صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آرزو دارم به سوریه رفته و کتاب زندگی مدافعان حرم را بنویسم/لحظه اسارت شهید محسن حججی را کاملا درک کردم/اردوگاه اطفال ادامه‌ای بر آن 23 نفر خواهد بود

۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۳۳۹۲۸۷
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب "آن بیست و سه نفر" گفت: امیدوارم خاطرات مدافعین حرم را نیز مثل خاطرات شهدای دفاع مقدس به رشته تحریر در آوریم تا بعدها شجاعت شهدایی همچون شهید حججی تکرار شود.

احمد یوسف‌زاده نویسنده کتاب "آن بیست و سه نفر" در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص فعالیت‌های حال حاضر خود در عرصه نویسندگی و خاطره‌نگاری گفت: هم‌اکنون ادامه کتاب "آن بیست و سه نفر" با نام "اردوگاه اطفال" آماده چاپ بوده و به زودی آن را برای انتشار به ناشر خواهم سپرد.

وی "اردوگاه اطفال" را ادامه‌ای بر "آن بیست و سه نفر" توصیف کرد و افزود: در کتاب آن بیست و سه نفر به هشت ماه از اسارت هشت ساله من و دوستانم پرداخته شده بود و اردوگاه اطفال دو سال بعدی دوران اسارت را روایت می‌کند.

این نویسنده انقلابی درباره زمان چاپ "اردوگاه اطفال" تاکید کرد: به امید خدا تمام سعی‌ام را می‌کنم که کتاب به زودی منتشر شود اما در هر صورت به طور قطع امسال روانه بازار خواهد شد. بعد از این کتاب هم جلد سوم و نهایی این مجموعه که ادامه خاطرات دوران اسارت است را نوشته و مجموعه آن بیست و سه نفر را به پایان خواهم رساند.

وی دلیل اصلی خود برای انتشار خاطرات اسرا در دوران دفاع مقدس را اینگونه بیان کرد: من دوست دارم آنهایی که اینگونه آثار را مطالعه می‌کنند با اسرای آن دوران زندگی کرده و از نزدیک لحظه به لحظه زندگی اسرا را تجربه کنند. خواننده این کتاب با تمامی دغدغه‌ها و ساعات حضور در یک اردوگاه آگاه می‌شود. این کتاب از خاطره گویی کلی دوری کرده و خیلی ریزبینانه به اتفاقات نگاه شده است. این اتفاق یعنی لمس لحظات حضور اسرا از سوی مخاطبان، خوشبختانه در کتاب آن بیست و سه نفر این اتفاق برای من افتاد و امیدوارم کتاب بعدی هم این احساس را برای مخاطب به همراه داشته باشد.

نویسنده پرفروش‌ترین کتاب نمایشگاه کتاب درباره اسیر و شهید شدن "شهید محسن حججی" تصریح کرد: لحظه ابتدایی اسارت شهید محسن حججی برای من بسیار دردناک بود زیرا چنین لحظه‌ای را خیلی از اسرا تجربه کرده‌اند اما آن چهره با صلابت و ایستادگی شهید بزرگوار برای من ستودنی است و برای هرکسی قابل لمس نیست.

وی در همین راستا ادامه داد: عکس منتشر شده از شهید محسن حججی من را یاد شهید محمد شهسواری انداخت. چنین عکسی آن دوران از آن شهید بزرگوار منتشر شد. جالب آنکه شهید شهسواری هم بعد از لحظه اول اسارت و در حالی که دستانش بسته بود فریاد مرگ بر صدام سر داد.


وی شهیدان دفاع مقدس را الگوی اصلی شهدای مدافع حرم دانست و تاکید کرد: در اینجا می‌خواهم به این قضیه اشاره کنم که شهدای دفاع مقدس الگوهای خوبی برای جوانان بودند و امروز می‌بینیم که شهید محسن حججی به سان همان بزرگان به جنگ حق علیه باطل رفته و راه آن عزیزان را دنبال می‌کند. تاریخ مردانگی در ایران سابقه داشته و همین است که نوشتن خاطرات دفاع مقدس را ارزشمند می‌کند.

 

این نویسنده برتر ادبی با تاکید بر لزوم خاطره نگاری شهدای مدافع حرم افزود: امیدوارم خاطرات مدافعین حرم را نیز مثل خاطرات شهدای دفاع مقدس به رشته تحریر در آوریم تا بعدها شجاعت شهدایی همچون شهید حججی تکرار شود.

یوسف‌زاده حضور در سوریه را آرزوی شخصی خود اعلام نموده و خاطرنشان کرد: من آرزو دارم شخصاً به سوریه رفته و درباره لحظات زندگی رزمندگان و مدافعین حرم بنویسم. امیدوارم بتوانم خاطرات یکی از مدافعان حرم را بشنوم و بنویسم و انشالله توفیق حضور در مناطق جنگی سوریه برای من امکان پذیر شود تا بتوانم آن صحنه‌ها روایت کنم.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *