استقبال دانشگاههای خارجی از راه اندازی شعبه در ایران/ برای رسیدن به مرجعیت علمی نیازمند برنامه ۲۰ ساله هستیم
معاون آموزشی وزیر بهداشت از استقبال برخی از دانشگاههای خارجی برای راه اندازی شعبه در ایران خبرداد.
وی با اشاره به آماده شدن برنامه آموزش عالی حوزه سلامت در سال ۹۴ اظهارکرد: فروردین ماه سال ۹۴ برنامه آموزش عالی حوزه سلامت را آماده کردیم و در کنار آن نیز سند آمایش سرزمین به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت در خصوص اقدامات صورت گرفته پیرامون راه اندازی دانشگاه مجازی علوم پزشکی تصریح کرد: اعتقاد ما این است که آینده آموزش عالی در آموزش مجازی نهفته است به همین خاطر نیز توجه ویژه به راه اندازی دانشگاههای مجازی علوم پزشکی شده است.
لاریجانی با ارائه گزارشی از عملکرد معاونت آموزشی وزارت بهداشت بیان کرد: مهرماه، کمیته راهنماهای بالینی سامان پیدا کرد و بستههای تحول آموزش نیز به دانشگاهها ابلاغ شد.
وی افزود: در آبان ماه نیز واسپاری ماموریتها به دانشگاههای علوم پزشکی قوت گرفت و در حال حاضر وقت آن است که واسپاری ماموریتهای جدید را شکل دهیم.
معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم اعتبار بخشی دانشگاههای علوم پزشکی اذعان کرد: در شرایط کنونی تمام دانشگاه و دانشکدههای علوم پزشکی اعتبار بخشی شده اند.
لاریحانی از اختصاص یک تا سه درصد درآمد اختصاصی دانشگاهها به آموزش خبرداد و اظهارکرد: درخواست ما این است که این موضوع تغییر نکند و به همین نحو ادامه پیدا کند.
وی خواستار ترسیم یک نقشه ۲۰ ساله برای رسیدن به مرجعیت علمی کشور شد و گفت: این موضوع نیاز به اقدامات نرم افزاری و سخت افزاری دارد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت با بیان اینکه "باید آموزشهای بین المللی و بین المللی سازی را پیش ببریم" خاطرنشان کرد: بسیاری از دانشگاههای خارج اعلام علاقهمندی کردند که در کشور ما شعبه ایجاد کنند و این مساله در راستای سیاستهای کشور باید پیگیری شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *