۵۶
کد خبر: ۳۴۰۸۳۹
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
شارژ وایرلس آیفون ۸ شما را شگفت زده می‌کند!، ده نشانه این‌که زمان خرید یک گوشی جدید فرا رسیده است و ... از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.

به گزارش خبرنگارگروه فضای مجازی ،شارژ وایرلس آیفون ۸ شما را شگفت زده می‌کند!، ده نشانه این‌که زمان خرید یک گوشی جدید فرا رسیده است و ... از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.

 

جزئیات را در ادامه بخوانید...

 

شارژ وایرلس آیفون ۸ شما را شگفت زده می‌کند!

کلیک:عکس‌های منتشر شده از ساختار پوشش پشت گوشی جدید اپل، سیستم شارژ وایرلس آیفون ۸ را شگفت انگیز نشان می‌دهد.

شارژ بی‌سیم بالاخره به آیفون آمد. بارها در خبرهای لو رفته به این موضوع اشاره‌شده است که آیفون ۸ از قابلیت شارژ وایرلس بهره برده است. در آخرین خبرها و تصاویری که از وب‌سایت TechTastic منتشر شد، عکس‌های از سخت‌افزار آیفون ۸ به نمایش درآمد.

به‌سختی می‌توان از عکس‌های منتشرشده را تجزیه‌وتحلیل کرد، عکس‌ها به طول کلی ساختار قوی سخت‌افزار آیفون ۸ و پشتیبانی این گوشی هوشمند از شارژ وایرلس را نشان می‌دهد.

وب‌سایت GeekBar هم عکسی از سخت‌افزار آیفون ۸ منتشر کرده است.

در نگاه اول، به‌خوبی می‌توان محل قرارگیری باتری را در مرکز تصویر تشخیص داد، به‌احتمال‌زیاد، این قسمت دقیقاً محل قرارگیری شارژر وایرلس است. علاوه برعکس محل قرارگیری باتری، عکسی از سخت‌افزار و داک شارژر آیفون ۸ هم منتشرشده است.

فنّاوری ساخت داک شارژر آیفون ۸ برد مدار چاپی است.

شرکت اپل در ماه فوریه به کنسرسیوم شارژ بی‌سیم پیوست. کنسرسیوم شارژ بی‌سیم، گروهی است که بر روی استاندارهای لازم برای شارژرهای بی‌سیم تمرکز دارد. شارژ آیفون ۸ مانند تمام شارژهای تائید شده این کنسرسیوم از تکنولوژی Qi بهره می‌برد. عضویت اپل به این کنسرسیوم اولین زمزمه‌های شارژر بی‌سیم آیفون ۸ را به صدا درآورد و حالا پس از گذشت ماه‌ها، این موضوع به حقیقت پیوسته است. بر اساس اطلاعات ارائه‌شده پوشش پشت آیفون ۸ از شیشه است و این شارژر از امنیت کامل برخوردار خواهد بود.

 

 

برنامه Mobile Data Usage: مدیریت حجم مصرفی اینترنت در موبایل - زوم اپ

زومیت:کنترل مصرف اینترنت مخصوصا برای کاربران ایرانی اهمیت زیادی دارد. اپلیکیشن Mobile Data Usage برای همین کار ساخته شده است.

احتمالا برای شما هم پیش آمده است که حجم اینترنت سیم‌کارت یا حتی WiFi زودتر از آنچه انتظار دارید به اتمام برسد. در این مواقع اگر فرض را بر سوءاستفاده‌های احتمالی نگیریم؛ معمولا اپلیکیشن‌هایی که در این زمینه مشغول فعالیت هستند، باعث کاهش فوری حجم می‌شوند. بسیاری از کاربران به این موضوع آگاه نیستند که بخش زیادی از حجم بسته‌های اینترنتی توسط اپلیکیشن‌هایی که در پس‌زمینه بدون اطلاع ما به‌روزرسانی می‌شوند، مصرف می‌شود. از همین رو برنامه‌های مختلفی برای نظارت بر میزان مصرف دیتا در هر ۲۴ ساعت ساخته و منتشر شده است که می‌توان Mobile Data Usage را یکی از بهترین برنامه‌های موجود در این زمینه دانست که برای اندروید منتشر شده است.

این برنامه حجم دیتای مصرفی از اینترنت موبایل و وای-فای را به‌صورت مجزا محاسبه می‌کند و در نمودارهای اختصاصی به شما نمایش می‌دهد. یکی از نکات ویژه‌ای که در Mobile Data Usage وجود دارد، پشتیبانی از بررسی اطلاعات وای‌ فای است که آن را نسبت به همتایان خود - که تنها از اینترنت سیم‌کارت پشتیبانی می‌کنند - یک سر و گردن بالاتر قرار می‌دهد. بسیاری از افراد که از اینترنت‌ حجمی وای‌فای استفاده می‌کنند، ممکن است بنا به دلایل مختلف نیاز به بررسی میزان مصرف روزانه‌ی خود از اینترنت وای‌ فای داشته باشند که در این صورت، این برنامه یک انتخاب عالی برای آن‌ها به‌حساب خواهد آمد. برنامه Mobile Data Usage همچنین استفاده‌ی اپلیکیشن‌های مختلف را به‌صورت تفکیک‌شده به نمایش خواهد گذاشت تا با آگاهی از پرمصرف‌ترین برنامه‌های خود، به شکل دقیق‌تری قادر به مدیریت آن‌ها باشید. برای دانلود این برنامه از لینک‌ زیر استفاده کنید.

ویژگی‌ها

رابط کاربری زیبا
نمایش مصرف جداگانه هر اپلیکیشن به‌صورت مجزا
تفکیک مصرف وای‌ فای و دیتای سیم‌کارت

 

ده نشانه این‌که زمان خرید یک گوشی جدید فرا رسیده است

فارنت:دوران گوشی‌های موبایل معمولی به سر رسیده است و به احتمال زیاد هم اکنون که این متن را مطالعه می‌کنید یک گوشی هوشمند دارید.

فرقی نمی‌کند گوشی هوشمند شما اندروید باشد یا مالک یکی آز ایفون‌های اپل باشید، آنچه مهم است این است که به نوعی می‌توان گفت هر گوشی هوشمندی تاریخ مصرف خاص خود را دارد و حتی اگر خراب هم نشده باشد باید به فکر گوشی جدید باشید.

در ادامه با هم به ۱۰ نشانه‌ای اشاره خواهیم کرد که خبر از زمان خرید یک گوشی جدید را به دنبال دارد.


۱. صفحه‌تاچ گوشی به خوبی پاسخگو نیست

اگر احساس می‌کنید صفحه‌نمایش گوشی به خوبی فرمانبردار شما نیست و نسبت به لمس‌ انگشت کاربر با کندی تعامل نشان می‌دهد، یا اینکه گاهی اوقات صفحه‌نمایش گوشی قادر به تشخیص لمس انگشت نیست، زمان آن رسیده است که گوشی هوشمند جدیدی خریداری کنید تا فرمان‌های شما انگشتان شما را بی‌‌چون و چرا و سریع انجام دهد.


۲. صفحه‌نمایش گوشی شکسته و ترک برداشته است

گاهی اوقات صفحه‌نمایش گوشی ممکن است به نحوی بشکند که باز هم امکان استفاده از آن وجود داشته باشد. درست است که در این شرایط می‌توان از گوشی استفاده کرد، اما صفحه‌نمایش قسمت‌هایی از این صفحه‌نمایش شکسته ممکن است نسبت به لمس کاربر به خوبی تعامل نشان ندهد، از طرف دیگر تصاویر نیز بر روی این صفحه‌‌ی خش‌دار به خوبی دیده نمی‌شود. با این حساب بهتر است قید این گوشی صفحه‌ شکسته را بزنید و گوشی جدید خریداری کنید.


۳. باتری گوشی حتی تا ظهر هم دوام نمی‌آورد

زندگی امروزی به اندازه‌ای مشغله برای انسان ایجاد می‌‌کند که دیگر مجالی برای نگرانی از تمام شدن شارژ باتری گوشی در طول روز نباشد. انصافا نیز باید گفت ممکن است گوشی‌های هوشمند امروزی در کارهای سنگین با کاهش سریع‌ شارژ باتری روبرو باشند، اما باز هم به خوبی در حین انجام کارهای معمولی یکی دو روز به راحتی شارژ نگه می‌دارند، با این حساب اگر صبح گوشی هوشمند خود را با شارژ کامل از منزل بیرون می‌برید و باتری این گوشی تا ظهر هم دوام نمی‌آورد بدانید زمان آن فرا رسیده است که فکر تعویض گوشی باشید.


۴. خاموش‌ شدن گاه و بیگاه گوشی

خاموش شدن وقت‌ و بی‌وقت گوشی حتی از تمام شدن شارژ آن‌ هم بدتر است. از طرف دیگر پس از روشن کردن گوشی نیز باید چند دقیقه‌ای صبر کنید تا گوشی در حالت آماده به کار قرار بگیرد. چنین گوشی بدون شک مشکل نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری دارد و بهتر است هرچه سریع‌تر با خرید یک گوشی جدید خیال خود را راحت کنید.


۵. عکس‌هایی که با گوشی می‌گیرید کیفیت مطلوب را ندارند

دوربین گوشی‌های هوشمند در چند سال اخیر پیشرفت زیادی داشته است. در نتیجه اگر احساس می‌کنید عکسی که با گوشی می‌گیرید کیفیت زیادی ندارد، بدانید که زمان آن فرا رسیده تا با خرید یک گوشی هوشمند جدید عکس‌های بسیار باکیفیت‌تری بگیرید.


۶. گوشی‌ شما فضای زیادی برای ذخیره‌سازی اطلاعات ندارد

حتی اگر دوربین گوشی شما کیفیت زیادی نداشته باشد و عکس‌‌هایی با حجم کم را بر روی گوشی ذخیره کنید. باز هم به احتمال زیاد فضای زیادی را در اختیار ندارید. از طرف دیگر در بیشتر گوشی‌های هوشمند امروزی حداقل شاهد حضور 16 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی هستیم. در نتیجه گوشی هوشمند جدیدی بخرید که ظرفیت بالایی برای ذخیره‌سازی اطلاعات داشته باشد یا اینکه با یک کارت حافظه ظرفیت این گوشی را بتوان بیشتر کرد.


۷. هنوز از گوشی‌های تاشوی قدیمی استفاده می‌کنید

انصافا باید گفت که تعامل گوشی‌های قدیمی تاشو بسیار راحت است. اما این گوشی‌ها به غیر از تلفن و پیامک چیز دیگری را در اختیار شما قرار نمی‌دهند.

از طرف دیگر تجربه تعامل با گوشی‌های هوشمند امروزی نیز بسیار لذت بخش است و با کنار گذاشتن گوشی قدیمی تاشوی خود و خرید یک گوشی هوشمند امروزی دنیایی جدید از فناوری‌ را پیش روی خود خواهید داشت.


۸. در اتصال هدفون به گوشی مشکل دارید

اتصال هدفون به گوشی‌های قدیمی نیز مشکلات خاص خود را دارد، با این حساب اگر از طرفداران پر و پاقرص موسیقی هستید، با خرید یک گوشی هوشمند جدید می‌توانید به آهنگ‌های مورد علاقه خود با راحتی بیشتر و کیفیت بسیار بالاتر گوش فرا دهید.


۹. صدای شما به خوبی به مخاطب منتقل نمی‌شود

گوشی‌های قدیمی به دلایلی مانند نفوذ آب به داخل گوشی یا سایر موارد ممکن است به خوبی صدای طرفین را در حین مکالمه منتقل نکنند. با این حساب گاهی اوقات ممکن است برای انتقال صدا در حین مکالمه از هدفون یا اسپیکر گوشی استفاده کنید، این موارد نشانه‌ای از پایان عمر گوشی و خرید گوشی جدید است.


۱۰. کندی سرعت اینترنت

بیشتر گوشی‌های قدیمی از اینترنت 3G برخوردار هستند از طرف دیگر مدت زیادی است که شبکه مخابراتی 4G را در کشور شاهد هستیم که انصافا سرعت بسیار بیشتری نیز نسبت به 3G در اختیار کاربر قرار می‌دهند. به این ترتیب اگر از کاربرانی هستید که هر از گاهی نیاز به دسترسی به اینترنت دارند، بهتر است عمر خود را با اینترنت 3G تلف نکنید و با یک گوشی هوشمند 4G سرعت بیشتری را تجربه کنید.

 ۳۰ دانستنی درباره‌ی اینترنت که متعجب‌تان خواهد کرد!

تا به حال به اولین اتفاقاتی که در اینترنت افتاده، عجیب‌ترین اتفاقات یا به پربازدیدترین اتفاقات فکر کرده‌اید؟ هیچ می‌دانید اولین ایمیلی که فرستاده شده یا ویدویی که بیشترین میزان بازدید را داشته چه بوده است؟ در ادامه با دیجی رو همراه باشید تا جالب‌ترین دانستنی نوشته شده دربارهٔ اینترنت را بخوانید!

۱.اصطلاح Surfing یا گشت و گذار در اینترنت توسط یک کتابدار برجستهٔ نیویورکی به نام Jean Armpour polly معروف به «مامان نت» در سال ۱۹۹۲ مورد استفاده قرار گرفت.

۲. بیشترین آهنگی که درSpotify پخش شده آهنگ Wake me up از Avicii است.

۳. اولین توییت در ۲۱ مارس ۲۰۰۶ توسط جک دورسی ارسال شده است.

۴. اولین ویدیوی یوتیوب در ۲۳ آپریل ۲۰۰۵ آپلود شده و Me at the zoo نام دارد و توسط Jawed Karim در باغ وحش سن دیگو ارسال شده است.

۵. یک جست و جوی ساده در گوگل در ۰.۲ ثانیه از هزار کامپیوتر استفاده می‌کند تا برای شما پاسخی ایجاد کند.

۶. وبسایت اصلی Space jam هنوز هم زنده است.

۷. وبسایت You’ve Got Mail هم همینطور!

۸. ۱۶ تا ۲۰٪ از سرچ‌هایی که روزانه در گوگل انجام می‌شود، تا بحال هیچ وقت سرچ نشده‌اند.

۹. شبکهٔ اجتماعی چینی Sina Weibo، حدود ۲۹۰ میلیون کاربر دارد.

۱۰. توییتر حدود ۳۰۰ میلیون کاربر دارد.

۱۱. روزانه حدود ۵۰۰ میلیون توییت ارسال می‌شود.

۱۲. Tila Tequila ۱.۵ میلیون فرند در MySpace دارد.

۱۳. به مخترع شبکهٔ جهانی مدرن وب، Tim Berners-Lee توسط ملکه الیزابت مقام شوالیه‌ای اعطا شده است.

۱۴. آقای برنرزلی کسی است که اولین عکس اینترنتی را آپلود کرده است.

۱۵. اولین وبسایتی که ایجاد شده هنوز سرپاست.

۱۶. گران‌ترین کلمهٔ کلیدی برای Google AdWords کلمهٔ insurance یا بیمه بوده است.

۱۷. فرمت گیف در سال ۱۹۸۷ توسط Steve Wilke ابداع شد.

۱۸. حدود ۸۵ میلیارد پست در تامبلر وجود دارد.

۱۹. اینترنت حدود ۱۰۳۸۴ روز عمر دارد.

۲۰. ویدیوی گانگنام استایل از PSy هنوز هم پربازدیدترین ویدیوی یوتیوب است. این ویدیو بیش از ۲ میلیارد بازدید داشته است.

۲۱. اولین ایمیل در سال ۱۹۷۲ توسط Ray Tomlimson به خودش ارسال شده. او یادش نمی‌آید که در آن چه چیزی نوشته بود.

۲۲. اولین ایمیل اسپم در سال ۱۹۷۸ ارسال شد.

۲۳. اولین دامنهٔ ثبت شده Symbolics.com نام دارد.

۲۴. رکورد جهانی سریع‌ترین زمان لوگ این شدن دراکانت جیمیل ۱.۱۶ ثانیه است.

۲۵. گوگل در سال ۲۰۰۴ این شکلی بود:

۲۶. فقط ۵ سال طول کشید تا اینترنت به آمار ۵۰ میلیون کاربر دست یابد.

۲۷. فیسبوک در سال ۲۰۰۴ این شکلی بود:

۲۸. یک میلیون بچه از آشنایی کسانی که در match.com همدیگر را ملاقات کرده‌اند به دنیا آمده است.

۲۹. امروزه مدت زمانی که صرف جست و جو و سرچ در موبایل می‌شود بیشتر از کامپیوتر است.

۳۰. این کامپیوتری است که تیم برنز لی با آن شبکهٔ جهانی وب را ابداع کرد.

 

نوکیا ۸ چه دارد که آیفون، سامسونگ و هوآوی ندارند؟

خبرآنلاین: مهم‌ترین سوال کاربران اندرویدی برای انتخاب گوشی پرچم‌دار این است که نوکیا 8 چه چیزهایی دارد که سایر رقبا ندارند؟

▪️پاسخ به این سوال در خریدن یا نخریدن گوشی 2 میلیون و 600 هزار تومانی نقش به سزایی دارد و در اینجا برخی ویژگی‌ها به شرح زیر گفته می‌شود:

1- برند نوکیا به معنای داشتن یک گوشی قرص و محکم بوده که تا سال‌ها می توان بدون دردسر و تعمیر از آن استفاده کرد. مدیران جدید مدعی هستند که همچنان می توان به نوکیا چنین نگاهی را داشت.

2- قابلیت Bothie که هم زمان می‌توان به صورت پخش زنده روی فیس بوم و اینستاگرام از دو تصویر پشت و جلوی دوربین بهره برد. این قابلیت شاید مهم ترین دلیلی باشد که بتوان برای کاربران حرفه‌ای در نظر گرفت.

3- فناوری OZO برای بازتولید صدای 360 درجه می تواند دوستداران موسیقی را مجاب به خرید کند. جک هدفون در بالای گوشی قرار گرفته و کاربرپسند طراحی شده است. فناوری اوزو از روی واقعیت مجازی OZO VR اخذ شده است.

4- نوکیا 8 اندروید 7.1.1 داشته و به محض ورود اندروید O آپدیت خواهد شد. در ضمن اضافات و مخلفات اندرویدی هم ندارد.

5- با تشکر از فناوری کوآلکوم، باتری 3090 میلی آمپر ساعت آن با شارژ سریع نسخه 3 شارژ می‌شود.

6- لوله کشی مسی خاصی در گوشی انجام شده تا گرما به سرعت پخش شده و کاربر دچار مشکل داغی هنگام استفاده نشود.

7- روشنایی در نور روز 700 nits تعریف شده و کاربر می‌تواند صفحه گوشی را زیر نور آفتاب به راحتی ببیند.(ادعای سازنده)

8- آلومینیوم سری 6000 در ساخت گوشی بکار رفته (40 مرحله ماشینی بکار رفته تا قاب پشت آینه‌ای شود) که در کنار محافظ گوریلا گلس 5 به گوشی امکان ضد خش می دهد اما متاسفانه ضد آب تعریف نشده و فقط ضد قطرات آب است.(استاندارد IP54 دارد نه 68)

9- البته نوکیا 8 در حالی که برندهای برتر 2017 نمایشگر امولد دارند، به IPS بسنده کرده و نمایشگر 5.3 اینچی آن رزولوشن 2560 در 1440 پیکسل را اخذ کرده است.

10- خبری از 6 گیگ رم نیست اما اسلات برای افزودن 256 گیگ حافظه جانبی برای گوشی تعبیه شده است.

 

بهترین گوشی میان رده

زوم تک:آیا قصد دارید که گوشی میان رده ی برای خود داشته باشید؟ اگر از دسته افرادی هستید که می خواهید برای همیشه از شر گوشی قدیمی خود خلاص شوید باید اطلاعات جامعی در مورد گوشی های همراه بدست بیاورید.

عده ی بر خلاف تصور غلطی که دارند فکر می کنند برای داشتن یک گوشی هوشمند باید بسیار هزینه کنند اما کافیست به گوشی های میان رده ی توجه کنید که هم می توانند نیازهای شما را برآورده کنند و هم هزینه ی نسبتا پایینی برای خرید آنها لازم است.

گوشی ها را باید بر اساس چندین پارامتر ارزیابی کنیم که عبارت اند : سخت افزار ، دوربین ، باتری ، نمایشگر ، کیفیت ساخت ، قابلیت ها و ….

گوشی های زیادی هستند که جز میان رده ها می باشد اما کیفیت و قابلیت های زیادی دارند در ادامه تنها سه مورد از بهترین گوشی های میان رده معرفی شده اند.

 

Huawei Y5 2017 (1

گوشی میان ردههواوی طی این سال ها توانسته است اقدام به ارائه بهترین گوشی های هوشمند نماید.این گوشی با اینکه جز پایین رده ها محسوب می شود اما امکانات و قابلیت های متنوعی را داشته است. هواوی خوشبختانه گوشی های ارزان قیمتی را ساخته است اما مهارت و کاربرد زیادی داشته اند. حدود قیمت ۴۰۰تا ۵۰۰هزار تومان می باشد.

Display: IPS/ 5.0″/ 1280*720
Chipset: Mediatek MT6737T
Memory: ۱۶GB/ 2GB Ram
Camera: ۸MP/ 5MP
Battery/ OS: ۳۰۰۰mAh/ Android 6
Body: ۸.۴mm/ 150g/ Plastic
Network: LTE

۲) Huawei Honor 5C / GT3

 یک مدل از گوشی های هواوی که جز دسته بهترین گوشی میان رده محسوب می شود و بسیار با کیفیت ساخته شده است. این مدل بدنه ی بسیار خوش ساخت دارد و جز یکی از پرفروش ترین گوشی های هواوی بوده است که قیمت آن حدود ۵۰۰تا ۶۰۰ هزار تومان می باشد .

Display: IPS/ 5.2″/ 1920*1080
Chipset: Kirin 650
Memory: ۱۶GB/ 2GB Ram
Camera: ۱۳MP/ 8MP
Battery/ OS: ۳۰۰۰mAh/ Android 6
Body: ۸.۳mm/ 156g/ Metal
Network: LTE

۳) Xiaomi Redmi 4X

گوشی های ردمی شیائومی هم جز پروفروش ترین ها بوده اند. این گوشی دارای کیفیت خوب و همچنین قیمتی مناسب می باشد. باتری آن ۴۱۰۰ میلی آمپری و بدنه ی فلزی با کیفیت داشته است. حدود قیمت این گوشی ۴۰۰ تا ۵۰۰هزار تومان بوده است.

Display: IPS/ 5.0″/ 1280*720
Chipset: Snapdragon 435
Memory: ۱۶GB/ 2GB Ram
Camera: ۱۳MP/ 5MP
Battery/ OS: ۴۱۰۰mAh/ Android 6
Body: ۸.۷mm/ 150g/ Metal
Network: LTE

1
2
3

 

کمک بزرگ ربات های کوچک در درمان زخم معده…

ربات های کوچکی که توانایی اندازه گیری نیمی از عرض تار موی انسان را دارند در درمان زخم معده موش مورد استفاده قرار گرفتند. این آزمایش به عنوان اولین آزمایشی که برای درمان موجودات زنده از رباتها استفاده شد، ثبت گردید.

اسید معده داروهای آنتی بیوتیک خوراکی را خرد و متلاشی می کند و بیشتر اثر آنها را از بین می برد اما در آزمایشات مشخص شد این ربات ها نسبت به اسید معده، شرایط روده و عفونت های باکتریایی مقاومند.

درمان پنج روزه با ربات های میکرو موتور بر روی موش ها موثرتر از درمان با سایر داروها بوده و بنا به گفته تیم درمان دانشگاه کالیفرنیا و سن دیگو، هدف بعدی پژوهشی درباره عملکرد و موثر بودن این ربات ها در درمان انسانی است.

برتا استبان، یکی از محققان این تیم بیان کرد :

این درمان یک مرحله ای با میکروموتورها بوده که با خنثی سازی اسید معده فعالیت درمانی و تاثیر دارویی را افزایش می دهد.

از جالب ترین و هوشمندانه ترین نکات درباره این رباتها این است که نه تنها نسبت به اسید معده مقاومند و میتوانند دارو را بدون تغییر به سطوح آسیب دیده برسانند بلکه از اسید معده نیز به عنوان منبع قدرت برای تحرک استفاده می کنند. هسته های منیزیم ربات با اسید واکنش می دهد و حباب های هیدروژن تولید می کند که باعث هدایت میکرو موتورها به سلول هدف می شود. این عمل هم انرژی لازم برای فعالیت ربات ها را ایجاد می کند و هم باعث کاهش اسیدیته معده شده که از تخریب آنتی بیوتیک توسط شیره معده جلوگیری می کند. PH معده پس از فعالیت ربات ها بعد از ۲۴ ساعت به حالت عادی باز می گردد و میکروموتورهای تخریب پذیر بدون هیچ آسیب جانبی از بین رفته و دفع می شوند.

این روزها دنیای پزشکی و سلامتی هم تحت تاثیر تکنولوژی و ربات ها قرار گرفته که قطعا پیشرفت های فوق العاده ای را در سالهای آتی در این زمینه شاهد خواهیم بود.

 

 

 

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *