صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حقایقی تازه درباره ابعاد ناشناخته مثلث برمودا

۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۳:۳۴
کد خبر: ۳۳۳۸۸۵
به تازگی محققان موفق به کشف حقایقی جدید درباره مثلث برمودا شده اند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، در دل اقیانوس اطلس فضایی به وسعت ۲۷۰۰۰۰ متر مربع قرار دارد که به دلیل قرار گرفتن در یک موقعیت جغرافیایی میان سه منطقه برمودا، فلوریدا و پورتوریکو به مثلث برمودا شهرت یافته است. تاکنون حدود ۳۰۰ کشتی، یک ناوگان جت جنگنده و یک هواپیمای آبی در این منطقه ناپدید شده است که علیرغم نظریه‌های بسیاری درباره علت ناپدید شدن آن‌ها از جمله وجود نیرو‌های شیطانی در این منطقه، یا گرداب‌های سهمگینی که قدرت بلعیدن هرچیزی را در خود دارند، هنوز هیچکس علت دقیق آن را نمی‌داند.

سایکلوپس کشتی بزرگ آمریکایی که در حال حمل ۱۰۰۰۰ تن سنگ معدن منگنز از طریق اقیانوس اطلس بود از جمله کشتی‌هایی است که در ۴ مارس ۱۹۱۸ به همراه ۳۰۹ خدمه، هنگام گذر از مثلث برمودا ناگهان ناپدید شد بدون آنکه هیچ تماس یا ردی از آن به جا مانده باشد.

ادعا‌های زیادی نیز در این مورد وجود دارد؛ گفته می‌شود احتمالا دزدان دریایی با یک زیردریایی آلمانی به این کشتی حمله و انرا ربوده اند که بعد در اثر مواجه با یک اختاپوس غول پیکر بلعیده شده اند. ازدیگر ادعا‌ها این است که ممکن است یک گرباد سهمگین این کشتی را درنوردیده و بلعیده باشد. اما به تازگی محققین طی سندی که ارائه داده اند مدعی شده اند که این کشتی تو سط اتش فشانی که در عمق اقیانوس اطلس قرار دارد بلعیده شده و یا دچار سونامی گشته است.

در ۵ دسامبر ۱۹۴۵ نیز ۵ بمب افکن هسته‌ای به فرماندهی چارلز تیلور که در حال پرواز بر فراز فلوریدا بودند با تغییرات ناگهانی در قطب نما و شرایط مواجه می‌شوند که بعد از گزارش وضعیت، ناگهان به دل اقیانوس کشیده شده و ناپدید شدند و هیچ پیام دیگری از آن‌ها به دست نیامد.

بررسی نمونه‌ها توسط محققین این نتیجه را به دست می‌دهد که بیشتر این کشتی‌ها قبل از ورود به منطقه برمودا از شرایط بد جوی آگاه بوده اند و با علم به آن وارد این منطقه شده اند. محققین با یافتن لاشه تعدادی از آن‌ها توانسته اند بعضی از این دلایل را که پر بی منطق هم نیست به اثبات برسانند.

به طور مثال کشتی باری الفارو یک از ان کشتی‌هایی است که در سال ۲۰۱۵ با ۳۳ خدمه که بیشتر آن‌ها آمریکایی بودند هنگام عبور از این منطقه ناپدید شد. گفته می‌شود که ناخدای این کشتی از شرایط بد آب و هوایی آن منطقه آگاه بوده است وعلیرغم تمام هشدار‌های داده شده از آن منطقه عبور میکند و ناپدید می‌شود. لاشه این کشتی یک ماه بعد در عمق ۱۵۰۰۰ پایی دریا پیدا می‌شود.


 
 انتهای پیام/
 
 : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
 
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *