صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سفر 360 هزار ایرانی ساکن خارج به ایران/رتبه دهم آلمانی‌ها در ورود گردشگر به کشور

۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴:۰۷
کد خبر: ۳۳۹۱۱۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
معاون اداره کل برنامه ریزی وگردشگری میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت: در سه ماهه نخست سال جاری 360 هزار و 200 نفر از ایرانیان ساکن در کشورهای دیگر به قصد گردشگری به داخل ایران سفر کردند که این آمار در مقایسه با گردشگران کشورهای دیگر در رتبه ششم قرار دارد.

حسن گرامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد ، در خصوص آمار مسافران ورودی به کشور طی مدت سه ماهه اول سال جاری گفت: در طی مدت مذکور در حدود یک میلیون و 104 هزار نفر مسافر از کشورهای عراق، آذربایجان ، افغانستان، ترکیه ، پاکستان، ترکمنستان، هندوستان، چین و آلمان وارد کشور شده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه گردشگران آلمانی در رتبه دهم مسافران ورودی به کشور به حساب می آیند تصریح کرد: پیش بینی می شود این ترتیب تا پایان سال حفظ شود و شاهد جا به جایی آنچنانی در میان رتبه کشورها نباشیم.

گرامی در خصوص آمار مسافران ورودی به کشور گفت: از کشور عراق 246 هزار و 700 نفر، از کشور آذربایجان، 227 هزار و 500 نفر، از کشور افغانستان، 156 هزار و 200نفر و از کشور ترکیه 133 هزار و 392 نفر به عنوان گردشگر وارد کشورایران شده‌اند.

معاون اداره کل برنامه ریزی‌وگردشگری میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در ادامه به ایرانی‌های مقیم کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت: ورود ایرانی‌های ساکن کشورهای دیگر به ایران طی سه ماه نخست سال در حدود 360 هزار و 200 نفر بوده که این آمار در رتبه ششم قرار دارد.

وی در ادامه به آمار خروجی مسافرها طی سه ماه نخست سال اشاره و بیان کرد: دراین مدت درحدود 1 میلیون و 980 هزار نفر مسافر ایرانی در فصل گردشگری از ایران خارج شده که این آمار در مقایسه با سال گذشته 9 درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه همچنان شاهد عدم توازن در میان مسافران ورودی و خروجی به کشور هستیم، عنوان کرد: این عدم توازن بیانگر دوشاخصه مهم است اول آنکه نشانگر بهبود وضعیت معیشت خانوار به حساب می آید و نشانه دوم ضعف صنعت گردشگری داخلی برای جذب مسافران به داخل کشوراست.

گرامی در پایان خاطر نشان کرد: باید به این نکته نیز توجه داشت که سهم قابل توجهی از گردشگران خروجی از کشور برای سفرهای زیارتی عازم کشورهای دیگر می شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *