صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا مصرف زردچوبه برای مبارزه با سرطان در کودکان هم موثر است؟

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶:۰۹
کد خبر: ۳۳۴۶۵۴
محققان در ایالات متحده اظهار کردند: نانوذرات زردچوبه برای مبارزه با سرطان در کودکان هم موثر هستند.

به گزارش گروه فضای مجازی و به نقل از زی‌نیوز، محققان در بیمارستان کودکان Nemours و دانشگاه فلوریدای مرکزی (UCF) دریافتند که نانوذرات حاوی کورکومین می‌توانند درمان جدیدی برای سلول‌های تومور نوروبلاستوما ارائه دهند.

مزایایی که این ادویه برای سلامتی دارد بر کسی پوشیده نیست.

زردچوبه، اغلب به عنوان "ملکه ادویه‌جات" شناخته شده است و خواص بسیاری دارد، از درمان سرماخوردگی و سرفه گرفته تا عفونت‌های پوستی.

علاوه بر این، با دارا بودن ترکیب کورکومین، این ادویه خواص درمانی برای تقویت سیستم ایمنی و آنتی‌اکسیدانی دارد.

در حال حاضر، دانشمندان در ایالات متحده دریافتند که این ادویه برای درمان سرطان در کودکان هم موثر است. نوروبلاستوما شایعترین سرطان در کودکان زیر پنج سال است.

محققان در مطالعه خود، کورکومین را به نانوذرات اکسید سریم متصل کرده و فرمول نانوکورکومین را در سلول‌های یک شکل پرخطر بر روی نوروبلاستوما آزمایش کردند.

این فرمولاسیون مرگ سلولی قابل توجهی را در سلول‌های نوروبلاستوما ایجاد می‌کند، در حالی که سلول‌های سالم یا سم تولید نمی‌کنند، یا مقدار آن اندک است.

نتایج نشان می‌دهد که کورکومین قابلیت ضد سرطانی بسیاری دارد، اما حلالیت آن کم و ثبات ضعیفی دارد و به همین علت استفاده از آن در برنامه‌های درمانی محدود شده است.

پژوهشگران امیدوارند که در آینده، این نانوذرات بتواند برای مراقبت از بیماران و کاهش اثرات اواخر درمان مورد استفاده قرار گیرد.

واقعیت این است که کورکومین، زمانی که به عنوان نانوذرات فرموله شود، قابلیت زیستی در آن افزایش می‌یابد و به همین دلیل توانایی درمانی خود را بهبود می‌بخشد.

طبق بیانیه ای از UCF، نتایج مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد که این نانوذرات می‌توانند وسیله تحویل موثر برای داروهای سرطانی باشند.

این گزارش در مجله Nanoscale آمده است.

 

 

 

 
 
 : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
 

 

منبع: ایسنا

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *