صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهکارهای جلوگیری از کندشدن تدریجی گوشی/۵ ترفند دیجیتالی/نسل آینده گوشی های هوشمند/گوشی فیلیپس پس از دو سال تولید میشود

۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۷:۱۸
کد خبر: ۳۳۶۱۱۰
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
اپل واچ سری 3 با اتصال سلولار تا پایان امسال معرفی می‌شود،چرا گوشی شما به‌ مرور زمان کند می‌شود،۵ ترفند دیجیتالی که خیلی به کارتان خواهد آمد!و ... از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.

به گزارش خبرنگارگروه فضای مجازی ، اپل واچ سری 3 با اتصال سلولار تا پایان امسال معرفی می‌شود،چرا گوشی شما به‌ مرور زمان کند می‌شود،۵ ترفند دیجیتالی که خیلی به کارتان خواهد آمد!و ... از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.

 

جزئیات را در ادامه بخوانید...

 

اپل واچ سری 3 با اتصال سلولار تا پایان امسال معرفی می‌شود

iClarified:اپل در حال کار بر روی نسل سوم اپل واچ است و بر اساس گزارشات روزهای اخیر، این نسخه از اتصال LTE پشتیبانی می‌کند که باعث می‌شود وابستگی این ساعت هوشمند به آیفون به حداقل خود برسد.

اپل سال گذشته دومین نسل از اپل واچ را معرفی کرد و دو نسل این ساعت هوشمند تا به اینجا توانسته برای اپل سود خوبی به ارمغان بیاورد. شایعاتی اخیرا منتشر شده که خبر از معرفی نسل سوم اپل واچ تا پیش از پایان سال میلادی می‌دهد. به گفته‌ی وب‌سایت بلومبرگ، اپل واچ سری 3 قابلیت اتصال سلولار دارد و می‌تواند بدون اینکه در نزدیکی آیفون باشد مورد استفاده قرار بگیرد.

گفته می‌شود مودم‌های LTE مورد استفاده در اپل واچ سری 3 ساخته اینتل است. اگر این شایعه حقیقت داشته باشد، موفقیتی بزرگ برای اینتل به شما می‌رود؛ زیرا سال‌هاست که این شرکت در تلاش است تا سهم خود از تامین قطعات محصولات اپل را افزایش دهد. کوالکام در حال حاضر اصلی‌ترین تامین‌کننده قطعات مودم آیفون و سایر گجت‌های موبایلی اپل است، اما پس از جدال حقوقی دو شرکت اپل سال گذشته وظیفه تامین بخشی از مودم‌های آیفون را بر دوش اینتل گذاشت.

گفته می‌شود در حال حاضر اپل در حال مذاکره با شرکت‌های مخابراتی آمریکایی و اروپایی درباره نسخه سلولار نسل سوم اپل واچ است. در ابتدا تعداد محدودی از شرکت‌ها از اتصال ال‌تی‌ای اپل واچ پشتیبانی خواهند کرد که به مرور بر این تعداد افزوده می‌شود.

جن مانستر، تحلیل‌گر محصولات اپل، معتقد است تبدیل کردن اپل واچ به محصولی مستقل و بدون وابستگی به آیفون می‌تواند برگ برنده اپل باشد و قواعد بازی را تغییر دهد: «اگر اپل بتواند اپل واچ را به گونه‌ای طراحی کند که تمام و کمال به آیفون وابسته نباشد، می‌تواند سمت و سویی جدید به تجارت خود در این بخش بدهد».

البته گفته می‌شود اپل برای اپل واچ سری 3 به دنبال یک چیپ‌ست LTE کم‌مصرف است، زیرا نمی‌خواهد نسخه سلولار دستبند هوشمندش با مشکل ضعف باتری رو به رو باشد. با نسخه LTE اپل واچ می‌توان تماس‌های تلفنی را مستقیما از طریق ساعت پاسخ داد. از طرفی تحلیل‌گران می‌گویند احتمال دارد اپل ایرپادهای بی‌سیمش را به عنوان یک لوازم جانبی مناسب برای اپل واچ نیز عرضه کند.

یکی دیگر از ویژگی‌های احتمالی اپل واچ سری 3، قابلیت اندازه‌گیری گلوکز خون است. گفته می‌شود شخص تیم‌ کوک در حال تست این قابلیت است. در روزهای اخیر تیم کوک در حالی دیده شده که نمونه‌ای اولیه از یک ساعت متفاوت را به دست خود بسته بوده است. گنجاندن چنین قابلیتی در اپل واچ بی‌شک حرکتی انقلابی است، زیرا در حال حاضر آگاه شدن از میزان گلوگز خون تنها از طریق تهیه نمونه خون امکان‌پذیر است. چنین قابلیتی می‌تواند به کمک بیمارانی بیاید که از بیماری دیابت رنج می‌برند.

همچنین گفته می‌شود اپل قصد دارد از طریق «بندهای هوشمند» اپل واچ را تبدیل به محصولی ماژولار کند. این بندها را می‌توان جداگانه تهیه کرد و هر کدام قابلیتی به اپل واچ اضافه می‌کنند. بدین ترتیب هر کس با توجه به نیاز خود می‌تواند بندهای مورد نظرش را تهیه کند و قیمت هسته اصلی ساعت نیز افزایشی نخواهد داشت. پیش‌بینی می‌شود ابزار اندازه‌گیری گلوکز خون نیز به صورت یک بند هوشمند برای اپل واچ عرضه شود.

اپل واچ جدید به نسخه چهارم سیستم‌عامل watchOS مجهز خواهد بود که از پیشرفت‌های آن می‌توان به واچ فیس سیری، مربی مجازی شخصی‌سازی شده و تجربه‌ای کاملا متفاوت در گوش کردن به موسیقی اشاره کرد.

در مورد زمان عرضه این نسخه پیش‌بینی می‌شود اپل واچ سری 3 مانند سری دو همراه با آیفون‌های جدید در کنفرانس پاییزه اپل معرفی شود. با این حال گفته شده اگر اپل نتواند تا آن زمان به جمع‌بندی مناسبی برای ساعت هوشمند خود برسد، احتمال دارد معرفی آن تا کنفرانس بهار 2018 به تاخیر بیافتد.

 

 

چرا گوشی شما به‌ مرور زمان کند می‌شود

زومیت:اگر جزو دسته افرادی نباشید که گوشی خود را هرسال تعویض می‌کنند، قطعا با مشکل کند شدن دستگاه دست‌وپنجه نرم کرده‌اید. این موضوع ارتباطی به اندرویدی یا آیفون بودن گوشی ندارد؛ کاربران هر دو دسته، معمولا پس از مدتی اعلام می‌کنند که گوشی آن‌ها دیگر عملکرد و روان بودن روز اول را ندارد. کند شدن گوشی‌ هوشمند یک واقعیت است؛ واقعیتی که به چند دلیل صورت می‌پذیرد. معمولا اگر از گوشی هوشمندی بیش از یک سال استفاده کنید، از سرعت و کارایی‌اش کاسته می‌شود. در ادامه به پنج دلیل اصلی برای این مورد و راهکارهای آن‌ها می‌پردازیم.


۱. به‌روزرسانی سیستم‌عامل

وقتی یک گوشی جدید می‌خرید، نسخه‌ی خاصی از سیستم‌عاملش را اجرا می‌کند؛ مثل اندروید ۴.۴ یا iOS نسخه‌ی ۷ که هر دوی این سیستم‌های عامل، در سال ۲۰۱۳ منتشر شده‌اند. برنامه‌نویسان موبایل هنگام ساخت این نسخه‌ها، محدودیت‌های سخت‌افزار آن زمان را در نظر داشته‌اند؛ اما حالا که سخت‌افزار گوشی‌ها پیشرفت چشمگیری داشته است، برنامه‌نویسان هم نسخه‌های جدیدتر سیستم‌های عامل را با در نظر گرفتن سخت‌افزار به‌روز، ایجاد می‌کنند. این موضوع سبب می‌شود که نسخه‌های جدیدتر سیستم‌های عامل، به سخت‌افزار قدرتمندتری برای اجرای روان احتیاج داشته باشد.

به‌عبارت‌دیگر، دستگاهی که به‌صورت پیش‌فرض از اندروید ۴.۴ استفاده می‌کند، قدرت کافی برای اجرای روان نسخه‌های جدیدتر مثل ۶ یا ۷ نخواهد داشت؛ بنابراین معمولا بعد از به‌روزرسانی‌های کلی سیستم‌عامل، گوشی شما کندتر خواهد شد.

 

راه‌حل چیست؟ تنها راه‌حل این است که سراغ به‌روزرسانی‌های کلی (مثل اندروید ۷ به ۸) نروید و به آپدیت‌های جزئی (مثل اندروید ۷ به ۷.۱) قناعت کنید.


۲. به‌روزرسانی اپلیکیشن


هرچقدر گوشی‌های موبایل قدرتمندتر می‌شود، برنامه‌نویسان تنبل‌تر می‌شوند و اپلیکیشن‌ها را کمتر بهینه‌سازی می‌کنند

اکثر سازندگان برنامه‌های موبایل با به‌روزرسانی اپلیکیشن‌هایشان، قابلیت‌های جدیدی هم اضافه می‌کنند؛ این قابلیت‌ها ممکن است کاربرد چندانی هم نداشته باشد؛ اما مصرف منابع اپلیکیشن را افزایش می‌دهد. حتی برنامه‌های کم‌حجم و سبک هم از این قانون مستثنا نیستند. این مورد هنگامی به یک مشکل تبدیل می‌شود که برنامه‌نویسان، توجهی به میزان مصرف منابع اپلیکیشن خود نمی‌کنند. معمولا هرچقدر گوشی‌های موبایل قدرتمندتر می‌شوند، برنامه‌نویسان تنبل‌تر می‌شوند و اپلیکیشن‌های خود را کمتر بهینه‌سازی می‌کنند. به زبان دیگر هرگاه یک برنامه را به‌روزرسانی می‌کنید، مصرف رم و پردازنده‌ی آن بیشتر می‌شود و این موضوع به‌ مرور زمان، عملکرد دستگاه را کندتر می‌کند.

یک مثال خوب در این مورد، اپلیکیشن محبوب پخش موسیقی اسپاتیفای است. این برنامه به‌ مرور زمان به‌قدری سنگین شده است که نسخه‌ی حال حاضر آن به‌سختی روی گوشی‌های سه سال قبل اجرا می‌شود. حالا این موضوع را در مورد تمام اپلیکیشن‌های گوشی خود در نظر بگیرید تا تأثیر زیاد آن را متوجه شوید.

 

راه‌حل چیست؟ بهترین راه‌حل برای این موضوع این است که همواره به دنبال اپلیکیشن‌های جدید و سبک برای جایگزینی اپلیکیشن‌های حال حاضرتان باشید. توجه زیادی به اپلیکیشن‌های مربوط به شبکه‌های اجتماعی، اداری و پخش‌کننده‌های موسیقی داشته باشید؛ این برنامه‌ها، معمولا بیشترین منابع گوشی را به خود اختصاص می‌دهد. راه‌حل دیگر این است که از نسخه‌های قدیمی اپلیکیشن‌ها استفاده کنید؛ البته به شرطی که مشکلی امنیتی برای گوشی شما به وجود نیاورد.


۳. فعالیت‌های پس‌زمینه

یکی دیگر از دلایل کند شدن گوشی، به تعداد برنامه‌هایی که نصب می‌کنید بازمی‌گردد. امروزه اکثر کاربران، به‌طور متوسط بین ۴۰ تا ۵۰ برنامه در گوشی خود نصب می‌کنند. اکثر این برنامه‌ها همواره و بدون اینکه متوجه شوید، در حال اجرا هستند و از منابع گوشی شما استفاده می‌کند. برای مثال برنامه‌های پیام‌رسان و ایمیل، به دلیل دریافت پیغام‌های لحظه‌ای همیشه فعال هستند. تصاویر پس‌زمینه‌ی متحرک و ویجت‌ها هم بخش اعظمی از منابع گوشی را به خود اختصاص می‌دهند. توجه داشته باشید هر برنامه‌‌ای که نصب می‌کنید، بخشی از قدرت پردازنده و رم را به خود اختصاص می‌دهد؛ به همین دلیل کارایی گوشی کاهش پیدا می‌کند.

 

راه‌حل چیست؟ از منوی تنظیمات و بخش باتری، فهرست برنامه‌هایی را که مصرف انرژی بیشتری دارند، پیدا کنید. از این فهرست، برنامه‌هایی را که لازم ندارید، پاک کنید یا دسترسی آن‌ها را محدود کنید و تا حد ممکن، از تصاویر پس‌زمینه‌ی متحرک و ویجت‌ها استفاده نکنید.


۴. تنزل حافظه


سعی کنید حداقل ۲۵ درصد از کل فضای ذخیره‌سازی گوشی خود را خالی نگه دارید

تمام گوشی‌های هوشمند از حافظه‌های فلش برای ذخیره‌سازی اطلاعات استفاده می‌کنند. محبوب‌ترین نوع حافظه‌های فلش، NAND نام دارد؛ ناند حافظه‌ای سریع و ارزان است ولی مشکلاتی هم دارد. مورد اول اینکه هرچقدر اطلاعات بیشتری روی ناند ذخیره کنید، عملکرد آن کندتر می‌شود و اگر تمام یک حافظه‌ی ناند را پر کنید، عملکرد آن به طرز چشمگیری افت پیدا می‌کند. مورد دوم به طول عمر این حافظه‌ها مربوط است؛ عمر حافظه‌های ناند بر اساس تعداد دفعات ذخیره‌ی اطلاعات مشخص می‌شود. با توجه به اینکه حافظه‌ی یک گوشی هوشمند، همواره در حال ذخیره‌ی اطلاعات جدید است، عمر حافظه‌ی آن‌ هم محدود است. وقتی یک حافظه‌ی ناند به پایان عمر مفیدش می‌رسد، کارایی خود را از دست‌ می‌دهد و کند می‌شود.

احتمالا شنیده‌اید که گوشی‌های سامسونگ به کند شدن زودهنگام شهرت دارند؛ دلیل این موضوع به نوع حافظه‌های ناند گوشی‌های هوشمند این شرکت برمی‌گردد. سامسونگ از نوعی حافظه‌های ناند با نام TLC استفاده می‌کند. این حافظه در مقایسه با حافظه‌های ناند MLC که در گوشی‌های دیگر وجود دارند، ارزان‌تر هستند ولی عمر مفید آن، دوپنجم حافظه‌های MLC است.

 

راه‌حل چیست؟ سعی کنید حداقل ۲۵ درصد از کل فضای ذخیره‌سازی گوشی هوشمند خود را خالی نگه دارید. برای مثال اگر ظرفیت گوشی شما ۸ گیگابایت است، همواره ۲ گیگابایت آن را خالی بگذارید. این موضوع عمر سلول‌های حافظه را افزایش می‌دهد و از کاهش کارایی گوشی جلوگیری می‌کند.


۵. توقع بیشتر

گاهی پیشرفت فناوری پدیده‌های عجیبی به همراه دارد. یکی از این پدیده‌ها، تب جستجوی عبارت «کند بودن گوشی» است که با معرفی گوشی جدید یا نسخه‌ای تازه از یک سیستم‌عامل اوج می‌گیرد. این پدیده هنگامی‌که یکی از دوستان یا اطرافیان ما گوشی جدیدی خریداری می‌کند، وخیم‌تر می‌شود؛ مغز انسان با دیدن عملکرد دستگاه جدید، سطح استاندارد عملکرد گوشی را بالا می‌برد و این موضوع سبب می‌شود که گوشی‌ فعلی‌ کندتر به نظر برسد.

 

راه‌حل چیست؟ باید با این موضوع کنار بیایید یا یک دستگاه جدید خریداری کنید.

 

 

۵ ترفند دیجیتالی که خیلی به کارتان خواهد آمد!


دبجی رو:در این پست قصد داریم 5 ترفند دیجیتالی را به شما آموزش دهیم که شاید با بعضی‌های آنها آشنا باشید و با بعضی‌ها هم نه! چیزی که مهم است این است که ترفندها یک سری کارها را برای شما آسان‌تر خواهند کرد، پس پیشنهاد می‌کنیم که در ادامه‌ی این پست دیجی رو را همراهی کنید.

۱- به صورت معکوس عکس سرچ کنید

فرض کنیم عکسی به دست شما رسیده که می‌خواهید آن را در سایز اصلی مشاهده کنید، یا می‌خواهید منبع آن را پیدا کنید و یا عکس‌های مشابه با آن را پیدا کنید . سرچ کردن عکس به صورت‌ معکوس مثل سرچ معمولی در گوگل است اما اینجا به جای متن ازعکس استفاده می‌کنیم. این ترفند به درد کسی که اینترنتی با کسی قرار می‌گذارد هم می‌خورد! به منظور این کار فقط کافیست به سایت جست‌و‌جوی عکس گوگل بروید و عکسی را آپلود کنید و پس از آن بلافاصله می‌توانید شاهد نتیجه‌ی جست‌و‌جوی‌ تان باشید.

۲- باز کردن تب بسته شده در مرورگر

این اتفاق خیلی پیش می‌آید که به طور تصادفی تب‌های باز شده در مرورگرتان را می‌بندید اما برای باز کردن آن چه باید کرد؟

می‌توانید مرورگر خود را باز کنید و از طریق گزینهٔ Historyتب خود را پیدا کنید؛ اما راه راحت‌تری هم برای این کار هست و طبق آن برای باز کردن خودکار تب بسته شده‌تان در کامپیوتر میتوانید از کلیدهای میانبر ctrl+shift+T و یا در مک از کلیدهای میانبر command+shift+T استفاده کنید.

حالا می‌توانید با خیال راحت دوباره از تب بسته شده تان استفاده کنید!

۳- موبایل خود را در حالت guest mode بگذارید

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که کسی بخواهد گوشی‌تان را قرض بگیرد، اما مسلما موبایل شما همه‌ی زندگی شماست و شامل تاریخچه‌ی مرورگر و عکس‌ها و اطلاعات شخصی تان می‌شود . پس چطور می‌توان از دیدن اطلاعات شخصی تان توسط دیگران جلوگیری کرد؟ اگر شما از گوشی‌ای با سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنید می‌توانید از گزینهٔ Guest mode بهره ببرید.

به منظور استفاده از این گزینه انگشت خود را از بالای صفحه به پایین بکشید و روی گزینهٔ User بزنید. با ورود به صفحهٔ User یا کاربر، هم می‌توانید پروفایل خودتان را ببینید و هم گزینهٔ Add guest را. با کلیک کردن بر روی گزینهٔ Add guest می‌توانید از ویژگی Guest mode یا حالت مهمان گوشی خود بهره‌مند شوید.

Guest mode به دیگران اجازه می‌دهد که فقط به چیزهای ساده و پایهٔ گوشی‌تان مثل مرورگر کروم دسترسی داشته باشند، اما مخاطبین، تاریخچهٔ سرچ و دیگر داده‌هایتان را از آنها پنهان می‌کند. شما می‌توانید از طریق همین مسیر تلفن خود را از حالت guest mode خارج کنید.

۴- با دکمه‌های ولوم گوشی عکس بگیرید

چند بارپیش آمده که می‌خواستید از خودتان سلفی بگیرید اما چون شست تان درست به دکمه نرسیده عکستان تار شده ؟ اگر می‌توانستید جور دیگری عکس بگیرید راحت تر نبود ؟ در اینجا یک راه حل ساده برای شما داریم . شما می‌توانید از دکمه‌های کم و زیاد کردن صدای گوشی برای عکس گرفتن استفاده کنید . این کار خیلی وقت‌ها از فشردن دکمه‌ی عکس گرفتن خود دوربین راحت تر بوده و بر روی بسیاری از گوشی‌های اندروید و آیفون جواب می‌دهد و اصلاً هم فرقی ندارد که دکمه‌ی کم کردن صدا را بزنید یا زیاد کردن صدا را .

۵- از پخش خودکار ویدیوها در یوتیوب جلوگیری کنید

تازه دیدن یک ویدیو را تمام کردید و هنوز دارید به آن فکر می‌کنید که یوتیوب خود به خود یک ویدیوی دیگر را برای شما پخش می‌کند . خیلی از مردم نمی‌دانند که به راحتی می‌توانند ویژگی پخش خودکار یوتیوب را متوقف کنند . دفعه‌ی بعد که ویدیویی را در مرورگرتان باز کردید دنبال دکمه‌ی autoplay در سمت راست صفحهٔ مرورگرتان بگردید. وقتی آن را در حالت off یا خاموش قرار دهید به رنگ طوسی در می آید و از این به بعد وقتی تماشای یک ویدیو را تمام کردید یوتیوب دیگر خودش به طور خودکار ویدیوی بعد را پخش نمی‌کند.

 

بنیان‌گذار هولولنز: عینک‌های هوشمند در آینده جایگزین گوشی‌های هوشمند می‌شوند


فارنت:خرداد ماه امسال بود که Gene Munster، یکی از کارشناسان وال‌استریت ژورنال، مدعی شد عینک واقعیت مجازی اپل که انتظار می‌رود در سال 1399 معرفی شود، سر و صدای بیشتری نسبت به معرفی اولین آیفون اپل به دنبال خواهد داشت.

بنیا‌ن‌گذار هولولنز، Alex Kipman و Dona Sarkar، مدیر ارشد Windows Insider نیز بر این باور هستند که عینک‌های هوشمند در آینده جای گوشی‌های هوشمند را خواهند گرفت. Kipman که پایه‌گذار ساخت هولولنز بوده است مدعی شد که گوشی‌های هوشمند به پایان عمر خود رسیده‌اند، اما کاربران هنوز مرگ گوشی‌های هوشمند را به خوبی درک نکرده‌اند.

هولولنز تجربه‌ای از ترکیب دنیای واقعی و واقعیت افزوده را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. بنا به گفته Kipman، گوشی‌های هوشمند و صفحه‌های تلویزیون در آینده با دستگاه‌هایی هولوگرافیک نظیر عینک‌های هوشمند جایگزین خواهند شد.

در این زمینه Dona Sakar، مدیر ارشد Windows Insider نیز نظرهای مشابهی دارد. این مدیر ارشد در صحبت‌های خود متذکر شده است که عاشق گوشی لومیا 950 XL خود است، اما گوشی‌های هوشمند تنها دستگاه‌‌های هوشمند قابل حمل در دنیا نخواهند بود، وی مدعی است گوشی‌های هوشمند را می‌توان تنها قسمتی از گروه دستگاه‌هایی به حساب آورد که به عنوان دستگاه‌‌های قابل حمل هوشمند شناخته می‌شوند.

مدیر ارشد Windows Insider در ادامه صحبت‌‌های خود پیش‌بینی کرد که مایکروسافت در آینده گوشی‌های همراهی بدون صفحه‌نمایش را تولید می‌کند که جای گوشی‌های فعلی را خواهند گرفت.

به گفته وی این دستگاه‌های بدون صفحه‌نمایش در آینده، جای تمامی دستگاه‌های هوشمندی که صفحه‌نمایش در آنها تعبیه شده است مانند گوشی‌های هوشمند و تلویزیون‌ها را خواهند گرفت. با این حساب در آینده پیش‌بینی می‌شود که اپلیکیشن‌ها، ویدئوها و تمامی تعامل‌هایی که کاربران در شبکه‌های اجتماعی دارند از طریق عینک‌های هوشمندی که در جلوی چشم کاربر قرار خواهد گرفت مشاهده خواهند شد.

به این ترتیب می‌توان گفت این مدیر ارشد مایکروسافت مدعی است کاربران در آینده دیگر نیازی به گوشی‌های هوشمند ندارند، لازم به ذکر است این گفته با سیاست مایکروسافت که انتظار می‌رود گوشی‌های جدید سرفیس‌ را در آینده نزدیک رونمایی کند کاملاً در تناقض است.

در مجموع می‌توان گفت آنچه مسلم است این واقعیت است که در آینده‌ای نه چندان دور، فناوری به جایی خواهد رسید که شاهد تحول اساسی در زمینه تعامل با صفحه‌نمایش در گوشی‌ها و سایر محصولات هوشمند خواهیم بود.

 

فیلیپس پس از غیبتی دو ساله دوباره گوشی تولید می‌کند

جی اس ام: آخرین گوشی‌ای که برند هلندی فیلیپس روانه بازار کرد به سال 2015 برمی‌گردد. این وقفه دو ساله حکایت از عدم استقبال کاربران از گوشی‌های این کمپانی دارد. حالا پس از دو سال خط تولید فیلیپس دوباره به حرکت درآمده است اما اصلا استارت قوی‌ای به نظر نمی‌رسد! این برند قصد دارد با یک پایین‌رده به نام S310X کار خود را در سال 2017 آغاز کند.

فیلیپس که با همه چیز شناخته می‌شد بجز گوشی هوشمند، چند سال پیش گوشی‌های سری S و V را روانه بازار کرد. همان‌طور که انتظار می‌رفت با استقبال چندانی از سوی کاربران مواجه نشد و کمپانی هم ترجیح داد منابع خود را صرف کالاهایی کند که در آن‌ها از محبوبیت خاصی برخوردار است. ظاهرا امسال قرار است این سیاست دستخوش تغییراتی شود و بازار پرسود گوشی‌های هوشمند، مدیران فیلیپس را کمی غلغلک داده است. در ادامه شایعاتی پیرامون جدیدترین گوشی این برند را بررسی می‌کنیم. با جی‌اس‌ام همراه باشید.

اخیرا سازمان تنظیم مقررات رادیویی چین، TENAA، گوشی جدیدی از فیلیپس به نام S310X را بررسی و تایید کرده است. در صورتی که این نام اصلی گوشی باشد احتمالا ادامه دهنده سری S است که تولیدش در 2015 متوقف شد. نکته‌ای که وجود دارد این است که معمولا وقتی گوشی‌ای تاییدیه TENAA را کسب می‌کند در آینده نچندان دور روانه بازار می‌شود اما گوشی فیلیپس چندان آماده به نظر نمی‌رسد!

به عنوان مثال گوشی یا گوشی‌هایی که به وسیله چین تایید شده‌اند، همگی به اندروید 6، مارشملو، مجهز هستند! آیا فیلیپس پس از دو سال دوری از دنیای اسمارت‌فون‌ها حالا با گوشی‌ای وارد گود می‌شود که به اندروید 6 مجهز شده است؟ نکته دیگر اینکه سه گوشی با مشخصات مختلف اما همگی به نام S310X برای TENAA فرستاده شده‌اند؛ تفاوت آن‌ها این است که هرکدام رم 1، 2 و 3 گیگابایتی دارند که به ترتیب به حافظه داخلی 8، 16 و 32 گیگابایتی مجهز شده‌اند. این موضوع حکایت از عدم اطمینان فیلیپس در تصمیمش برای S310X دارد و احتمالا در حال آزمایش مشخصات مختلف برای گوشی جدیدش است.

بقیه مشخصات این گوشی حکایت از قرارگیری آن در پایین‌رده‌های بازار دارد. به عنوان مثال می‌توان به نمایشگر 5 اینچی اچ‌دی، باتری 2000 میلی‌آمپر ساعتی، و پردازنده بی‌نام 1.25 گیگاهرتزی اشاره کرد. دوربین پشتی دستگاه از سنسوری 8 مگاپیکسلی بهره می‌برد حال آن‌که دوربین جلوی آن تنها 2 مگاپیکسل است و هیچکدام رزولوشن HD ندارند! این ارقام حتی در پایین‌رده‌های بازار هم به چشم نمی‌خورد و این نکته هنوز مبهم است که چرا کاربران باید سراغ یک پایین‌رده از برندی گمنام بروند که هنوز امتحان خود را در دنیای گوشی‌های هوشمند پس نداده است؟

جالب توجه اینکه S310X از کارت حافظه خارجی تا سقف 32 گیگابایت و اتصالات 4G LTE نیز پشتیبانی می‌کند. نظر شما درباره این گوشی چیست؟ در صورتی که قصد خرید یک گوشی پایین‌رده داشته باشید، آیا برند آن برای شما مهم است؟ یا اینکه صرفا به قیمت آن توجه می‌کنید؟

 

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *