صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نمک چگونه انسان را می کشد؟

۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۵:۰۱
کد خبر: ۳۳۵۸۸۲
کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد: شهروندان زیان‌های مصرف بی رویه نمک طعام را جدی بگیرند.‏

به گزارش گروه فضای مجازی ،  مهندس حسین عبدالعزیزی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بی‌رویه از نمک طعام را ‏جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.‏

 

 

این کارشناس بهداشت مواد غذایی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان ‏نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.‏

 

 

مهندس عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.‏

 

 

وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آب جمع‌شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود.‏

 

 

مهندس عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.‏

 

 

این کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می‌بایست از نوشیدن کوشاب (ماء ‏الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پخت‌وپز و از خوردن گوشت‌هایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای ‏کنسروشده و یا یخ‌زده پرهیز کنند.‏

 

مهندس عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم‌کالری باشند اما حاوی نمک هستند.‏

منبع: سلامانه

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *