ضرورت تقویت توانمندی قضات برای رسیدگی به پروندههای فراملی
وی گفت: در این دوره که در حال برگزاری است، ۷۰ نفر از همکاران قضایی شاغل در محاکم و دادسراها از سراسر کشور حضور دارند.
غریب آبادی با اشاره به ضرورت آشنایی قضات به تحولات حقوق بینالملل و مهمترین مسائل روز در این حوزه، تصریح کرد: برگزاری این دوره در راستای ظرفیتسازی و تقویت توانمندیهای قضات برای رسیدگی به پروندهها و موضوعاتی است که ابعاد فراملی داشته وعناصری فراتر از حقوق داخلی را دربرمی گیرند.
معاون دبیرستاد حقوق بشر در ادامه گفت: عناوینی که در این دوره مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند؛ شامل (مراجع قضایی کیفری بینالمللی، داوری بینالمللی، صلاحیت بینالمللی دادگاههای داخلی، موافقتنامههای دوجانبه معاضدت قضایی، مسئولیت بینالمللی دولتها و سازمانهای بینالمللی، مصونیت دولتها وسازمانهای بین المللی، مراجع قضایی حقوقی بینالمللی، حقوق معاهدات بینالمللی، رابطه حقوق داخلی وحقوق بینالمللی، اعمال قواعد حل تعارض قوانین، و حقوق بشر) میباشد.
وی پس از تشریح عناوین این دوره، تاکید کرد: تلاش شده از اساتید ممتازی که در حوزه علمی وعملی دارای تجربیات ارزشمندی هستند، استفاده شود و موضوعات مورد بحث به صورت کاربردی ارائه گردند.
غریب آبادی در پایان با توجه به استقبال گسترده قضات شرکت کننده در این دوره، اظهار داشت: تدوام این دورهها در سطوح مختلف عمومی وتخصصی در دستور کار قرار خواهد گرفت.