صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزیر دفاع دولت آینده به تقویت و نوسازی صنایع دفاعی عنایت ویژه کند/عملی کردن اقتصاد مقاومتی اولویت اصلی وزیر اقتصاد و دارایی دولت دوازدهم/ کنارگذاشتن برجام در جهت تامین منافع ایران نیست/با توجه به تبلیغات سوء دشمنان مسئولیت حجاج ایرانی در سفر حج بیشتر است

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۴:۲۶
کد خبر: ۳۳۴۹۸۹
وزیر دفاع آینده باید به تقویت و نوسازی صنایع دفاعی کشور بپردازد،افزایش توان دفاعی کشور مهر ابطال بر اقدامات دشمن است،مجلس در رای اعتماد به وزرای اقتصادی حساسیت بیشتری خواهد داشت و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته‌اند.

به گزارش خبرنگار فضای مجازی ، وزیر دفاع آینده باید به تقویت و نوسازی صنایع دفاعی کشور بپردازد،افزایش توان دفاعی کشور مهر ابطال بر اقدامات دشمن است،مجلس در رای اعتماد به وزرای اقتصادی حساسیت بیشتری خواهد داشت و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته‌اند.

 

وزیر دفاع آینده باید به تقویت و نوسازی صنایع دفاعی کشور بپردازد

دفاع پرس:«سید حسین نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص کابینه دولت دوازدهم اظهار داشت: مطالبه جدی مردم، نمایندگان و مسئولان در این رابطه این است که کسانی به عنوان وزیر معرفی شوند که از نشاط و انرژی لازم برخوردار و مسئولیت‌پذیر باشند.

وی افزود: این مطالبه‌ای است که رئیس جمهور نیز بر آن صحه گذاشته و قول داده است که دولت آینده، دولتی پر کار و پر انرژی خواهد بود.

نقوی حسینی در خصوص حوزه دفاعی کشور و ویژگی‌های وزیر دفاع آینده، گفت: حوزه دفاعی، حوزه حساسی است؛ همان طور که رفتارهای کینه‌توزانه دشمنان نیز این مساله را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: یکی از منابع قدرت و پایداری کشورمان، حوزه دفاعی است و وزیر دفاع آینده باید به توسعه توان موشکی و سایر صنایع دفاعی از جمله دریایی، زمینی و هوایی بپردازد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: وزیر دفاع دولت دوازدهم با برنامه‌ریزی که انجام می‌دهد باید آرامش را در کشور برقرار سازد و هراس در دل دشمنان ایجاد کند و در هم کوبنده تهدیدات بدخواهان باشد.

وی تصریح کرد: وزیر دفاع معرفی شده به غیر از دارا بودن مولفه‌های عمومی مانند تعهد و تخصص باید به برنامه‌ریزی در حوزه دفاعی بپردازد.

نقوی حسینی گفت: وزارت دفاع، پشتیبان نیروهای مسلح در بحث‌های تجهیزاتی، تسلیحاتی و خدماتی است و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اساس برنامه‌های اعلامی به وزیر معرفی شده رای خواهند داد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در پایان بر این نکته تاکید کرد که تقویت و نوسازی صنایع دفاعی باید مورد توجه وزیر دفاع آینده باشد.

روز گذشته سردار دهقان اعلام کرد که فرد دیگری از بدنه وزارت دفاع به عنوان وزیر دفاع در دولت دوازدهم به مجلس معرفی خواهد شد.



دستاوردهای انقلاب اسلامی بزرگترین نقطه ضعف آمریکا/ افزایش توان دفاعی کشور مهر ابطال بر اقدامات دشمن است

«محمداسماعیل سعیدی» نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با اشاره به تحریم های جدید آمریکا علیه ایران اظهار داشت: این تهدید و تحریم‌ها ریشه در ذات خراب آمریکا دارد؛ کینه و دشمنی این کشور نسبت به ایران از همان آغاز روزهای ظهور انقلاب اسلامی نمایان شد.

وی ادامه داد: تحریم‌های آمریکا برای ما موضوع تازه‌ای نیست، این تکرار مکررات دشمنی‌ها و کینه ورزی‌ها در برابر ایران است.

سعیدی خاطرنشان کرد: با اعمال تحریم‌های جدید، چهره‌ی خصمانه و حقیقی این کشور برای همگان به وضوح قابل رویت شد و آن عده‌ای که خوش‌ بین به تعامل با آمریکا بودند باید دریافته باشند که این کشور قابل اعتماد نیست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا با اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران، روسیه و کره شمالی به دنیا ثابت کرد که نمی‌تواند به هیچ تعهدی پایبند باشد.

وی تاکید کرد: آمریکا جز اینکه به اهداف خود از راه‌های شوم دست پیدا کند، به هیچ چیز نمی‌اندیشد؛ اعمال این تحریم‌های جدید یکی از همین راه‌های شوم است. مسوولین جمهوری اسلامی باید در مقابله با این طرح تحریم که توسط نمایندگان سنای آمریکا به تصویب رسید عزم جدی داشته باشند و اقدامی در نظر بگیرند که موجب پشیمانی کنگره از کردارشان شود.

سعیدی گفت: مهم‌ترین نقطه ضعف دشمنان، در راس آن‌ها آمریکا، دستاورهای انقلاب اسلامی است، ما نباید تحت هیچ شرایطی از مواضع انقلاب کوتاه بیاییم. تجربه به ما نشان داده که آمریکا اهل گفتگو نیست، راه مقابله با هرگونه تهدید و تحریم، افزایش توان دفاعی کشور است، قدرت روز افزون ایران در تمام عرصه‌ها مهر ابطال بر تمام اهداف و نقشه‌های آمریکا خواهد بود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو خاطرنشان کرد: ما باید در توان هسته‌ای، دفاعی و فناوری علمی پیشتاز باشیم، باید در برابر هجمه‌های دشمن قوی باشیم. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند «دشمن تا وقتی در یک کشور طمع می‌کند که آن کشور را ضعیف ببیند، اما اگر کشوری قدرتمند شود دشمن دیگر نمی‌تواند در آن طمع کند.»

وی گفت: وقتی که ما در عرصه سیاسی، نظامی و امنیتی پیشرفت چشم‌گیر و قدرت عظیمی داشته باشیم، نه تنها آمریکا بلکه هیچ کشوری نمی‌تواند در برابر ما عرض اندام کند.

سعدی ادامه داد: وقتی آمریکا در درگیری‌های موجود در منطقه حضور پیدا می‌کند و به بهانه‌ی دفاع از حقوق بشر اقداماتی عکس آن انجام می‌دهد، قطعا با خسارت‌های فراوانی رو به‌رو می شود، جبران کننده‌ی این خسارات رژیم صهیونیستی و آل سعود است.

وی با بیان اینکه طراح فتنه‌انگیزی ها و آشوب‌ها در منطقه آل سعود و رژیم صهیونیستی هستند خاطرنشان کرد: آمریکا اعمال کننده سیاست های این کشورها در منطقه با پول های عربی است به طوری که اگر آمریکا در پیشبرد اهداف خود، دچار خسارت شود، کسی که با میلیاردها دلار به کمک او می‌آید، آل سعود است.

 



مجلس در رای اعتماد به وزرای اقتصادی حساسیت بیشتری خواهد داشت

تسنیم:محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به احتمال معرفی اعضای کابینه دولت دوازدهم در روز مراسم تحلیف توسط رئیس‌جمهور، گفت: به محض قطعی شدن وزرای پیشنهادی برای وزارتخانه‌های اقتصادی، کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی‌های دقیق خود را برای ارزیابی برنامه‌های وزرای پیشنهادی بررسی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه وزرای اقتصادی باید در برنامه‌های خود اعتقاد به اقتصاد مقاومتی را بگنجانند، افزود: باید بررسی کنیم و ببینیم که وزرای پیشنهادی چه برنامه‌ای برای تحقق سیاست‌های کلان اقتصادی و سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی دارند، چرا که برنامه‌های اقتصادی باید با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تطبیق داشته باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه حمایت از تولید ملی و کالاهای داخلی مولفه اصلی در اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: امیدواریم وزرای کابینه دوازدهم با تمام توان نسبت به حمایت از تولید ملی مصمم باشند و با مدیریت و برنامه‌ریزی دقیق بتوانند مشکلات تولیدکنندگان داخلی را طوری برطرف کنند که تولیدکنندگان همچون گذشته توان حضور بیشتر در بازار داخلی را داشته باشند.

 

"جبهه مردمی" عملکردش در انتخابات ۹۶ را آسیب‌شناسی می‌کند

مهدی چمران عضو هیئت موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر درخواست برخی شخصیت‌ها و گروه‌های سیاسی برای بررسی عملکرد جبهه مردمی در انتخابات 96، گفت: این طبیعی است که ما به عنوان یک تشکل مردمی سیاسی عملکرد خود را به صورت دقیق بررسی و نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنیم، منتهی این آسیب‌شناسی چارچوبی دارد که باید براساس آن آسیب‌شناسی را دنبال کرد.

وی با بیان اینکه هیچ کسی نمی‌گوید که جبهه مردمی در انتخابات 96 مرتکب هیچ اشتباهی نشد، افزود: بحث اصلی و اساسی ما در انتخابات 96 متحد کردن نیروهای انقلاب بود که ما در این بحث موفق بوده‌ایم، البته باید تلاش بیشتری کنیم و ارتباط با گروه‌های مردمی را بیش از پیش کرده و زمینه مشارکت بالاتر مردم در عرصه‌های سیاسی را فراهم کنیم.

چمران گفت: ما جلسات متعددی درباره انتخابات 96 داشته‌ایم و معتقدیم که باید کارمان را با قدرت بیشتری دنبال کنیم، چرا که ما یک تشکل فصلی یا انتخاباتی نیستیم که بعد از انتخابات دچار خمودگی شویم؛ ما یک تشکل مردمی هستیم و قصد داریم همیشه در عرصه دفاع از حقوق مردم در صحنه باشیم، لذا قصد داریم جلساتی را در آینده برای بررسی عملکرد جبهه مردمی در انتخابات 96 داشته باشیم و بررسی کنیم که در کدام موارد و بخش‌های اشکال داشته‌ایم تا این اشکالات را در آینده رفع کنیم.

 

 

کنار گذاشتن برجام خدمت به آمریکاست

ایسنا:حشمت‌الله فلاحت‌پیشه اظهار داشت: براساس توافق بین‌المللی برجام اگر ایران یا آمریکا بخواهند برجام را اجرا نکنند، مشمول بندهای ۱۱ و ۱۲ قطعنامه ۲۲۳۱ می شوند. بندهایی که از همان ابتدا نقطه ضعف و پاشنه آشیل برجام بود.

وی توضیح داد: براساس این بندها اگر یکی از طرفین مدعی باشند که طرف دیگر پایبندی در اجرای برجام ندارد، عملا تحریم‌ها به قبل از امضای برجام برمی گردد. یعنی یکی از طرفین ظرف حداکثر ۳۰ روز درخواست صدور قطعنامه ای در شورای امنیت برای عدم پایبندی آن طرف به انجام تعهداتش می کند.

فلاحت پیشه افزود: این همان مسیری است که دولت جدید آمریکا دنبال می کند. وزارت خارجه ترامپ بعد از آنکه دو بار مجبور شد پایبندی ایران به تعهداتش را به کنگره اعلام کند اکنون به دنبال راهی برای اعلام عدم پایبندی ایران است تا تحریم‌ها را به شرایط قبلی بازگرداند. بعد از آن نیز قطعنامه در شورای امنیت علیه ایران صادر شود و مذاکراتی تحمیل شده تا خروجی آن بازنگری در برجام باشد.

وی با طرح این پرسش که در این شرایط ایران باید چه کند؟ گفت: جمهوری اسلامی ایران تاکنون عملکرد خوبی در برجام داشته، آن هم در شرایطی که نگاه ما به برجام راهبردی و نه سیاسی است چون با نگاه سیاسی در صورت تامین نشدن منافع می توان به گونه دیگر عمل کرد.

فلاحت پیشه تجربه همکاری بین‌المللی را برای ایران مهم خواند و ادامه داد: ایران نمی خواهد پرونده برجام با اعلام عدم پایبندی سایر اعضا تمام شود. بر همین اساس برجام را کامل اجرا کرد و تخطی هم نداشت.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به پایبندی ایران به انجام تعهداتش در برجام اگر آمریکا موضوع عدم پایبندی ایران را مطرح کند، باز هم نمی تواند بازگشت تحریم‌ها را فراهم کند. حتی اگر آمریکا به دنبال صدور قطعنامه جدیدی هم رود با مخالفت اروپا، روسیه و چین نمی تواند فضای روانی منفی دیگری را علیه ایران ایجاد کرده که شرایط به سال ۱۳۹۳ برگردد.

فلاحت پیشه در جمع بندی گفت: براین اساس نباید در زمینی که آمریکا طراحی کرده، بازی کرد به جای آن باید در ضمن استفاده از برجام، بخش‌هایی همچون توان موشکی که طرف‌های دیگر به دنبال نقصان آن هستند را، قوی کرد.

وی خطاب به دلواپسان و معتقدان به برهم زدن برجام گفت: آنهایی که می گویند ایران برجام را کنار بگذارد بدانند که پیشنهادشان در جهت تامین منافع ایران نیست. چون جمهوری اسلامی ایران تعهداتش را اجرایی کرده و اکنون نوبت طرف‌های غربی به خصوص آمریکا در اجرای تعهداتشان یعنی شکستن تحریم‌هاست.

فلاحت پیشه در پایان گفت: اگر ایران برجام را کنار بگذارد به آمریکا و سایر کشورهایی که به تعهداتشان در برداشتن تحریم‌ها عمل نکرده اند، کمک کرده که از فشار بین‌المللی فرار کنند و تعهداتشان را اجرایی نکنند.

 

تسلط برخی حجاج به زبان‌های خارجی ظرفیتی برای نشر حقایق درباره مسجدالاقصی است

خانه ملت: اصغر سلیمی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون برگزاری حج 96 و ابعاد مختلف آن گفت: مسجدالاقصی به عنوان قبله نخست مسلمانان نه تنها بسیار برای ما مهم است بلکه برای سایر ادیان نیز اهمیت دارد لذا حفظ این مکان مقدس ضروری است.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ظرفیت حجاج ایرانی برای آگاهی بخشی به سایر حجاج عنوان کرد: در خیلی کشورها واقعیات درباره رژیم صهیونیستی به مردم اطلاع رسانی نمی شود لذا نظر این است که عزیزانی که از جمهوری اسلامی به مکه مشرف می شوند به خصوص آنها که با زبان های خارجه به خصوص عربی، انگلیسی و ترکی آشنایی دارند، دانش خود را در این زمینه افزایش دهند تا بتوانند با سایر حجاج صحبت کنند.

وی افزود: مسئولیت حجاج ایرانی در این زمینه نسبت به سایر مسلمانان بالاتر است چرا که وهابیت و داعش دنبال این هستند که بین شیعه و سنی اختلاف انداخته و جنگ راه بیاندازند که این توطئه ها با برگزاری و حضور تمام مذاهب در نمازهای جماعت مسجدالنبی(ص) و مسجدالحرام از بین می رود.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر عدم خرید حجاج ایرانی از بازارهای عربستان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امسال سال اقتصاد مقاومتی، اشتغال و حمایت از تولید بوده بهتر است حجاج از تولیدات ایرانی که با کیفیت نیز هست برای سوغات استفاده کرده و زمان خود را صرف عبادت در مکانی کنند که ممکن است دیگر نتوانند به آنجا مشرف شوند.

 

 

 

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *