صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ناگفته های تک رقمی‌های کلاس کنکور نرفته/مقصد رتبه های برتر کدام دانشگاه ها هستند؟

۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۲:۰۸
کد خبر: ۳۳۶۲۷۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
15 مرداد با اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری سال 1396، نفرات برتر پنج گروه آزمایشی مشخص شدند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، ۱۵ مرداد نتایج اولیه کنکور سراسری اعلام شد.  از مجموع 36 داوطلب برتر کنکور امسال 28 نفر پسر هستند و ۸ نفر دختر حائز رتبه‌های برتر شدود.. در گروه علوم ریاضی و فنی تمامی 10 داوطلب اول پسران هستند. در میان 10 داوطلب برتر گروه تجربی تنها یک دختر حضور دارد. در ۱۰ نفر نخست گروه علوم انسانی  ۴ دختر و ۶ پسر حائز رتبه‌های ۱ تا ۱۰ شدند.

در گروه آزمایشی هنر هر سه نفر برگزیده را دختران تشکیل می‌دهند و در گروه زبان‌های خارجی هر سه نفر برتر پسر هستند. رتبه سوم این گروه هم زمان رتبه دوم گروه علوم تجربی را نیز کسب کرده است.

با برخی از نفرات برتر کنکور امسال گفتگو کرده که در ادامه می‌خوانید:

 

نفر دوم گروه آزمایشی ریاضی: برق دانشگاه شریف انتخاب نخست من است

 

محمد کاظم فقیه خراسانی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه  گفت: برای قبولی در کنکور سراسری سال ۹۶ برنامه ریزی کرده بودم، اما هیچ گاه به نتیجه ن‌هایی فکر نمی‌کردم.

وی افزود: هدف من قبولی در کنکور سراسری بود و برای رسیدن به این هدف از هیچ کوششی دریغ نکردم.

نفر دوم گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی در کنکور سراسری سال ۹۶ در خصوص مدت زمان درس خواندن خود برای قبولی در کنکور تصریح کرد: روز‌هایی که به مدرسه می‌رفتم ۶ ساعت و روز‌های تعطیل ۱۲ ساعت درس می‌خواندم و برای درس خواندن نیز برنامه ریزی کرده بودم.

فقیه خراسانی با بیان اینکه " در هیچ کلاس کنکوری حضور پیدا نکردم" اظهارکرد: کلاس کنکور نمی‌رفتم و تنها در یک کلاس فوق برنامه که در مدرسه مان برگزار می‌شد و کاملا رایگان بود حضور پیدا می‌کردم.

وی در خصوص رشته مورد علاقه خود برای تحصیل خاطرنشان کرد: به احتمال زیاد رشته برق دانشگاه شریف را برای ادامه تحصیل انتخاب خواهم کرد.

نفر دوم گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی در کنکور سراسری سال ۹۶ با اشاره به موفقیت برادر خود در کنکور سراسری تصریح کرد: سال ۸۱، برادر بزرگتر من نیز رتبه ۱۱ منطقه را کسب کرد و ۳ برادر دیگر من نیز در رشته ریاضی تحصیل کرده اند.

فقیه خراسانی با قدردانی از خانواده خود اذعان کرد: پدر و مادر من برای آرام کردن جو خانه برای بهتر درس خواندن من تلاش زیادی کردند و یکی از دلایل موفقیت من نیز همین موضوع بود.

 

نفر ششم کنکور تجربی: روزی ۱۶ ساعت درس می‌خواندم
 
یاسمن میر در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه  گفت: در روزهایی که تعطیل بودیم و مدرسه نداشتیم بیش از 16 ساعت درس می خواندم.

وی درباره شرکت کردن در کلاس کنکور گفت: در کلاس های کنکور خاصی شرکت نکرده ام. تنها در تابستان بین مقطع سوم و پیش دانشگاهی در کلاس های کنکور شرکت کردم.

 نفر ششم کنکور امسال درباره رشته و دانشگاه مورد علاقه اش گفت: قصد دارم در دانشگاه تهران رشته پزشکی را بخوانم.

 وی همچنین درباره رتبه ای که در کنکور کسب کرده است، گفت: بعد از کنکور فکر می کردم و انتظار داشتم رتبه ام بهتر از این باشد.

 

نفر سوم گروه آزمایشی هنر: پس از مراجعه به سایت سنجش متوجه رتبه تک رقمی ام شدم
 
 
 
آتوسا عبداللهی امانی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: برای قبولی در کنکور سراسری سال ۹۶ برنامه ریزی کرده بودم، اما فکر نمی‌کردم که رتبه سوم گروه آزمایشی هنر را کسب کنم.
 
وی افزود: روز کنکور، آزمون خوبی ندادم و به همین خاطر نیز فکر نمی‌کردم رتبه سوم کنکور را کسب کنم.
 
نفر سوم گروه آزمایشی هنر در کنکور سراسری سال ۹۶ با اشاره به حضورش در کلاس‌های کنکور تصریح کرد: برای قبولی در کنکور به آموزشگاه هنر می‌رفتم و در بسیاری از کنکور‌های آزمایشی نیز رتبه‌های تک رقمی را کسب کرده بودم.
 
عبداللهی امانی در خصوص رشته مورد نظر خود برای حضور در دانشگاه اظهارکرد: در هنرستان موسیقی درس می‌خواندم و بودن شک انتخاب من برای حضور در دانشگاه نیز هنر دانشگاه تهران خواهد بود.
 
وی در پاسخ به این پرسش که از چه طریق متوجه رتبه خود در دانشگاه شدید؟، خاطرنشان کرد: پس از اعلام اسامی پذیرفته شدگان، خودم به سایت سنجش مراجعه کردم و متوجه رتبه ام شدم و ۱۵ دقیقه بعد، از طریق سایت سازمان سنجش با من تماس گرفته و این خبر را به من اطلاع دادند.
 
نفر سوم گروه آزمایشی هنر در کنکور سراسری سال ۹۶ در رابطه با مدت زمان درس خواندن خود برای قبولی در کنکور خاطرنشان کرد: ۶ ماهه نخست سال، روزی ۶ ساعت درس می خواندم و پس از آن، مدت زمان درس خواندم را افزایش دادم. 
 
 
نفر چهارم گروه آزمایشی علوم تجربی: تغییر در سوالات کنکور رتبه یک را از من گرفت
 
 
 
ارسلان یزدچی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه  گفت: برای قبولی در کنکور سراسری سال ۹۶ روزی ۶ تا ۷ ساعت درس می‌خواندم.
 
وی افزود: روز‌هایی که به مدرسه نمی‌رفتم و تعطیل بودم نیز روزی ۱۲ ساعت درس می‌خواندم.
 
نفر چهارم گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور سراسری سال ۹۶ با بیان اینکه " کلاس کنکور نمی‌رفتم" اظهارکرد: برای حضور در امتحانات ن‌هایی در چند کلاس مجزا شرکت می‌کردم، اما هیچ گاه به کلاس کنکور نرفتم.
 
یزدچی با تاکید بر اینکه رتبه چهارم، کمتر از انتظار من بود تصریح کرد: به دلیل تفاوت در سوالات کنکور، رتبه چهارم را کسب کردم و بدون شک اگر نحوه سوالات در سال جاری تغییر نمی‌کرد رتبه بهتری را کسب می‌کردم.
 
وی پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب نخست خود برای ادامه تحصیل دانست و خاطرنشان کرد: پزشکی دانشگاه تهران انتخاب اول من خواهد بود و خوشحال هستم که می‌توانم به این دانشگاه ورود پیدا کنم و از هم اکنون برای تحصیل در این رشته برنامه ریزی می کنم.
 
 
نفر اول کنکور علوم انسانی: انتخابم علوم سیاسی دانشگاه تهران است
 
 
عرفان میران زاده مهابادی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه گفت: نتیجه کنکور و کسب رتبه اول را از طریق مصاحبه خبری رییس سازمان سنجش در تلویزیون متوجه شدم.

وی درباره نتایجش در کنکورهای آزمایشی گفت: در کنکورهای آزمایشی رتبه هایم بین 1 تا 10 بود. 

میران زاده که اهل تهران است درباره حسش از رتبه یک شدن گفت: رتبه های بالا به شرایط سر جلسه کنکور و تسلط آن بستگی دارد. بعد از کنکور حدس می زدم رتبه ام بالا شود و حتی به رتبه یک شدن فکر می کردم.پ

وی درباره میزان مطالعه روزانه اش گفت: در طول روز بین 10 تا 11 ساعت مطالعه می کردم.

نفر اول کنکور علوم انسانی گفت: در کلاس کنکور شرکت نمی کردم و از سالن مطالعه مدرسه استفاده می کردم.

عرفان میران زاده درباره رشته و دانشگاه مورد علاقه اش گفت: قصد دارم علوم سیاسی دانشگاه تهران را انتخاب کنم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *