صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترکی: کمیته داوران با دخالت در چینش داوران شان خود را پایین می‌آورد/ به تاج گفته بودم از کامرانی‌فر و برنامه‌هایش باید حمایت شود/ علاقه‌ای به نظارت ندارم

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۱:۰۱
کد خبر: ۳۳۴۹۸۵
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
داور پیشین بین‌المللی فوتبال ایران گفت: معتقدم وظیفه چینش باید بر عهده دپارتمان داوری باشد و کمیته داوران با دخالت در این موضوع در واقع شان خود را پایین می‌ آورد.

محسن ترکی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی ، درباره اختلاف پیش آمده بین روسای کمیته و دپارتمان داوری برای چینش داوران در فصل جدید لیگ و احتمال استعفای حسن کامرانی‌فر از سمت خود گفت: به اعتقاد من کامرانی‌فر بویژه در زمینه جوانگرایی در فوتبال کشور تا اینجا خیلی خوب کارکرده است. در کلاسی که نیم فصل سال گذشته برگزار شد من خیلی خوشحال بودم که بالاخره کلاس‌های ما از ان حالت سنتی و یکنواخت خارج شده بود و به شیوه روز دنیا و مطابق استانداردهای روز دنیا برگزار شد که این موضوع هم نشان دهنده اهداف کامرانی‌فر از حضور در دپارتمان داوری است.

وی افزود: البته جوانگرایی کامرانی‌فر تبعاتی هم برای او خواهد داشت. من فکر می‌کنم او 80 درصد راه را خوب پیش رفته است. در این زمینه من با مسئولان فدراسیون فوتبال و حتی تاج صحبت کرده‌ام که باید از کامرانی‌فر و برنامه‌های او حمایت شود. البته اوضاع فعلی داوری ما پیچیده است و اعتقاد دارم در کنار داوران جوان حتما باید از داورانی که حتی 39 یا 40 ساله بوده و تجربه زیادی دارند هم استفاده شود واگرنه در این زمینه به مشکل می‌خوریم.

داور پیشین بین‌المللی فوتبال ایران تصریح کرد: وظیفه چینش داوری و اصلا همه کارهای اجرایی امور داوری بر عهده دپارتمان داوری است. هرچند که باید از تجربیات مسئولان باتجربه داوری هم استفاده کرد اما در نهایت این دپارتمان داوری است که باید چینش را انجام دهد و رئیس این کمیته هم باید در این زمینه استقلال عمل داشته باشد.

ترکی خاطر نشان کرد: وظیفه کمیته داوران سیاست گذاری است و حتی می تواند سیاست‌گذاری کلی برای چینش داوران انجام دهد مثلا اینکه داوران بین المللی اگر شرایط خوبی داشته باشند حتما باید در لیگ برتر قضاوت کنند اما نمی‌توتند دخالت مستقیم در این موضوع داشته باشد. متاسفانه به دلیل سیاست‌های ناشی از رئیس بودن و پشت میز نشینی متاسفانه آقایان همه چیز را در چینش داوران می‌بینند و بدون آن فکر می‌کنند کاره‌ای نیستند اما هر فردی که مسئولیت چینش داوران را برعهده میگیرد باید فردا دربرابر هجمه‌ها و مشکلات پیش آمده و تبعات آن چینش هم پاسخگو باشد.

وی تاکید کرد: معتقدم وظیفه چینش باید بر عهده دپارتمان داوری باشد و کمیته داوران با دخالت در این موضوع در واقع شان خود را پایین می‌ آورد.

داور پیشین بین‌المللی فوتبال ایران درباره اینکه ایا قصد دارد به فعالیت خود در عرصه داوری به عنوان ناظر ادامه دهد، تاکید کرد: عشق و علاقه من فقط به داوری درون زمین بود. دوستان لطف داشتند و برای نظارت در هفته‌های پیشین با من تماس گرفتند اما خودم علاقه و برنامه‌ای برای آن ندارم. نظارت کار سختی بوده و مانند مربیگری در فوتبال است و وقتی داور عملکرد حوبی نداشته باشد باید مدام حرص بخوری. من حتی از طرف AFC در پایان شهریور به منظور تدریس دعوت شدم اما بعید می‌دانم در این کلاس حضور پیدا کنم و فعلا دوست دارم و ترجیح می دهم فقط به زندگی شخصی خود بپردازم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *