صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نمی توان جلو فعالیت های شهرداری را متوقف کرد/ بدهی 60 هزار میلیارد تومانی شهرداری به هیچ وجه قابل پذیرش نیست

۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷:۲۶
کد خبر: ۳۳۶۹۰۴
اعضای حاضر در شورای شهر تهران میزان بدهی های شهرداری و مطالبات مدیریت شهری از دولت را بررسی کردند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، رضا تقی پور در سیصد و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: 2 سال پیش طی صحبت هایی که با معاون اول ریاست جمهوری داشتیم، بحث بدهی های دولت به شهرداری را پیگیری کردیم.

وی افزود: آن زمان اعلام شد که شهرداری نیز بدهی هایی را به بانک ها دارد و این بدهی ها باید پرداخت شوند.

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اعلام صورت گرفته مبنی بر لزوم حسابرسی دقیق میزان بدهی های دولت به شهرداری تصریح کرد: سازمان حسابرسی کشور حسابرسی دقیقی در رابطه با بدهی های دولت به شهرداری داشته و رقم اعلام شده در خصوص بدهی ها دقیق است.

تقی پور ادامه داد: طلب های شهرداری باید وصول شده و در شهر هزینه شود.

در ادامه مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران گفت: طی چندین نامه به رئیس جمهوری، اعلام کردیم که مشکلات مالی دولت را می دانیم اما باید تهاتر صورت گیرد و دولت اگر پولی برای پرداخت بدهی ها ندارد، می تواند املاکی را در اختیار شهرداری قرار دهد.

همچنین اسماعیل دوستی در این جلسه تصریح کرد: گفته می شود شهرداری تهران 60 هزار میلیارد تومان بدهی دارد که این ارقام به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی افزود: باید از کیان شورای شهر تهران دفاع شود. در شورا اقدامات مختلفی انجام شده و این شورای شهر تکرار نشدنی است.
اقبال شاکری، رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران نیز گفت: پروژه ها به صورت مستمر و با قرارداد انجام می شود.

وی افزود: پروژه ها قراردادی بوده و ایجاد تعهد نمی کنند. اینها جزو دیون محاسبه نمی شوند.
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه نمی توان جلو فعالیت ها در شهر را گرفت تصریح کرد: نمی توانیم جلو فعالیت ها در شهر تهران را متوقف کنیم تا شورای پنجم روی کار بیاید. در شورای شهر مصوباتی وجود داشته که باید بر مبنای همین مصوبات عمل شود.
همچنین مرتضی طلایی، نایب رئیس شورای شهر تهران گفت: بدون شک در حوزه کارهای اجرایی خطا وجود دارد و این را همه دنیا پذیرفته اند.

وی افزود: نباید حجم بالای خدمات و زحمات کشیده شده در شهر تهران را به کام مردم تلخ کنیم.
نایب رئیس شورای شهر تهران با انتقاد از موضوعات مطرح شده پیرامون چرایی انجام وظایف شهردار در روزهای پایانی این مسئولیت بیان کرد: اگر عده ای معتقد هستند که شهردار تهران نباید در روزهای پایانی فعالیت خود، اقداماتی را انجام دهد، مصوبه ای بیارند و درخواست کنند که توقف فعالیت ها محقق شود.
طلایی تاکید کرد: شهردار تهران وظیفه دارد تا روز آخر به مسئولیت خود عمل کرده و این طور نیست که در روزهای پایانی، فعالیت ها متوقف شود.

علی صابری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز گفت: در سیستمی واقع هستیم که به شهرداری ها اعلام شده خودکفا شوند اما اکثر مصوبات شوراها در مرجعی به نام دیوان عدالت اداری باز گردانده می شود.

وی افزود: باید مصوبات ارائه شده آسیب شناسی شود تا از سوی دیوان عدالت اداری باز گردانده نشوند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه " باید در میان شتاب اجرای طرح و پرداخت های کارشناسی ارقام زمین ها به شهروندان توجه بیشتری شود" اظهارکرد: هنوز شاهد هستیم که در برخی از بزرگراه ها از جمله اتوبان شهید چمران، یادگار امام (ره) و ... هنوز مدعی وجود دارد و شهروندان هنوز نتوانسته اند مطالبات خود بابت زمین هایی که در مسیر پروژه ها بوده است را دریافت کنند.

در ادامه، محمد سالاری با اشاره به لزوم شفاف سازی در برخی از حوزه ها گفت: شهروندان از اعضای شورای شهر درخواست دارند که در برخی از حوزه ها شفاف سوزی انجام دهند و ما برای این شفاف سازی ها نیازمند اطلاعات هستیم.

وی افزود: در این دوره از مدیریت شهری، درآمد پایدار ایجاد نشده است و شورای شهر تهران نیز در این راه نقش دارد.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با انتقاد از کاهش درآمدهای حاصل از ارزش افزوده تصریح کرد: انتقادهای زیادی به کاهش درآمدهای حاصل از ارزش افزوده مطرح است و این انتقادها به دولت وارد است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *