صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اختلاف نظرها موجب فروپاشی سیاسی در "افغانستان" شده است

۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۵:۰۱
کد خبر: ۳۳۶۷۲۶
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
مشاور سابق اشرف غنی و رئیس بنیاد احمدشاه مسعود ضمن اعلام فراخوانی تحت عنوان «وفاق ملی» تاکید کرد که وحدتی در حکومت وحدت ملی وجود ندارد و افزایش اختلاف‌ها نیز باعث فروپاشی سیاسی و ایجاد بحران در افغانستان شده است.

به گزارش سرویس بین الملل احمد ولی مسعود رئیس بنیاد احمد شاه مسعود فراخوانی را با عنوان وفاق ملی داده است که بر اساس این طرح از احزاب سیاسی و فعالان مدنی خواسته شده تا برای شناسایی عوامل بحران و راه حل آنها گفت‌وگو کنند.

برادر احمدشاه مسعود گفت: به دلیل عدم وحدت در بین مقامات حکومت وحدت ملی این کشور به سمت بحران رفته و باعث فروپاشی سیاسی این کشور شده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه در افغانستان بر اساس سیاست عمدی حکومت وحدت ملی مردم با صف بندی‌های قومی شکننده شده‌اند و نشانه‌های از استبداد و دیکتاتوری در این کشور آشکار شده‌ است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پس از تشکیل شورای عالی ائتلاف نجات افغانستان با محوریت دوستم، عطامحمدنور و محقق، اخیرا حکمتیار نیز از اعلام فراخوانی برای احزاب سیاسی تحت عنوان «مجمع ملی» خبر داد.

همچنین رحمت‌الله نبیل رئیس سابق امنیت ملی افغانستان نیز با حزب «محور مردم» افغانستان به صف منتقدان اشرف غنی پیوسته است.

از سوی دیگر، در حالی که اخیرا شورای عالی ائتلاف نجات افغانستان و حزب اسلامی تحت عنوان «مجمع ملی» برای جلب سایر احزاب سیاسی وارد رقابت شده‌اند به نظر می‌رسد که برادر احمدشاه مسعود نیز با ارائه طرح «وفاق ملی» و فراخوان انسجام احزاب سیاسی نیز وارد این دور از رقابت‌ها شده باشد.

شاه‌حسین‌ مرتضوی سرپرست دفتر سخنگوی اشرف غنی در واکنش به این موضوع گفته که امیداوار هستیم قضاوت رهبران سیاسی در مسائل ملی منصفانه باشد و برای ادعایی که دارند دلیلی ارائه کنند.

یونس‌فکور از کارشناسان افغان معتقد است که بسیاری از ائتلاف‌های منتقدان سیاسی برای کسب جایگاه و مقام در حکومت وحدت ملی است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *