صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اجرای برنامه ششم توسعه و جلوگیری از جناح بندی های سیاسی/تولید واشتغال اولویت های اصلی دولت/هزینه‌های مقاومت و ایستادگی

۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۳:۱۴
کد خبر: ۳۳۵۷۹۸
وزیر انتخابی علوم باید دانشگاه‌ها را از جناح‌بندی‌های سیاسی دور نگه‌دارد،زمان احتمالی معرفی کابینه روحانی به مجلس،زمان احتمالی معرفی کابینه روحانی به مجلس و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، وزیر انتخابی علوم باید دانشگاه‌ها را از جناح‌بندی‌های سیاسی دور نگه‌دارد،زمان احتمالی معرفی کابینه روحانی به مجلس،زمان احتمالی معرفی کابینه روحانی به مجلس و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته‌اند.

 

وزیر انتخابی علوم باید دانشگاه‌ها را از جناح‌بندی‌های سیاسی دور نگه‌دارد

آنا:حشمت‌الله فلاحت‌پیشه درباره انتخاب وزیر علوم و اینکه باید به چه نکاتی توجه کرد گفت: «رئیس‌جمهوری حق دارد هر شخصیتی که می‌خواهد را به عنوان وزیر به مجلس معرفی کند اما نماینده‌های مجلس هم حق سنجش وزرای معرفی شده را دارند و این از وظایف نمایندگان به عنوان وکلای مردم است.»

او گفت: «وزیر علوم باید خود را پایبند به اجرای برنامه ششم توسعه بداند و در حوزه‌های دانش‌بنیان فعال باشد و تا پایان قانون برنامه توسعه سهم تحقیقات پژوهشگاهی را حتما به 4 درصد برساند. در حال حاضر دانشگاه‌های ما چه از نظر اقتصادی چه از نظر آمارهای پژوهشی از توسعه دور هستند، که تحت مدیریت وزیر علوم باید به پیشرفت برسند. بنابراین من فکر می‌کنم باید برنامه‌ای در دستور کار وزیر باشد که قابلیت ارزیابی کمی داشته باشد.»

این استاد علوم سیاسی در رابطه با استقلال دانشگاه‌ها و نقش وزیر علوم گفت: «وزیر انتخابی باید دانشگاه‌ها را از محیط‌های سیاسی و جناح‌بندی‌ها دور نگه دارد. البته این به معنای این نیست که شور و شوق در دانشگاه وجود نداشته باشد بلکه ضمن داشتن شور و شوق دانشجویان و فضای نشاط آور در دانشگاه، می‌توان از اعمال گرایش‌های سیاسی دوری کرد.»

زمان احتمالی معرفی کابینه روحانی به مجلس


تسنیم:احمد امیرآبادی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری مراسم تحلیف رئیس‌جمهور، گفت: مراسم تحلیف حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز(شنبه 14 مرداد) در صحن پارلمان و با حضور شخصی‌های داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به معرفی وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم از سوی رئیس‌جمهور به مجلس، اظهار داشت: پیش‌بینی بنده این است که آقای روحانی لیست کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم را امروز و همزمان با مراسم تحلیف به مجلس تقدیم نکند و احتمالا روحانی کابینه دوازدهم را سه‌شنبه این هفته به مجلس تقدیم می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس در تشریح علت تقدیم نکردن لیست پیشنهادی دولت دوازدهم از سوی رئیس‌جمهور به مجلس در مراسم تحلیف، اظهار داشت: با توجه به اینکه مراسم تحلیف رئیس‌جمهور به نوعی مانور اقتدار برای جمهوری اسلامی است و برای همه مسئولین اهمیت دارد، بنابراین نباید تحت‌الشعاع معرفی کابینه قرار گیرد که اینها از دلایل احتمال معرفی نکردن کابینه دوازدهم از سوی رئیس‌جمهور به مجلس است.

 مراسم تحلیف حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز شنبه 14 مرداد در صحن پارلمان و با حضور بیش 131 هیئت از کشورهای مختلف و دیگر شخصیت‌های داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

پیشتر مهدی کیایی مدیرکل روابط عمومی و فرهنگی مجلس از حضور بیش از 160 خبرنگار خارجی و بیش از 200 خبرنگار، عکاس و تصویربردار داخلی برای پوشش مراسم تحلیف رئیس‌جمهور در صحن پارلمان خبر داده بود.

دولت جدید "آشفتگی" از خود نشان ندهد

حمیدرضا حاج‌بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اولویت‌های اصلی دولت دوازدهم، اظهار داشت: دولت دوازدهم باید دولتی کارآمد و به دور از حاشیه باشد و براساس تاکید رهبر انقلاب در رابطه با برنامه ششم که فرمودند برنامه ششم یک برنامه جامع و خوب است که به تاخیر افتاده و مسئولان باید در اجرای دقیق این برنامه اهتمام بورزند و در چارچوب برنامه ششم حرکت کنند.

وی افزود: افرادی که عهده‌دار مسئولیت در دولت دوازدهم می‌شوند باید محکمترین مواضع را نسبت به دشمنان نظام داشته باشند. همچنین توجه جدی به پیاده کردن مبانی اقتصاد مقاومتی که همواره ازسوی رهبر انقلاب مورد تاکید بوده، باید دستور کار دولت دوازدهم قرا گیرد، بدین معنا که دولت جدید باید کارآمدی‌اش را براساس تمرکز بر منابع داخلی نشان دهد.

نماینده مردم همدان در مجلس با اشاره به مهمترین اولویت امروز کشور، تصریح کرد: امروز بحث تولید واشتغال از مهمترین دغدغه‌ها و مشکلات کشور است که دولت جدید باید برنامه‌ای جدی برای حل آنها ارائه دهد، چرا که براساس برنامه ششم اگر بخواهیم نرخ بیکاری را 0/8 درصد کاهش دهیم، باید حدود 1/5 میلیون شغل ایجاد کنیم که کاری بسیار دشوار است و کمک مجلس و دیگر نهادها به دولت را می‌طلبد.

حاج‌بابایی با اشاره به اینکه دولت باید نسبت به انتقاد سعه‌صدر بیشتر از خود نشان دهد، خاطرنشان کرد: همان‌طور که رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم رئیس‌جمهور بیان کردند، دولت باید به نقد شدن ارزش قائل شده و از خود آشفتگی نشان ندهد.

 

حرکت به سمت سازش به معنای پذیرفتن سلطه است/ «تحریم و مذاکره» راهبرد آمریکا در برابر ایران است


دفاع پرس:سردار «یدالله جوانی» مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه در خصوص علت بیان این نکته از سوی مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم رئیس جمهور که «هزينه تسليم در برابر قدرت‌های زورگو به مراتب بيشتر از ايستادگی در مقابل آن‌ها است»، اظهار داشت: علت بیان موضوع هزینه‌های مقاومت و مقایسه آن با هزینه‌های سازش در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری به فضای سیاسی کشور و نگاه‌هایی که در این فضا موجود است و نیز نقشه راهی که آمریکایی‌ها برای مقابله با انقلاب اسلامی ترسیم کرده‌اند، باز می‌گردد.

وی افزود: آمریکایی‌ها به این جمع بندی رسیده‌اند که تنها راه متوقف کردن حرکت انقلاب اسلامی و تضعیف جمهوری اسلامی، نشان دادن علایمی مبنی بر آمادگی برای مذاکره، گفت‌وگو و حل مسایل در حوزه‌های گوناگون و نوعی در واقع معامله با جمهوری اسلامی ایران است.

سردار جوانی ادامه داد: چرا که آمریکایی‌ها در طی سه دهه اخیر متوجه شدند قطع رابطه‌شان با ایران یک اشتباه راهبردی بوده و اگر بتوانند با ایران گفت‌وگو و مذاکره داشته باشند، از این طریق می‌توانند حرکت رو به جلوی جمهوری اسلامی ایران را در حوزه‌های مختلف کند سازند.

وی سپس با بیان اینکه آمریکایی‌ها مقابل ایران، سیاست و راهبرد فشار، تحریم، مذاکره و معامله را در پیش گرفتند، عنوان کرد: متاسفانه کسانی با عدم توجه به اهداف آن‌ها از مذاکره، تصور می‌کنند این رویکرد آمریکایی‌ها یک فرصت است لذا چنانچه ما به سمت گفت‌وگو، سازش و مذاکره با آن‌ها برویم، می‌توانیم هزینه‌های چالش را کاهش دهیم و حتی قبل از مذاکره، مشکلات‌مان را حل کنیم.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه عنوان کرد: در چنین فضایی است که مقام معظم رهبری در چندین نوبت بر این موضوع تاکید کردند که خود این سازش هم هزینه دارد و اگر مقاومت و ایستادگی، هوشمندانه و مدبرانه انجام گیرد، هزینه‌های چالش، ایستادگی و مقاومت به مراتب کمتر از هزینه‌های سازش خواهد بود.

وی گفت: دلیل این رویکرد و نگاه مقام معظم رهبری به یک تجربه تاریخی، مبانی دینی و اعتقادی و رفتارهایی که آمریکایی‌ها امروز دارند، بر می‌گردد؛ در واقع می‌توان گفت که آمریکایی‌ها هدف‌شان از مذاکره و گفت‌وگو، قرار دادن جمهوری اسلامی در مسیر امتیاز دهی، عقب نشینی و موقعیتی که به اجبار و به مرور زمان از اهداف خود عقب نشینی کند، است تا جایی که جمهوری اسلامی در مسیر مورد نظر آمریکایی‌ها به حرکت درآید.

سردار جوانی همچنین اضافه کرد: مقام معظم رهبری بارها فرمودند مشکل آمریکایی‌ها با ما، اصل انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و هویت ملی ایران است؛ هویتی که دارای ارکان انقلابی گری، اسلام ناب و عمق تاریخی است و اهداف و آرمان‌های بلندی را دارد.

وی تصریح کرد: در واقع از منظر ایشان آمریکایی‌ها از طریق مذاکره و گفت‌وگو به دنبال یک نوع تغییر در هویت ملی ایرانیان هستند تا ایرانیان را از هویت دینی مستقلی که دارند، خارج کرده و به دنبال آن هویت غیر دینی ـ اسلامی و هویت سلطه پذیری را به ایرانی‌ها، تحمیل کنند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه عنوان کرد: لذا این نوع سازش به طور حتم به معنای از دست دادن عزت، امنیت و حرکت در مسیری که انتهای آن بن بست است، تلقی می‌شود اما اگر مقاومت و ایستادگی داشته باشیم، ممکن است در مقاطعی فشارهایی هم به ما تحمیل شود ولی نتیجه آن حفظ هویت ملی، پیشرفت و اقتدار و قرار گرفتن بر قله‌های عزت و افتخار است.

وی افزود: وقتی ملت ایران ایستادگی و مقاومت کند و روز به روز هم بر قدرت و توانمندی‌های خود و اقتدار خود بیافزاید، در نهایت پیروز میدان خواهد بود؛ این پیروزی نهایی توجیه کننده هزینه‌های چالشی است که ما امروز داریم؛ در صورتی که به سمت سازش رفتن در نهایت پذیرفتن سلطه و تحت سلطه قرار گرفتن است که هزینه‌های بسیار بالا و سنگینی را هم در پی دارد.

سردار جوانی تاکید کرد: نمی‌توان این هزینه‌های سنگین و گزاف و غیر معمول را با هزینه‌های مقاومت و ایستادگی، مقایسه کرد؛ هزینه‌های مقاومت و ایستادگی توجیه پذیر است اما هزینه‌های سازش غیر معمول و غیرقابل توجیه است؛ آن هم برای ملت بزرگ و پرافتخار ایران اسلامی.

وزارت خارجه باید از ظرفیت گروه‌های دوستی پارلمانی استفاده کند

باشگاه خبرنگاران جوان:علیرضا رحیمی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه گروه‌های دوستی پارلمانی ظرفیت بسیار خوبی برای تقویت مناسبات کشور‌ها هستند، اظهار داشت: متاسفانه تاکنون به این گروه‌ها نگاه حرفه‌ای نشده و از ظرفیتشان هم بهره برداری مطلوبی صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه گروه‌های دوستی پارلمانی ما به صورت منسجم عمل نمی‌کنند، متذکر شد: بهره گیری از ظرفیت گروه‌های دوستی پارلمانی یک ضرورت مهم در حوزه دیپلماسی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به حضور مؤثر نمایندگان ملت در اجلاس بین المجالس آسیایی و اجلاس IPU گفت: سخنان نمایندگان ما در این اجلاس‌ها تاثیرات بسزایی روی نمایندگان سایر پارلمان‌ها گذاشت.

رحیمی با تاکید بر اینکه وزارت امور خارجه باید برنامه مدونی برای بهره گیری از ظرفیت گروه‌های دوستی پارلمانی داشته باشد، اظهار داشت: بین کمیسیون امنیت ملی و وزارت امور خارجه تعامل خوبی وجود دارد و تقویت استفاده از گروه‌های دوستی پارلمانی جزء گفت و گو‌های اخیر ما با وزیر امور خارجه و معاونانش بود.

 

 

 

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *