کار ربات مارماهی چیست؟ /شارژ باتری با آب دهان/صرفه جویی در کار با گوشی با این ۵ مورد/۹ روش برای افزایش سرعت وای فای
به گزارش خبرنگارگروه فضای مجازی ، ربات مارماهی که منبع آلودگی آب را ردیابی میکند، انجام این ۵ کار را به گوشیتان بسپارید و ... از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.
جزئیات را در ادامه بخوانید...
ربات مارماهی که منبع آلودگی آب را ردیابی میکند
ایسنا:محققان سوییسی یک ربات به شکل مارماهی ابداع کردهاند که 122 سانت طول داشته و برای ردیابی آلودگیهای آبهای آزاد و گردآوری اطلاعات مختلف طراحی شده است.
براساس گزارش پخش شده از پایگاه دانشگاه "لوزان"(EFPL)، این "زیست ربات" شامل چندین قسمت است که هر قسمت برای هدف خاصی طراحی شده و اتصال آنها به هم یک ربات به شکل مارماهی را به وجود میآورد.
هر قسمت از این ربات برای دو هدف طراحی شده است؛ اول این که هر یک دارای یکککوچک هستند که به ربات اجازه میدهد تا مانند یک مارماهی شنا کند. دوم این که هر بخش دارای یک حسگر منحصر به فرد برای جمعآوری دادهها و اندازهگیریهای مختلف است.
لازم به ذکر است که در صورت نیاز میتوان تکههای دیگری به این ربات اضافه کرد.
یکی از محققان این پروژه از دانشگاه "لوزان" میگوید: این ربات میتواند در یک مسیر معین شنا کند و یا راه خود را در آب برای یافتن منشا آلودگی بیابد.
تولید باتری که با آب دهان شارژ می شود
مهر:پژوهشگران دانشگاه بینگهمتون باتری ساده ای تولید کرده اند که برای شارژ کردن آن می توان از مواد ارگانیک موجود در آب دهان انسان استفاده کرد.
این باتری قابلیت استفاده در طیف گسترده ای از وسایل الکترونیک را دارند. باتری های مذکور بسیار باریک و کاغذی بوده و محیط زیست را هم آلوده نمی کنند. همچنین می توان از آنها در شرایط آب و هوایی دشوار و حتی صحراهای خشک و سوزان استفاده کرد.
نمونه اولیه این باتری که توسط محققان تولید شده با استفاده از مقدار اندکی از آب دهان می تواند یک چراغ ال ای دی را به مدت ۲۰ دقیقه روشن نگه دارد. این فناوری می تواند کاربردهای گسترده ای در کشورهای کمتر توسعه یافته پیدا کند که دسترسی به برق در آنها محدودیت های زیادی دارد.
از این باتری های ساده می توان برای تامین برق مورد نیاز دستگاه ها و ابزار پزشکی مانند ابزار تست حاملگی، تست HIV، برخی انواع نمایشگرها و غیره استفاده کرد.
سرهم کردن و تولید این باتری ها کار ساده ای است و با هزینه اندک قابل انجام است. باتری های یادشده علاوه بر آب دهان با استفاده از آب کثیف و تسویه نشده هم کار می کنند. در تولید این باتری از مواد ساده ای مانند کاغذ، کربن و موم چاپ شده استفاده شده است. اما در آنها سلول های باکتری های خاصی نیز وجود دارد که exoelectrogen نام دارند و قادر به تولید انرژی الکتریکی هستند.
وسیله نقلیه پرنده خودران ساخته می شود
شرکت Aerospace DeLorean مشغول ساخت یک وسیله نقلیه خودران پرنده است که به طور عمودی از زمین بلند می شود و می نشیند.
این وسیله نقلیه دونفره DeLorean DR-۷ نام گرفته و طرحی جالب دارد. DeLorean DR-۷ طول و عرض به ترتیب جدود ۶ و ۵.۶ متر است. همچنین این وسیله نقلیه تمام الکتریکی دارای چهار بال است.
به گفته شرکت طراحی DeLorean DR-۷ شبیه یک خودروی مسابقه F۱ است.
قرار است نمونه اولیه DeLorean DR-۷ تا یک سال دیگر آماده شود و پس از آن آزمایش های طولانی روی دستگاه آغاز می شود
انجام این ۵ کار را به گوشیتان بسپارید
دیجی کالا:گوشیهای هوشمند امروزی، دریچهای را به سمت دنیایی سرشار از تکنولوژی بازکردهاند که سالها پیش، خوابش را هم نمیتوانستیم ببینیم. قدرت و قابلیت گوشیها و تبلتها بهطور روزافزون افزایش مییابد و این گجتها هر روز هوشمند و هوشمندتر میشوند. فقط با تنظیماتی ساده، گوشیهای ما میتوانند خیلی از کارها را به صورت خودکار انجام دهند. البته انجام هر کاری را نمیتوان بهصورت خودکار تنظیم کرد، اما باوجود امکانات از پیش تعبیهشده در گوشی و اپهای متنوعی که برای این کار وجود دارد، تنظیم خودکار تعداد زیادی از وظایف گوشی امکانپذیر است. در این مقاله، صرفا قابلیت انجام خودکار وظایف در انواع گوشی اندرویدی مورد بررسی قرار میگیرد. با این تنظیمات میتوانید انجام خودکار کارهای متنوع را بر عهدهی گوشی قرار دهید و در وقت خود صرفهجویی کنید.
۱. تنظیم زمانبندی خودکار برای حالت Do not Disturb
هیچچیزی بدتر از این نیست که بعد از یک روز سخت کاری و زمانی که خواب هستید، در ساعت ۳ نیمهشب کسی به شما زنگ بزند و از خواب بیدارتان کند. بهجای اینکه هر شب قبل از خواب، گوشی را خاموش کنید یا در حالت سایلنت قرار دهید، فقط کافی است که حالت Do not disturb را تنظیم کنید. با استفاده از این ویژگی، میتوانید کاری کنید که در ساعات مشخصی از شبانهروز، در هنگام تماس یا دریافت پیام یا موارد دیگر، سروصدایی از گوشی بلند نشود. راهاندازی این قابلیت فوقالعاده آسان است و شاید یک تا دو دقیقه وقتتان را بگیرد. فقط کافی است به بخش تنظیمات بروید، سپس بخش «صدا» (Sound) (که در گوشی اندرویدی شما شاید نام دیگری داشته باشد) را پیدا کنید و درنهایت روی گزینهی Do not disturb ضربه بزنید. در این بخش میتوانید ساعات و روزهایی را انتخاب کنید که گوشی در آن اوقات ساکت باشد و مشخص کنید که کدام موارد (مانند پیامها، تماسها و دیگر موارد) مشمول این تنظیمات میشود.
۲. با یک حرکت، در شبکههای اجتماعی گوناگون پست بگذارید
این روزها شبکههای اجتماعی متنوعی مانند فیسبوک، توییتر و اینستاگرام وجود دارند. اگر در بیش از یک شبکهی اجتماعی عضو باشید، احتمالا پیش آمده که محتوای یکسانی را در هرکدام قرار دهید. در چنین مواقعی برای صرفهجویی در وقت، بهتر است از اپلیکیشنهایی مانند Hootsuite استفاده کنید. این اپلیکیشن به شما اجازه میدهد که فقط با یک حرکت، محتوای یکسانی را در شبکههای اجتماعی مختلفی قرار دهید. علاوه بر این، میتوانید برای ارسال پست زمانبندی هم مشخص کنید، چندین حساب را در شبکههای اجتماعی تحت نظر داشته باشید و عملکرد برندتان را در شبکههای اجتماعی مدیریت کنید. این سرویس که بیش از ۱۵ میلیون کاربر در سرتاسر جهان دارد، برای استفاده تا ۳ شبکهی اجتماعی رایگان است. برای تعداد بیشتر، لازم است حق اشتراکی پرداخت کنید که از ماهیانه ۱۹ دلار آغاز میشود. میتوانید همین الان از گوگل پلی این اپلیکیشن را دانلود و عملکرد آن را بررسی کنید.
۳. پشتیبانگیری از عکسها و فیلمها
احتمالا یکی از اولین کارهایی که باید انجام دهید، اطمینان از پشتیبانگیری خودکار عکسها و فیلمهای گوشی در فضای ابری است. با چنین کاری، از هر کامپیوتر و گجتی که متصل به اینترنت باشد، میتوانید به عکسها و فیلمهایتان دسترسی داشته باشید. علاوه بر این، خیالتان هم از بابت پاک نشدن آنها راحت میشود. بهترین سرویس برای این کار Google Photos است. اگر هنوز از این سرویس استفاده نمیکنید، بهتر است که هرچه زودتر آن را از گوگل پلی دانلود و از آن بهره ببرید. تنظیمات پشتیبانگیری خودکار این اپلیکیشن بسیار راحت است. به قسمت تنظیمات این اپلیکیشن بروید و قسمت Back up & sync را انتخاب و درنهایت گزینهی Back up & sync را فعال کنید.
بهترین نکته در مورد گوگل فتوز رایگان بودن آن است. البته این نکته را در نظر داشته باشید که در فضای رایگان این سرویس، محدودیت رزولوشن ۱۶ مگاپیکسلی برای عکسها و ۱۰۸۰p برای فیلمها وجود دارد و اگر رزولوشن فایلهای شما از این مقدار بیشتر باشد، گوگل بهصورت خودکار کیفیت آنها را کم میکند تا به میزان موردنظر برسند. اگر بخواهید عکسها و فیلمهایی را با کیفیت بالاتر از این محدودیت آپلود کنید، از فضای ۱۵ گیگابایتی مشترک بین گوگل فتوز، جیمیل و گوگل درایو، کسر خواهد شد. اگر هم نیازمند فضای بیشتری باشید، میتوانید به ازای هر ۱۰۰ گیگابایت، ماهیانه ۲ دلار پرداخت کنید. یکی دیگر از ویژگیهای جذاب این سرویس، گزینهی Free up device storage در بخش تنظیمات است. با انتخاب این گزینه، تمام عکسها و فیلمهایی که در فضای ابری آپلود شده، بهطور خودکار از گوشی پاک میشوند.
۴. تنظیم هشدار مصرف اینترنت سیمکارت
برای اینکه در انتهای ماه به خاطر مصرف بیش از حد اینترنت موبایل مجبور به پرداخت پول زیادی نشوید، باید مطمئن شوید که بیش از محدودیت موردنظر، از اینترنت سیمکارت استفاده نمیکنید. بهجای اینکه هرروز میزان مصرف خود را بررسی کنید، بهتر است که هشداری برای مصرف داده تنظیم کنید. این یعنی وقتیکه مصرف به مثلا ۸۰ درصد از محدودیت موردنظر برسد، هشداری نمایان میشود که حواس شما به نحوهی ادامهی مصرف جمع شود. علاوه بر این، وقتیکه تمام حجم اینترنت یک بازهی زمانی مشخص به اتمام برسد، این قابلیت میتواند اینترنت سیمکارت گوشی را قطع میکند تا هزینهی اضافی برای شما ایجاد نشود. راهاندازی این ویژگی هم مانند موارد قبل بسیار ساده و راحت است. فقط کافی است به بخش تنظیمات بروید و پس از انتخاب Data usage روی گزینهی Billing cycle ضربه بزنید. سپس در این بخش کافی است سقف مقدار دادهای که خریداری کردهاید، بازهی زمانی و میزان استفاده از داده را برای هشدار مشخص کنید (بهطور مثال، ۸ گیگابایت داده خریداری کردهاید و تنظیم میکنید در هنگام رسیدن مصرف به ۵ گیگابایت، هشداری نمایان شود).
۵. باز شدن قفل گوشی اندرویدی هنگام حضور در خانه
زمانی که در بیرون هستیم، قفل کردن گوشی با اثر انگشت یا پین کد، کار بسیار عاقلانهای است. اما زمانی که در خانه حضور داریم، قفل بودن گوشی و باز کردن هر بارهی آن، کاری آزاردهنده است. بهترین کار برای خلاصی از این وضعیت این است که با یک تنظیم ساده، کاری کنید که گوشی شما در هنگام حضور در خانه، قفل نشود. برای فعال کردن این قابلیت، این کارها را انجام دهید: ابتدا به بخش تنظیمات بروید و در آنجا قسمت Security & fingerprint (که در گوشی اندرویدی شما شاید نام دیگری داشته باشد) را انتخاب و سپس روی گزینهی Smart Lock ضربه بزنید. در اینجا انواع و اقسام گزینهها را میبینید ولی بخشی که ما با آن کار داریم، بخش Trusted Places است. بعد از انتخاب این گزینه، میتوانید مکانهای مختلفی مانند خانه، محل کار یا هرجای دیگر را بهعنوان مکانی امن تعریف کنید. با فعال کردن این ویژگی، قفل گوشی در این مکانها غیرفعال میشود و اگر از محدودهی موردنظر خارج شوید، قفل گوشی دوباره به حالت فعال برمیگردد. البته این نکته را مدنظر داشته باشید برای استفاده از این ویژگی، لازم است که GPS گوشی روشن باشد.
انجام خودکار کارهای پیچیدهتر با گوشی اندرویدی
همانطور که احتمالا حدس زدهاید، این مطلب برای افرادی بود که نسبت به مفهوم خودکارسازی وظایف در گوشی اندرویدی تازهوارد هستند. برای همین فقط ۵ مورد مهمی را انتخاب کردیم که تنظیم آنها ساده و آسان باشد. طبیعتا خودکارسازی وظایف فقط محدود به این ۵ کار نیست و گسترهی بیشتری را در برمیگیرد. اگر میخواهید گوشی شما کارهای پیچیدهتری را بهصورت خودکار انجام دهد، بهتر است که سری به اپلیکیشن Tasker بزنید. با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید انجام خودکار انواع و اقسام کارها را مشخص کنید. بهطور مثال، میتوانید کاری کنید که در هنگام شب، میزان روشنایی نمایشگر کاهش یابد، یا برای برخی از اپلیکیشنها (مانند اپلیکیشنهای کتابخوان)، صفحهنمایش بیش از موعد مقرر روشن بماند یا زمانی که جک هدفون را به گوشی اندرویدی وصل میکنید، اپلیکیشن موسیقی موردنظر شما باز شود. البته Tasker برای افراد تازهکار بیشازحد پیچیده است و برای استفاده از آن باید ۳ دلار خرج کنید. برای افراد تازهکار، اپلیکیشن معروف IFTTT را توصیه میکنیم که هم رایگان است و هم نسبت به Tasker رابط کاربری سادهتری دارد. همچنین با توجه به همکاری IFTTT با تلگرام، میتوانید از ربات IFTTT در تلگرام هم استفاده کنید.
۹ روش برای افزایش سرعت وای فای
زوم تک:گاهی اوقات هیچ چیز به اندازه ی دیر لود شدن یک وب سایت، یا نمایش کند ویدیو تحت وب عذاب آور نیست. مشکلات اینترنتی همواره موجب رنجش بسیاری از کاربران اینترنت، بخصوص آن هایی که کار کوتاه یا اضطراری دارند می شوند. اما با این حال روش هایی برای افزایش سرعت و قدرت وای فای در محل کار یا زندگی شما وجود دارد که خیلی از آنها هزینه ای برای شما در بر نخواهند داشت. در این مقاله قصد داریم تعدادی از این روش ها را با شما در میان بگذاریم.
روتر(مودم وای فای) را در مرکز و ارتفاع قرار دهید
محل قرارگیری روتر در خانه ی شما از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر روتر شما در گوشه و کنج خانه قرار دارد احتمال بالایی وجود دارد که در طرف دیگر خانه سیگنال وجود نداشته یا حداقل ضعیف باشد.
محل ایده آل قرارگیری مودم جایی است که تا حد ممکن به مرکز منزل شما نزدیک بوده و در فضای باز و قدری دور از سایر وسایل الکترونیکی دیگر و نیز کاملا در دید باشد. هرچه موانعی مثل در و دیوار اطراف مودم شما بیشتر باشند، احتمال تضعیف سیگنال وای فای بیشتر خواهد شد.
همچنین بهتر است که روتر را در ارتفاع قرار دهید. روترها معمولا برخلاف انتظار عمومی، امواج را رو به پایین منتشر می کنند. بنابراین اگر آن را در ارتفاع پایین یا روی زمین قرار دهید از پوشش حداکثری سیگنال برخوردار نخواهید بود.
آنتن ها را تنظیم کنید
آنتن روترها یا به صورت داخلی و یا به صورت خارجی بر روی آنها نصب می شود. اگر روتر شما ۲ آنتن خارجی دارد سعی کنید آن ها رو به صورت عمود بر هم قرار دهید؛ یکی را به صورت عمودی و دیگری را به شکل افقی.
الف وات، مهندس وای فای سابق شرکت اپل می گوید:
“انتقال و دریافت اطلاعات بین دستگاه و روتر شما هنگامی به حداکثر خود می رسد که دریافت کننده و ارسال کننده هر دور روی یک تراز، امواج را دریافت و ارسال کنند. برخی از دستگاه ها آنتن عمودی و برخی آنتن افقی در خود دارند. بنابراین قرار دادن آنتن ها به صورت عمود بر هم، انتقال و دریافت اطلاعات را با سرعت بیشتری انجام می دهد.”
اما اگر روتر شما آنتن داخلی و یا فقط یک آنتن خارجی دارد، به قدری آزمون و خطا نیاز است. سعی کنید آنتن (و یا کل روتر) را در حالات مختلف عمودی و افقی قرار دهید و ببینید که کدام حالت بهتر جواب می دهد.
مبدل های پاورلاین (powerline adapters)
اگر در یک خانه ی بزرگ و چند طبقه زندگی می کنید یا اینکه امکان قرار دادن روتر در مرکز خانه وجود ندارد، راه حل بعدی استفاده از مبدل های پاورلاین می باشد. مبدل های پاورلاین که از تکنولوژی مدرن در ساختار خود بهره می برند، از سیم کشی و اتصالات الکتریکی درون ساختمان استفاده می کنند. یک مبدل را در کنار روتر خود به برق وصل کرده و به وسیله ی کابل شبکه، آن را به روتر متصل نمایید. مبدل دیگر را نیز در محلی که به پوشش شبکه احتیاج دارید به برق وصل کنید و به وسیله ی کابل شبکه آن را به دستگاه مورد نظر به طور مستقیم متصل کنید. پخش کننده های پاورلاین نیز به همین ترتیب عمل می کنند، اما همان مبدل دوم، سیگنال کافی برای حداقل یک اتاق کوچک را فراهم می کند.
تنظیمات امنیتی وایرلس را کنترل کنید
ممکن است برای عده ای موضوع واضح و روشنی باشد، اما باور کنید تعداد بسیار زیادی از شبکه های بی سیم بدون امنیت یا حداقل با امنیت ضعیف رها می شوند. این موضوع نه تنها تهدیدی برای خود دارندگان شبکه است، بلکه ممکن است موجب کاهش شدید سرعت آن نیز بشود؛ و این بخاطر آن افرادی است که با تماشای آنلاین ویدیو و یا دانلود فایل های با حجم بالا، پهنای باند را اشغال کرده و از بدون امنیت بودن آن سوءاستفاده می کنند.
با وارد کردن IP روتر خود در نوار آدرس مرورگر وارد تنظیمات مودم خود شده و با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود (که پیشفرض آن بر روی خود مودم یا دفترچه ی راهنما نوشته شده است) به صفحه ی تنظیمات دسترسی پیدا کنید. حال ازش روش رمزگذاری WPA2 به عنوان پروتکل امنیتی استفاده کرده و پسوردی فراموش نشدنی و در عین حال نه چندان ساده را برای آن انتخاب کنید و این پسورد را فقط با افرادی که مورد اعتماد شما هستند در میان بگذارید.
از نرم افزارهای نقشه ی حرارتی کمک بگیرید
اگر از وجود شبکه های بی سیم دیگر که ممکن است با شبکه شما تداخل داشته باشند و یا از نوع پوشش شبکه ای مورد نیاز خود اطمینان ندارید، می توانید نرم افزاری را که به شما همه ی اطلاعات لازم را درباره ی وضع پخش سیگنال ها در منزلتان در اختیارتان قرار می دهد، دانلود کنید. این نرم افزار به شما نقشه ی حرارتی وایرلس منزلتان و میزان پوشش سیگنالی که هر قسمت از منزل دریافت می کند را نمایش می دهد. با در اختیار داشتن این اطلاعات شما قادر خواهید بود که روتر خود، آنتن ها و یا مبدل ها را برای برطرف کردن مشکلات موجود جابجا کنید.
از فرکانس ۵ گیگاهرتز استفاده کنید
مشکلی که ممکن است تا به حال هرگز به آن توجه نکرده باشید، فرکانسی است که روتر شما بر روی آن فعالیت می کند. اگر روتر را بدون هیچ تنظیمات اضافه ای نصب و راه اندازی کرده اید، احتمالا گزینه ی انتخاب فرکانس در منوی تنظیمات را ندیده اید. اگر وسایل الکترونیکی زیادی در منزل خود دارید، طیف ۲.۴ گیگاهرتز ممکن است بیش از اندازه شلوغ شود. جو لوی، کارمند سابق Packetnow، در این باره می گوید: ” دستگاه های بلوتوثی، شبکه های بی سیم خارجی و حتی برخی از وسایل خانگی می توانند نویز زیادی روی طیف ۲.۴گیگاهرتز ایجاد کنند.”
برای کاهش دادن نویز و قطعی، روتر خود را از داخل صفحه ی مدیریت تنظیمات، روی ۵ گیگاهرتز تنظیم کنید، اگر هر دو گزینه ی ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز موجود بود، دومی را انتخاب کنید.
از خلوت ترین کانال ارتباطی استفاده کنید
اگر در یک محله ی پر جمعیت و یا یک آپارتمان زندگی می کنید و سیگنال های مشترک زیادی با همسایگان خود دارید، انتخاب کانال ارتباطی مناسب می توانند کمی به از بین بردن تداخل ها و قطعی ها کمک کند. به طور میانگین، کانال های ۱ ، ۶ و ۱۱ روی فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز شلوغ ترین کانال ها هستند، زیرا این سه کانال تنها کانال هایی هستند که همپوشانی نمی کنند. اگر از فرکانس ۵ گیگاهرتز استفاده می کنید کانال زیادی برای انتخاب وجود دارند. تعداد کانال ها برای مدل های مختلف متفاوت است.
همچنین می توانید از اپلیکیشن هایی مانند Wifi Analyzer برای اندروید و یا WifiInfoView برای ویندوز استفاده کنید تا ببینید کدام کانال ها توسط کاربران اطراف بیشتر اشغال شده اند. سیستم عامل مک این قابلیت را در درون خود دارد. کافی است کلید Option را نگه داشته و بروی ایکون وای فای روی منو کلیک کنید و گزینه ی Open Wireless Diagnostics را انتخاب نمایید.
البته در اکثر روترها این قابلیت به طور اتوماتیک تعبیه شده است و با هربار ریبوت (خاموش و روشن شدن) روتر، به طور هوشمند به خلوت ترین کانال متصل می شود.
روتر جدیدی تهیه کنید
اگر مبلغ زیادی بابت اینترنت پرسرعت پرداخت می کنید و فکر می کنید که کیفیت مورد انتظارتان را دریافت نمی کنید، ممکن است مشکل سخت افزاری از طرف شما باشد. اگر روتر (یا مودم-روتر) خود را چند سالی است که خریداری کرده اید، احتمالا زمان خرید یک مدل جدید آن فرا رسیده است. وایرلس و تکنولوژی های وابسته به اینترنت در دهه ی اخیر تغییرات بزرگی را به خود دیده اند و خیلی از روترهای ساخت ۵ سال قبل و یا بیشتر، از تکنولوژی های جدید مانند ۵ گیگاهرتز، ۸۰۲.۱۱n و یا ac و سرعت بالاتر از ۱۰۰Mbps ،پشتیبانی نمی کنند. ساده ترین روش برای اینکه متوجه کهنگی روتر خود شوید این است که مشخصات مودم خود را بررسی کنید و با مشخصات سرویس های اینترنتی که توسط ISP شما ارائه می شود مقایسه نمایید.
آخرین راهکار: با ISP (سرویس دهنده ی اینترنت) خود تماس بگیرید
اگر هیچ کدام از این روش ها موثر واقع نشد، با ISP خود تماس بگیرید. شاید این کار یکی از عذاب آورترین راه حل های ممکن باشد اما می تواند از مشکلات آینده و اتلاف وقت جلوگیری کند. اگر از سرویس های اینترنتی و همچنین سخت افزار پیشنهادی ISP خود استفاده می کنید باید گفت بهترین ابزار را در اختیار دارید چرا که هر تغییر یا بروزرسانی و یا ارتقا که توسط ISP اعمال می شود به راحتی در دسترس شما نیز خواهد بود.
اگر هر مشکل دیگری در رابطه با قطعی و افت سرعت اینترنت خود دارید، معمولا ISPها می توانند مشکل شما را شناسایی و برطرف کنند که متاسفانه اغلب شما را به خرج های اضافی وادار خواهد کرد.