صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هوای پایتخت در شرایط ناسالم/ تغییر رویکرد برای بحران آب در کشاورزی همدان/ اجرای طرح بزرگ راه چرمشهر- بومهن/ روند نزولی صادرات فرش دستباف ایران

۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸:۳۷
کد خبر: ۳۴۰۴۹۳
هوای پایتخت در شرایط ناسالم، تغییر رویکرد برای بحران آب در کشاورزی همدان، اجرای طرح بزرگ راه چرمشهر- بومهن، روند نزولی صادرات فرش دستباف ایران، را در بسته خبری در استان ها چه خبر؟ دنبال کنید.

به گزارش گروه فضای مجازی ، هوای پایتخت در شرایط ناسالم، تغییر رویکرد برای بحران آب در کشاورزی همدان، اجرای طرح بزرگ راه چرمشهر- بومهن، روند نزولی صادرات فرش دستباف ایران، را در بسته خبری در استان ها چه خبر؟ دنبال کنید.

هوای پایتخت در شرایط ناسالم قرار گرفت

ایلنا: بر اساس اعلام مرکز کنترل کیفیت هوا، هوای پایتخت امروز شنبه در شرایط ناسالم قرار گرفت.

بر اساس اعلام مرکز کنترل کیفیت هوای شهر تهران، هوای پایتخت امروز شنبه ۲8 مرداد ماه در شرایط ناسالم قرار دارد.

شاخص ذرات معلق کمتر از دو ونیم میکرون روی عدد 106 قرار گرفته است.

شاخص کیفیت هوا (Air Quality Index = AQI) معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامتی افراد است که به ترتیب از صفر تا 50 در شرایط پاک (سبز)، 51 تا 100 در شرایط سالم (زرد) (حدمجاز استاندارد یا حد سلامت)، 101 تا 150 در شرایط ناسالم برای گروه حساس (نارنجی)، 151 تا 200 در شرایط ناسالم (قرمز)، 201 تا 300 در شرایط بسیار ناسالم (بنفش) و 301 تا 500 در شرایط خطرناک (ارغوانی) تعیین شده است.

 

ضرورت رویکرد جدی آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی برای حیات آق گل

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: رویکرد جدی آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی برای حیات آق گل ضروری است.

محمدرضا محمدی با بیان این مطلب گفت: بحران تالاب آق گل ملایر از سال 88 آغاز و روند اکولوژیک تالاب مختل شد که این روند تا پایان سال 94 ادامه یافت.

محمدی افزود: از سال 95 اقدامات برای احیای تالاب آق گل آغاز شد و مشکلات و راهکارها در این زمینه مورد بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: دراین راستا تکالیف دستگاه‌ها احصا شد و آب منطقه‌ای استان، وظیفه کنترل برداشت چاه‌های اطراف تالاب، جهاد کشاورزی برنامه تغییر کشت در تالاب و از طریق محیط زیست و مقامات قضایی برخورد جدی با برداشت کنندگان آب تالاب صورت گرفت و تنویر افکار عمومی ساکنان حاشیه تالاب نیز آغاز شد.

محمدی اظهار کرد: دستگاه‌های مرتبط، طی جلسه‌ای که در استانداری همدان برگزار شد، گزارشی از روند اقدامات ارائه کردند با این حال به نظر می‌رسد شدت و حدت و تداوم اقدامات با سطح مورد انتظار فاصله دارد.

وی تصریح کرد: ادامه رویه نامناسب کشت یونجه و فک پلمب چاه‌ها توسط صاحبان چاه‌ها از مواردی بود که تاثیر اقدامات را کاهش داد و امیدواریم دستگاه قضایی استان برخورد جدی‌تری در این خصوص داشته باشد.

محمدی گفت: از ساکنان حاشیه تالاب به منظور کمک به حفظ و احیای تالاب کمک خواسته‌ایم و از طریق امام‌جمعه و شورای اسلامی اسلام شهر آق‌گل، همچنین ارتباط چهره به چهره اعضای سازمان‌های مردم نهاد با جامعه محلی برای تشریح فوائد تالاب مطالبی عنوان شده است؛ اما این مشکل فرا استانی است و محیط زیست، کشاورزی و آب منطقه‌ای استان‌های مرکزی و همدان در خصوص آن وظیفه دارند.

وی گفت: از طریق وزارت نیرو پیگیر رفع اختلافات بین استانی در خصوص تالاب آق گل هستیم که هنوز نتیجه مستندی در این باره به دست نیاورده‌ایم لذا با توجه به اینکه 70 درصد برنامه عملیاتی برای احیای تالاب آق گل انجام شده است می‌طلبد به این ظرفیت استانی توجه بیشتری شود.

وی اضافه کرد: طی یکی دو سال اخیر با توجه به بارش‌های نسبتا مناسب، رفتار اکولوژیکی معقولی از تالاب آق گل دیده‌ایم و می‌توان گفت تالاب به روند طبیعی‌اش بازگشته است.

وی گفت: چشم انداز زیبای تالاب آق گل به منظور استفاده گردشگران، ظرفیت مناسبی برای گردشگری استان است که در این خصوص به نظر می‌رسد ورود استانداری و میراث فرهنگی و گردشگری استان مثمر ثمر خواهد بود.

 

 

آغاز عملیات اجرایی بزرگ راه چرمشهر- بومهن در آینده ای نزدیک

فرماندار پاکدشت از آغاز عملیات اجرایی بزرگ راه چرمشهر- بومهن در آینده ای نزدیک خبر داد.

علی صادقی، در حاشیه بازدید سید حسین میر شفیع، معاون ساخت وتوسعه آزادراه‌ها شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، از بزرگ راه چرمشهر- بومهن، گفت: عملیات اجرایی بزرگ راه چرمشهر- بومهن به زودی آغاز می شود.

وی افزود: این بزرگ راه از چرمشهر ورامین و آزادراه قم- گرمسار آغاز شده و بعد از عبور از شهرستان ورامین، از روستای «جمال آباد» وارد حوزه شهرستان پاکدشت خواهد شد و پس از طی مسیر و تقاطع «طالب آباد» و مجموعه «پارچین» و سد «ماملو» به بزرگ راه پردیس خواهد رسید.

صادقی اضافه کرد: این بزرگ راه سپس از طریق بومهن به شمال کشور متصل شده و یکی از بزرگ ترین کمربندی های استان تهران خواهد بود که نقش مهمی در مدیریت بار ترافیکیو توسعه و آبادانی منطقه خواهد داشت.

فرماندار پاکدشت گفت: بازدید امروز به همراه معاونت ساخت وتوسعه آزادراه‌ها شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در پیشبرد امر بسیار اهمیت داشت و فرماندارهای ورامین و پیشوا نیز در این بازدید حضور داشتند و مسیر میدانی بزرگ راه از نزدیک بازدید شد.

 

پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به متقاضیان تسهیل شود

فارس: معاون توسعه منابع و هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری: متقاضیانی که به دنبال تسهیلات مشاغل خانگی هستند معمولا افرادی ضعیفی بوده که نباید جهت اخذ وثائق از آن‌ها سخت‌گیری زیادی صورت گیرد، بنابراین بانک‌ها باید در پرداخت تسهیلات تسهیل‌گری کنند.

سیامک سلیمانی دشتکی ظهر امروز در شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: طرح توسعه کسب و کار یا تکاپو که شامل خدمات فنی و مهندسی، مشاوره‌ای، پوشاک و دیگر عرصه‌های مربوطه است در 14 رسته در کارگروه اشتغال کشور تصویب شد.

وی با اشاره به اینکه به جهت عدم اتلاف وقت دستگاه‌های اجرایی که با مشاغل خانگی در ارتباط هستند لازم است استعلامات در خصوص چک برگشتی یا وجود بدهی از سوی متقاضیان به بانک‌ها را بررسی کنند، افزود: با توجه به زمان سپری شده از سال 96 اجرای تنها 38 درصد از تعهدات ایجاد اشتغال دستگاه‌های اجرایی بسیار کم است لذا باید تلاش‌ها در این زمینه افزایش پیدا کند.

معاون توسعه منابع و هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه متقاضیانی که به دنبال تسهیلات مشاغل خانگی هستند معمولا افرادی ضعیفی بوده که نباید جهت اخذ وثائق از آن‌ها سخت‌گیری زیادی صورت گیرد، ادامه داد: بنابراین بانک‌ها باید در پرداخت تسهیلات تسهیل‌گری کنند.

 

انتظار چای‌کاران شمال کشور برای دریافت مطالبات خود هستند

عضو مجمع نمایندگان گیلان به‌ضرورت پرداخت مطالبات چای‌کاران شمال کشور تأکید کرد و گفت: جای تأسف دارد که کارخانجات چای‌سازی چرا قدرالسهم خود از مطالبات چای‌کاران را پرداخت نمی‌کنند.

ذبیح نیکفر با اشاره به موضوع مطالبات چای‌کاران اظهار کرد: چای‌کاران شمال کشور منتظرند تا هرچه سریع‌تر بهای برگ سبز چای آن‌ها از سوی سازمان چای پرداخت شود.

وی بابیان اینکه وظیفه سازمان چای است تا مطالبات چای‌کاران را پیگیری کند، افزود: متأسفانه وقتی رقمی از مطالبات مردم پرداخت می‌شود مسئولین تصور می‌کنند چه‌کار بزرگی انجام داده‌اند.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولت و مجلس بهای برگ سبز چای را در اعتبارات سنواتی پیش‌بینی کرده‌اند، گفت: جای تأسف دارد که کارخانجات چای‌سازی قدرالسهم خود از مطالبات چای‌کاران را چرا پرداخت نمی‌کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه چای‌کاران همچون گذشته نگاهشان به تصمیمات مسئولین است افزود: مردم انتظار دارند تا مسئولین هرچه سریع‌تر مشکل پرداخت برگ سبز چای را حل کنند.

نیکفر با اشاره به اینکه برخی اوقات مشکلات چای در حوزه بازار هدف است و دولت باید شرایط فروش را برای چای فراهم کند، تصریح کرد: کشاورز چای را در اختیار کارخانجات گذاشته و به کشاورز ربطی ندارد که کارخانه‌دار قدر السهم خود را چگونه پرداخت می‌کند درنتیجه چای‌کار تنها دولت را می‌شناسد.

عضو مجمع نمایندگان گیلان به‌ضرورت پرداخت مطالبات چای‌کاران و پایان دادن به دل‌مشغولی‌های کشاورزان تأکید کرد و گفت: فرمانداران و مسئولین ادارات چای و همچنین رئیس سازمان چای مسئول این کار هستند و باید هرچه سریع‌تر مطالبات کشاورزان را پرداخت کنند.

 

روند نزولی صادرات فرش دستباف ایران

رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف قم گفت: صادرات فرش دستباف ایران روند نزولی دارد و رایزن‌های بازرگانی کشورمان در کشورهای مختلف عملکرد خوبی را در زمینه معرفی فرش ایران نداشتند.

ابوالفضل رجبیان با اشاره به وضعیت صادرات فرش کشورمان گفت: صادرات فرش دستباف ایران روند نزولی دارد، در سال‌هایی که تحریم‌ها علیه ایران تشدید شد، رقبایی همچون هند و پاکستان توانستند برخی از بازارهای صادراتی فرش ایران را بگیرند.

وی ادامه داد: رایزن‌های بازرگانی ایران در کشورهای مختلف عملکرد خوبی را در زمینه معرفی فرش ایران نداشتند، رایزن بازرگانی ایران در یک کشور خارجی باید یک فرد اقتصادی قوی باشد و با تمام فعالان اقتصادی در آن کشور ارتباط برقرار کرده و ارتباط آنها را با بازرگانان ایرانی برقرار کند.

نایب رئیس دوم اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان قم افزود: عملکرد سفارتخانه‌های کشورمان در زمینه معرفی فرش ایران به کشورهای خارجی آن گونه که باید باشد، نیست، در حالی که یکی از وظایف مهم دیپلمات‌های کشورمان باید تلاش برای افزایش صادرات ایران باشد و دیپلمات‌ها باید به این مساله توجه کنند.

رجبیان با اشاره به تجربه موفق معرفی فرش ایران در ژاپن اظهار کرد: عباس عراقچی در دوره ای که سفیر ایران در ژاپن بود، با برگزاری نمایشگاه‌هایی در معرفی فرش ایران به مردم ژاپن کارنامه موفقی داشت، فرش یک کالای فرهنگی است و افزایش صادرات فرش کشورمان بستگی به عملکرد سفرای ایران در کشورهای مختلف دارد.

وی ادامه داد: ژاپن یکی از بازارهای صادراتی فرش ایران بود، اما طی چند سال گذشته با تشدید تحریم‌ها رقبای ایران توانستند که صادرات فرش خودشان را به ژاپن افزایش دهند.

رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف قم افزود: حجم بازار خرید و فروش فرش دستباف در سطح جهان کاهش پیدا کرده است، در این میان هم برخی از کشورها به عنوان رقبایی برای ایران در این بازار ظاهر شدند، این کشورها، بازرگانی قوی را برای صادرات فرش دارند و از صادرکنندگان خود با پرداخت جوایز صادراتی حمایت می‌کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قم یکی از شهرهای تولیدکننده فرش دستباف است و صادرات فرش از این شهر ادامه دارد، البته این صادرات با نوسان همراه است.

 

تلف شدن بیش از 50 رأس گوسفند بر اثر سیل در صیدون باغملک

ایسنا: بخشدار صیدون با اشاره به سیلاب روز گذشته در مناطقی از بخش صیدون گفت: بیش از 50 رأس گوسفند خانوارهای عشایر بر اثر سیلاب از بین رفته‌اند.

مختار نیک‌مقام با اشاره به بارش‌های سیل‌آسا به همراه وزش باد شدید در مناطق کوهستانی امام‌زاده عبدالله و منطقه مرغزار باغملک که موجب جاری شدن سیلاب در مناطقی از بخش صیدون شده است، اظهار کرد: از روز گذشته تاکنون تنها در حال بازگشایی مسیرها و امدادرسانی به خانوارهای دچار سیلاب هستیم.

وی با اشاره به این‌که امدادرسانی در شهرستان‌ها محدود است، افزود: در حال حاضر همه نیروهای شهرستان برای امدادرسانی به عشایر سیل زده، بسیج شده‌اند. همچنین قرار بر این است که قرارگاه خاتم نیز امدادرسانی به مناطق سیل‌زده را آغاز کند.

نیک‌مقام با بیان این‌که در حال حاضر امدادرسانی به مناطق سیل زده در اولویت است، گفت: تاکنون برآوردی از میزان خسارت نداشته‌ایم و پس از پایان عملیات امدادرسانی خسارات واردشده بررسی می‌شوند و در حال حاضر بیش از 50 رأس گوسفند از دام‌های خانوارهای عشایری در این سیل از بین رفته‌اند.

 

۳۳ واحد تولیدی در زنجان به چرخه تولید بازگشتند

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان گفت: در سال گذشته ۳۳ واحد تولید به چرخه تولید بازگشتند.

ایرج احمدی: در حال حاضر 800 بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی استان زنجان مستقر هستند و این در حالی است که در آغاز فعالیت دولت یازدهم 300 واحد غیرفعال در استان زنجان وجود داشت که از این تعداد، بالغ بر 179 واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند.

این مسئول ادامه داد: در طول این سال‌ها واحدهای تولیدی دیگری هم دچار مشکل شده‌اند که نباید انتظار داشت همه واحدها وارد چرخه تولید شوند، چرا که برخی از آن‌ها مشکلاتی چون تامین مواد اولیه، مشکل بین شرکا دارند.

وی افزود: طی سال گذشته 33 واحد وارد مدار تولید شده‌اند که بیش از 40 واحد هم در سال جاری در برنامه وجود دارد.

احمدی یادآور شد: نبود بازار از مهم‌ترین دلایل رکود برخی از واحدهای صنعتی است و واحدهای تولیدی قبل از آغاز فعالیت خود باید، بازار مورد نیاز خود را شناسایی کنند.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان خاطرنشان کرد: دوره‌های مختلف آموزشی توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان برگزار می‌شود و واحدها در صورت نیاز از این آموزش‌ها بهره‌مند می‌شوند تا بتوانند نیازهای خود را برطرف کنند.

 

وجود 315 دشت با بیلان منفی در کشور

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از وجود 315 دشت با بیلان منفی و ممنوع در کشور خبر داد.

 رضا میرزایی گفت: در استان از ابتدای انقلاب به علت نزدیکی استان به خط مقدم، کارهای عمرانی و سدسازی تعطیل بود. بعد از جنگ تحمیلی، سدسازی توسط دولت سازندگی، آغاز و مطالعات آن پیگیری شد.

میرزایی با بیان اینکه از دهه هفتاد شروع سدسازی‌ها را داشتیم، افزود: در این میان بخشی از وقتمان را از دست دادیم و حال کل حجم مخازن سدهای ما 136 میلیون مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با بیان اینکه شبکه‌های این سدها آماده نیستند، گفت: با بحث سدسازی مخالفت کنیم ضرر کرده‌ایم و ما هنوز به آن نیاز داریم.

وی با بیان اینکه سفره‌های زیرزمینی در کل کشور پایین آمده و بعضاً خشک شده‌اند، اضافه کرد: از 609 دشت در کشور، سال 47، 15 دشت ممنوع شد و حال 315 دشت با بیلان منفی و ممنوع داریم که به علت سوء برداشت بوده است. اعتبارات آبخیزداری در دهه 70 خوب بود اما حال به اداره کل منابع طبیعی منابع خوبی اختصاص نمی‌دهند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با بیان اینکه انجام عملیات آبخیزداری جهت تغذیه سفره‌های زیرزمینی یک ضرورت است، گفت: در صورت تأمین اعتبار به منظور تعادل‌بخشی و احیای سفره‌ها و تغذیه مصنوعی دشت‌ها اقدامات اجرایی را آغاز خواهیم کرد.

 


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

 


برچسب ها: استان ها

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *