صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فعالیت کمپ های ترک اعتیاد بدون آموزش، نتیجه بخش نیست/ایجاد کمپ های ترک اعتیاد، ویژه زنان و نوزادان معتاد در کشور

۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰:۱۸
کد خبر: ۳۳۸۷۷۵
تنها ارائه خدمات درکمپ های ترک اعتیاد کافی نیست بلکه باید جامعه را به سمت فعالیت‌های پیشگیرانه و آموزش هدایت کرد.

پرویز افشار در گفت و گو با خبرنگار جامعه گفت: کمپ شفق یک کمپ کاملا مردانه است که تنها بر اساس ضرورت، برای یک دوره به مرکز نگهداری زنان معتاد تبدیل شد و بعد از آن دیگر امکان پذیرش زنان معتاد در آن وجود نداشته و درحال حاضر کاملاً مردانه است.


وی افزود: به منظور کمک به درمان و ترک اعتیاد در زنان، دو مرکز با ظرفیت ۶۰ نفر دایر شده است که صرفا در آن  زنان معتاد متجاهر با حکم قانونی پذیرش می شوند و  ارائه حدمات درمانی به زنان معتاد فاقد حکم، در این مراکز مخالف قانون است. 


سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان کرد:براساس ماده ۱۵ تعدادی مرکز ترک اعتیاد به منظور مراجعه اختیاری زنان معتاد،دایر شده است و افراد می توانند به منظور بهبود، بدون حکم قانونی از خدمات آن استفاده کنند. همچنین دو مرکز به طور مجزا مختص زنان معتاد باردار در حال فعالیت است که یک شعبه آن در  منطقه مرزداران دایر شده است.


وی در خصوص ارائه خدمات به نوزادان متولد شده از مادران معتاد گفت: چندین بیمارستان و مرکز ترک اعتیاد مختص به درمان اعتیاد نوزادان و کودکان معتاد در حال فعالیت است و نوزادان تازه متولد شده از مادران معتاد را تحت درمان قرار می‌دهد چرا که درمان اعتیاد در این نوزرادان با مراقبت‌های خاص و سم زدایی تدریجی امکان پذیر است  و در برخی شرایط نیاز به آی سی یو در روند درمان،احساس می‌شود بنابراین کلیه امکانات جهت هدایت جامعه به سمت کاهش اعتیاد فراهم شده است.


افشار یادآور شد: تمام خدمات کمپ های ترک اعتیاد تنها منجر به کاهش آسیب و افزایش سطح درمان می‌شود، اما ما معتقدیم که باید  جامعه به سوی فعالیت‌های پیشگیرانه و آموزش هدایت شود و با توسعه این خدمات و فعالیت های پیشگیرانه اولیه، آسیب‌ها را در دل خود کلونی‌های معتادین حل کرده و پاسخ‌های مناسبی به  آنها ارائه دهیم.


سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر اذعان داشت: در راستای حمایت از زنان معتاد، باید شرایط نگهداری این افراد در شنتر‌ها (مراکز خدمات سرپایی )در طی شب و وی آی پی‌ها در طی روز ، فراهم شود و آن‌ها را به سمت و سوی زندگی بهتر و امید هدایت کنیم تا در روند درمان به نتایج بهتری رسید. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *