کشف روشی جدید برای ماندگاری طولانیمدت رایحه خوش شامپوها!
تیم تحقیقاتی موسسه پلی تکنیک فدرال لوزان در سوئیس نوعی "پپتید سیکلین" را شناسایی کرده که در متصل شدن رایحه شامپو به مو حین شامپو زدن کارآمد عمل میکند.
تیم علمی آزمایشهایی را بر روی دو تکنیک ذکر شده انجام داد و دریافت پلیمر به کار رفته در روش profragrance که به این پپتید سیکلین متصل بود، پنج برابر بهتر و میکروکپسول هم 20 برابر کارآمدتر عمل کرد.
محققان مدعیاند با اضافه کردن این پپتید به شامپو در دو روش مورد بحث، رایحه خوش شامپو تا 24 ساعت ماندگاری داشت.
جزئیات این مطالعه در مجله ACS Applied Materials منتشر شد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام