صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درمان دندان‌های حساس با عصاره چای سبز

۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳:۲۲
کد خبر: ۳۳۹۰۷۶
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
تیمی از محققان فرمول جدیدی را با عصاره چای سبز ایجاد کرده اند که می‌تواند به حل مشکل دندان‌های حساس و همچنین به پیشگیری از کرم خوردگی دندان کمک کند.
به گزارش گروه فضای مجازی ،مطالعه محققان دانشگاه ووهان چین نشان می‌دهد عصاره چای سبز موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) دندان‌ها را در مقابل فرسودگی، مسواک زدن سفت و خشن، و پیشگیری از تشکیل بیوفیلم‌های دندانی مقاوم می‌کند.

هنگامی که لایه‌های محافظ دندان ساییده می‌شوند، یک بافت استخوانی به نام دنتین پدیدار می‌شود.

این بافت شامل مجاری توخالی میکروسکوپی است که در صورت پدیدارشدن، اجازه می‌دهد مایعات گرم و سرد و مواد غذایی در تماس با پایانه‌های عصبی دندان‌ها قرار گرفته و موجب درد شوند. دنتین بدون محافظ هم در برابر ایجاد کرم خوردگی اسیب پذیر است.

کوی هوانگ، سرپرست تیم تحقیق، و همکارانش همزمان درصدد برطرف کردن این حساسیت و مقابله با باکتری‌ها برآمدند. آن‌ها از نانوهیدروکسی آپاتیت و EGCG استفاده کردند که نشان داده شده است برای مبارزه با «استرپتوکوک موتان» ها، که بیوفیلم‌هایی را ایجاد کرده که باعث کرم خوردگی می‌شوند، موثر هستند.

این ترکیبات با نانوذرات سیلیسیم معدنی که در مقابل اسید و سایش مقاوم هستند، ترکیب شدند. آن‌ها نوشیدنی‌ها را روی دندان‌های عقل کشیده شده آزمایش کردند و متوجه شدند که این فرمول مجاری دنتین را می‌بندد.
 
 

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

 
منبع: مهر

برچسب ها: چای چای سبز میزان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *