صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قزل‌آلای خال قرمز تالش در خطر انقراض/ نخستین جشنواره مد و لباس ایرانی- اسلامی در زنجان/ روزهای خونین درجاده های کردستان

۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۹:۴۴
کد خبر: ۳۳۰۴۵۱
آتش‌سوزی در منطقه حفاظت‌شده پرور مهدیشهر، قزل‌آلای خال قرمز تالش در خطر انقراض، نخستین جشنواره مد و لباس ایرانی- اسلامی در زنجان، روزهای خونین درجاده های کردستان و پتانسیل صادرات فرش وزعفران را در بسته خبری در استان ها چه خبر؟ دنبال کیند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، آتش‌سوزی در منطقه حفاظت‌شده پرور مهدیشهر، قزل‌آلای خال قرمز تالش در خطر انقراض، نخستین جشنواره مد و لباس ایرانی- اسلامی در زنجان، روزهای خونین درجاده های کردستان و پتانسیل صادرات فرش وزعفران را در بسته خبری در استان ها چه خبر؟ دنبال کیند.

 

آتش‌سوزی در منطقه حفاظت‌شده پرور مهدیشهر

ایسنا:مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان، از آتش ‌ سوزی دو هکتار از اراضی مستثنیات روستای پرور از توابع شهمیرزاد شهرستان مهدیشهر خبر داد.

عباسعلی دامنگیر با اعلام این خبر، افزود: این آتش‌سوزی شب گذشته به دلیل بی‌احتیاطی و خاموش نکردن آتش که بر اثر وزش باد شعله‌ور شده، گسترش یافته است.

وی از مهار این آتش‌سوزی در شب گذشته خبر داد و تصریح کرد: آتش به طور کامل مهار شده اما به دلیل این که آتش به تنه درختان رسیده نیروهای امدادی برای احتمال آتش‌سوزی دوباره همچنان در این روستا حضور دارند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان با اشاره به خسارات وارده از این حادثه گفت: خسارت این آتش سوزی از سوی کارشناسان در دست بررسی بوده و نتایج آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی به همکاری و اعزام به موقع نیروها از جمله محیط‌بانان و آتش‌نشانان شهرستان مهدیشهر اشاره کرد و افزود: کمک افراد بومی و محلی نقش مهمی در خاموش کردن این آتش‌سوزی داشته است.

دامنگیر با اشاره به همکاری مسوولان شهرستانی و استانی در این آتش‌سوزی ضمن تقدیر از آنها از شهروندان خواست تا از روشن کردن آتش در مناطق جنگلی به ویژه در فصل گرمای تابستان خودداری کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان با بیان اینکه منطقه حفاظت‌شده پرور با حدود 64 هزار هکتار در شمال شهرستان مهدیشهر قرار دارد افزود: این منطقه حفاظت‌شده که متاثر از آب و هوای سلسله کوه‌های البرز است دارای چشم‌اندازهای طبیعی، انواع گونه‌های جانوری شامل خرس، گربه وحشی، ییلاق‌های متعدد، انواع گیاهان دارویی و بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری است.

روستاهای رودبارک، پرور، کاورد، تلاجیم، فینسک و ملاده از روستاهای مهم این منطقه حفاظت شده استان سمنان و در ایام مختلف سال و از جمله در تابستان‌ها پذیرای خیل زیادی از دوستداران طبیعت است.

 

نخستین جشنواره مد و لباس ایرانی- اسلامی در زنجان

ایلنا: اسلامی با تجلیل از برگزیدگان در فرهنگسرای امام خمینی(ره) زنجان به کار خود پایان داد.

ناصر مقدم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در این مراسم اظهار کرد: تقویت هویت ملی و دینی کشور و استان یکی از اهداف این اداره محسوب می شود

مقدم با یادآوری اینکه حمایت از پایان نامه ها، مقاله، چاپ کتاب و اجرای نمایشگاه های هنری در راستای تقویت هویت ملی ودینی در استان انجان می شود، گفت: توجه به بخش لباس‌های بومی و محلی هم از دیگر راهکارهای تقویت هویت دینی و ملی است.

این مقام مسئول تولید لباس ایرانی اسلامی و ایجاد زمینه برای علاقمندان این حوزه را از اهداف برپایی جشنواره مد و لباس ایرانی- اسلامی عنوان کرد و افزود:این جشنواره زمینه ای برای فرهنگ سازی جهت ترویج لباس های ایرانی اسلامی فراهم می کند.

مقدم به برگزاری نمایشگاه مد و لباس ایرانی در کنار این جشنواره اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه پنجاه و سومین نمایشگاه در سطح کشور محسوب می شود.

وی با تاکید بر همراهی دست اندرکاران در بازدید از چنین نمایشگاه هایی تصریح کرد: تلاش می شود تا زمینه تولید انبوه این لباس ها برای طراحان و تولیدکنندگان لباس فراهم شود.

در پایان این مراسم سودابه متین‌پور و مریم عباس‌زاده در بخش طراحی و دوخت مانتوی مشاغل و سمیرا جعفری، سمیرا کاظمی و سهیلا محمدلو نیز در بخش طراحی و دوخت پالتو تجلیل شدند.

در بخش طراحی و دوخت مانتوی سنتی از زهرابیات، سارا تدینی و منیره الله‌وردی و در بخش لباس محلی نیز حمیرا شفیعی از طارم و مریم رسولی در بخش لباس سنتی شایسته تقدیر شدند.

زهرا بیات و سمیرا باقری در بخش طراحی و دوخت مانتوی مجلسی تجلیل شدند و در بخش طراحی و دوخت مانتوی مدارس از هاجر عزیزی، فاطمه حسینی و فاطمه علیزاده تجلیل شد.

سمین شیری از شهرستان خدابنده به عنوان طراح لباس و همتیان، زهرا ملابابایی و رویا نظری به عنوان شرکت‌کننده در اولین جشنواره مد و لباس ایرانی اسلامی تقدیر شدند.

 

قزل‌آلای خال قرمز تالش در خطر انقراض

ماهی قزل‌آلای خال قرمز به عنوان گونه در خطر انقراض در فهرست سرخ ثبت شد.

دومین جشنواره حفاظت از ماهی قزل‌آلای خال‌ قرمز به همت دوستداران محیط زیست و جوامع محلی روستای کله‌سرای بخش اسالم و حضور جمعی از مسئولین در  محل سر چشمه رودخانه خشکه‌ربار به عنوان یکی از زیستگاه‌های مطلوب این گونه حائز اهمیت برگزار شد.

عارف شادکام ریس اداره محیط زیست تالش گفت:هدف از برگزاری این جشنواره تنویر افکار عمومی در خصوص اهمیت حفاظت از این گونه در معرض انقراض است.

وی افزود: ماهی قزل آلای خال قرمز از گونه‌های حمایت‌شده در کشور است و در طبقه‌بندی اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت و منابع‌طبیعی به عنوان گونه در خطر انقراض در فهرست سرخ ثبت شده است.

شادکام گفت: قزل‌آلای خال‌قرمز از مهمترین شاخص های زیستی و بیولوژیکی یک منطقه است و حضور آن نشانگر سلامت رودخانه است، این گونه نسبت به تغییرات دما و آلودگی آب بسیار حساس است.

 

روزهای خونین درجاده های کردستان

مهر: وقوع تصادفات خونین رانندگی و کشته شدن هر ساله بالای ۳۰۰ نفر در جاده های استان کردستان طی یک دهه اخیر ادامه داشته و طی شبانه روز اخیر نیز هفت نفر در جاده های این استان کشته شده اند.

آرمان نصراللهی: کردستان یکی از استانهای محروم و کم برخوردار کشور در حوزه زیرساخت های جاده ای و ارتباطی است و به همین دلیل وقوع تصادفات رانندگی در این استان و کشته شدن هر سال بالای ۳۰۰ نفر در این استان بک یک روال ثابت تبدیل شده است.

کردستان به دلیل شرایط کوهستانی از یک سو و بی تفاوتی های مدیران و مسئولان مربوطه از سوی دیگر، وضعیت بحرانی در حوزه راه های ارتباطی دارد و به همین دلیل است که امروز بخش زیادی از جاده های اصلی این استان با کاربری فرعی احداث شده و متاسفانه از آنها به عنوان جاده ترانزیتی بهره برداری می شود.

کردستان جزو محدود و یا شاید بهتر است بگوییم تنها استان کشور است که آزاد راه ندارد و البته در کنار این مهم باید به وضعیت نه چندان خوب جاده های احداث شده در این استان نیز اشاره کرد که به دلیل کیفیت پائین پروژه های احداث شده، آسفالت جاده های این استان نهایتا چند سال بیشتر عمر نمی کنند.

استان کردستان در مجموعه هفت هزار و ۸۵۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که از این میزان ۶ هزارو۱۲ کیلومتر آن راه روستایی و ۱۸۳۸ کیلومتر آن هم راه اصلی و فرعی است.

این استـان از شمال به آذربایجان غربی و قسمتی از استان زنجان، از جنوب به استـان کرمانشاه، از شرق به استان همدان و قسمت دیگری ازاستان زنجان و از غرب به کشور عراق محدود است.

*پروژه های نیمه تمام راهسازی در کردستان ۳۰ ساله می شوند

هر چند که در طول سالهای دهه ۸۰ شمار تصادفات و کشته های ناشی از این حوادث در کردستان با کاهش مواجه می شد ولی طی چهار سال اخیر بار دیگر روند افزایش تصادفات و کشته های ناشی از آن در استان کردستان آغاز شد و بر اساس میانگین جمعیت و شمار تلفات جاده های کردستان وضعیت خوبی در کشور ندارد.

نکته نگران کننده تر در استان کردستان، عدم بهره مندی از ظرفیت های ارتباطی در دو حوزه ریلی و هوایی است به گونه ای که خط راه آهن همدان – سنندج سالهاست که به عنوان یک پروژه نیمه تمام در دست اجراست و فعلا خبری از بهره برداری از آن در میان نیست.

کردستان در بخش ارتباط هوایی نیز وضعیت قابل تعریفی ندارد به گونه ای که فرودگاه سقز به عنوان یک پروژه نیمه تمام بیش از یک دهه است که حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آینده ای مناسب برای بهره برداری از آن در میان نیست و تنها فرودگاه استان در سنندج نیز با حداقل پرواز ممکن آن هم به تهران مورد استفاده قرار می گیرد.

در بخش پروژه های راهسازی در کردستان نیز، داستان مفصل است به گونه ای که بخش زیادی از پروژه های این بخش عمری ۳۰ ساله و یا شاید هم بیشتر دارند و به همین دلیل است که جاده های این استان متناسب با نیازهای استان توسعه پیدا نکرده اند.

*خطای انسانی عامل اصلی تصادفات کردستان

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان با بیان اینکه علت بیشتر تصادفات در استان به دلیل عدم رعایت نکات و اصول ایمنی است؛ گفت: علت ۷۵ درصد تصادفات ناشی از خطای انسانی است.

محمدراشد مدرس گرجی افزود: عامل اصلی این تصادفات باتوجه به بررسی های صورت گرفته عدم رعایت نکات ایمنی و در واقع خطای انسانی بوده است چرا که محور کیلومتر ۵۰ دیواندره به طرف سقز، چهار خطه و بزرگراه می باشد لذا مشکل در راه و جاده و ... نبوده است.

وی گفت: بروز تصادفات به دلایل مختلفی است که عامل انسانی مهمترین آن می باشد اما عوامل محیطی از قبیل مه گرفتگی، عدم رعایت نکات ایمنی در شب و روز و همچنین عوامل فیزیکی مانند استاندارد راه ها و جاده ها، نصب علایم راهنمایی و رانندگی و ... در اولویت های بعدی قرار دارند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان از استاندارد سازی بیشتر جاده های استان خبر داد و عنوان کرد: بیشتر استانداردهای در نظر گرفته شده در حد راه های فرعی است اما در استان بالاتر از این استانداردها کار و عمل شده است.

به گفته وی در راه های ترانزیتی بعضی از رانندگان فکر می کنند باید با سرعتی همانند راه های دیگر حرکت کنند و همین فکر اشتباه رایج شده، باعث بروز اتفاقات ناگوار می شود چرا که برای هر راه، استاندارد و قانون مشخصی وجود دارد که باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.

*لزوم اختصاص ردیف های اعتباری ویژه به بخش راه در کردستان

رئیس مجمع نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی نیز در خصوص وضعیت جاده های این استان، عنوان کرد: وضعیت جاده های استان به هیچ عنوان مناسب نیست و به همین دلیل یکی از اولویت های اصلی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی تلاش برای جبران این عقب ماندگی هاست.

وضعیت جاده های کردستان به هیچ عنوان مناسب نیست و به همین دلیل یکی از اولویت های اصلی نمایندگان مردم استان در مجلس تلاش برای جبران این عقب ماندگی هاستسید مهدی فرشادن در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اظهار تاسف از کشته شدن بالای ۳۰۰ نفر طی هر سال در استان کردستان، افزود: تلاش برای جذب اعتبار و همچنین تسریع در بهره برداری از پروژه ها و طرح های در دست اقدام یکی از اولویت های اصلی در استان کردستان به شمار می رود.

وی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای جبران عقب ماندگی های حوزه راه در استان کردستان، یادآور شد: میزان اعتبارات اختصاص پیدا کرده به حوزه راهسازی در کردستان متناسب با نیازها نیست و به همین دلیل باید اعتبار از ردیف های خاص و ویژه به این استان اختصاص پیدا کند.

در حالی که مدیران و مسئولان هر روز خبر از اختصاص اعتبار برای جبران کمبودهای بخش راه در استان کردستان را مطرح می کنند، که متاسفانه خبر وقوع تصادفات رانندگی و کشته شدن افراد در جاده های این استان به یک روال طبیعی تبدیل شده است و هر روز خبری تازه در این بخش از سوی خبرنگاران منتشر می شود.

تنها در طول کمتر از ۲۴ ساعت و در جاده های بین شهری استان کردستان و به دلیل وقوع سه حادثه رانندگی، هفت نفر کشته شدند و چندین نفر نیز به دلیل جراحت های وارده راهی مراکز بهداشتی و درمانی سطح استان شدند.

هر چند که کارشناسان می گویند که دلیل اصلی وقوع حوادث رانندگی خطای انسانی است ولی نباید که از این نکته هم غافل شد که وضعیت و شرایط حاکم بر جاده های بین شهری کردستان به شکلی است که خود مستعد وقوع و بروز تصادف رانندگی و البته این روند طی یک دهه اخیر و با رسمی شدن مرز باشماق در شهرستان مریوان چند برابر شده است.

افزایش تردد در استان کردستان به ویژه در بخش ترانزیت و همچنین عدوم توسعه زیرساخت ها از یک سو و پائین بودن استاندارد خودروهای مورد استفاده از سوی مردم از جمله عوامل دیگری است که در کنار خطای انسانی باعث افزایش شمار تلفات در جاده های بین شهری کردستان می شود و به همین دلیل لازم است که در این بخش تصمیمی عاجل و فوری از سوی مسئولان امر صورت گیرد تا دیگر این تراژدی ها در استان تکرار نشود.

 

اجرا ی طرح ملی تابستانی امداد و نجات تابستان در استان گیلان

تسنیم: مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با بیان اینکه ۷۰ دستگاه خودرو امدادی در ایام تابستان خدمات مورد نیاز را به مردم شریف گیلان و گردشگران ارائه می‌دهند گفت: طرح ملی امداد و نجات تابستان در گیلان اجرا می‌شود.

مهدی ولی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، اظهار داشت: طرح ملی امداد و نجات تابستان که شامل امداد و نجات جاده‌ای، امداد و نجات کوهستان و امداد و نجات دریایی می‌شود در 25 پایگاه ثابت و سیار و پست موقت امداد و نجات در ایام تابستان به مردم و مسافران خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت: در طرح امداد و نجات تابستان، 200 نفر از همکاران و نجاتگران جمعیت هلال احمر گیلان فعال هستند و یک تیم واکنش سریع  در مرکز استان  مستقر است و آماده  ارائه خدمت است.

وی با اشاره به اینکه تیم واکنش سریع آموزش دیده و تجهیز شدند تا در سریع‌ترین زمان ممکن در حوادث حضور یابند خاطرنشان کرد: یک فروند بالگرد امدادی جمعیت هلال احمر گیلان مستقر در فرودگاه رشت آماده ارائه خدمت است.

ولی پور با بیان اینکه 70 دستگاه خودرو امدادی شامل  آمبولانس و خودروهای کمک‌دار و پشتیبان و قایق نجات غریق در ایام تابستان خدمات مورد نیاز را به مردم شریف گیلان و گردشگران ارائه می‌دهند گفت: شماره ندای امداد 112 که حتی با گوشی بدون سیم کارت هم امکان برقراری تماس دارد 24 ساعته آماده پاسخگویی به مردم در حیطه حوادث و سوانح است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با تاکید بر اینکه در ایام تابستان حوزه‌های امداد و نجات، جوانان و آموزش با ظرفیت بیشتری به فعالیت می‌پردازند افزود: در حوزه آموزش‌های تخصصی در طول دو ماه آتی 10 دوره آموزش تخصصی فشرده جهت افزایش سطح کیفی و کمی امدادگران و نجاتگران گیلان طراحی شده است.

وی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان در طرح همای رحمت افزون بر یک هزار و 700 سبد غذایی و حمایتی در بین محرومان تقسیم شد گفت: مرحله پنجم و ششم طرح خادم "خانواده آماده در مخاطرات" در طی تابستان در گیلان اجرا می‌شود.

ولی‌پور با بیان اینکه از ارکان اساسی کاهش آسیب‌ها در سوانح و حوادث، آموزش عموم مردم است افزود: مردم باید با حوادث و نحوه مقابله با آنها آشنا شوند تا بتوانند نقش موثری در امداد و نجات هموطنان خود ایفا کنند.

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت: در طرح خادم، امدادگران جمعیت هلال احمر گیلان ماهی یکبار به درب منازل رفته و نکاتی کاربردی و اساسی در زمینه چگونگی مواجهه با حوادث را به خانواده‌ها آموزش می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه طرح "شوق رویش" در حوزه جوانان جمعیت هلال احمر از هفته آینده در گیلان آغاز می‌شود افزود: در راستای حفظ، نگهداری و آموزش  جوانان فعال، حضور 2 تا 3 هزار نفر از جوانان در این برنامه‌های آموزشی، اردویی و مسابقات امدادی تخمین زده می‌شود.

ولی‌پور با بیان اینکه 81 خانه هلال در استان گیلان در هفته‌های آینده افتتاح می‌شود گفت: خانه‌های هلال با هدف جذب و آموزش عموم مردم محلات در شهرها و روستاها فعال می‌شوند تا در ساعات اولیه بروز حوادث تا رسیدن گروه‌های امدادی بتوانند خدمات مفیدی در سوانح ارائه دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان افزود: با تلاش استاندار و نمایندگان گیلان 5.5 میلیارد تومان جهت تقویت زیرساخت‌های امدادی جمعیت هلال احمر استان گیلان اختصاص داده شد که 2 میلیارد و 900 میلیون تومان برای ساخت مرکز امداد هوایی در چاف لنگرود تامین اعتبار شد و از هفته آینده توسط پیمانکار آغاز می شود.

وی با اشاره به اینکه 300میلیون تومان از این اعتبارات برای ساخت شعبه جمعیت هلال احمر در شفت اختصاص داده شد گفت: قرار است با اعتبار 550 میلیون تومان ساختمانی برای شعبه رضوانشهر جمعیت هلال احمر گیلان خریداری شود.

ولی‌پور با بیان اینکه  میزان یک میلیارد و 650 میلیون تومان برای خرید 14 دستگاه خودرو پشتیبان عملیات و کمک دار برای جمعیت هلال احمر گیلان تخصیص یافته است افزود: در حال بستن قرارداد با ایران خودرو دیزل هستیم تا در پایان سال این خودروها به تیم امدادی استان گیلان اضافه شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان از معاینه و واکسیناسیون حجاج گیلانی با همت هلال احمر گیلان خبر داد و گفت: با همکاری کاروان‌های شهرستان‌ها، برای پیشگیری از تردد به مرکز استان، همکاران ما به شهرستان‌ها رفته و به امر معاینه و واکسیناسیون حجاج می‌پردازند و این طرح تا قبل از زمان اعزام حجاج گیلانی ادامه دارد.

 

سود 90 میلیون دلاری از فروش زعفران در سطح بین المللی

ایرنا: با توجه به بحران های اقتصادی داخلی که در ایران وجود دارد به نظر می رسد که در صادرات غیر نفتی مانند فرش و زعفران سود قابل توجهی به ایران تزریق کرده است.

محمدرضا مودودی گفت: اکنون صادرات کشور همانند گذشته فقط محدود به بازارهای کشورهای منطقه و چین و هند نیست و به برخی کشورهای اروپایی و آمریکا نیز صادرات داریم.

او گفت: ایتالیا، آلمان، فرانسه و آمریکا از جمله کشورهایی هستند که در پسابرجام بطور مجدد به سبد صادراتی کشورمان بازگشته اند.

مودودی اضافه کرد: سال گذشته مجموع صادرات غیرنفتی ایران به 44 میلیارد دلار رسید که این میزان در مقایسه با سال 94 از لحاظ وزنی 48 و از لحاظ ارزش 3.5 درصد افزایش پیدا کرد.

وی یادآور شد: در صورتی که سال گذشته قیمت محصولات صادراتی مانند سال 94 بود میزان رشد به مراتب بیشتری را در میزان صادرات کشور شاهد بودیم.

مودودی با اشاره به تراز تجاری مثبت صادرات بر واردات کشور در سال 95 ادامه داد: میزان واردات کشور در سال گذشته 43.5 میلیارد دلار گزارش شد و در مقایسه با سال 94 افزایش تک رقمی داشت.

وی ادامه داد: هم اکنون به دنبال شناسایی مزیت های صادراتی استانها هستیم تا با توجه به آن برای بازاریابی در کشورهای هدف اقدام کنیم.

مودودی افزود: علاوه بر ظرفیت های صادراتی کنونی، کشور ظرفیت های مغفول نیز دارد که توجه به آن می تواند نقشه راه برای توسعه صادرات کشور باشد.

 

اقدام جهادی برای آماده کردن مکان دفن شهدای گمنام در دیشموک

فارس: شهردار ديشموك با اشاره به اقدام جهادی برای آماده کردن مکان دفن شهدای گمنام در دیشموک گفت: با توجه به ذيق زمان شرايط پيشرفت فيزيكي جايگاه تدفين شهداي گمنام 65درصد است كه تا روز پنج شنبه كاملا آماده مي‌شود.

جبار روشن گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه همه مسؤولان است و باید تبیین فرهنگ ایثار و شهادت سرلوحه کار قرار گیرد.

شهردار دیشموک گفت: با تمام نواقص و کمبودها در جهت تکمیل جاده منتهی به تپه نورالشهدا و آماده‌سازی قبور شهدای گمنام در منطقه دیشموک قدم برداشتیم و این خود شهدا بودند که به ما کمک کردند تا بتوانیم طی 24 ساعت فضای شهر دیشموک را آکنده از فضای معنوی شهید و شهادت قرار دهیم.

وی گفت: جایگاه تدفین دو شهید گمنام  65 در صد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدوارم تا فردا همه امکانات آماده شود و ما بتوانیم مراسمی در خور شان این دو شهید گمنام در دیشموک برگزار کنیم.

روشن گفت: جاده ارتباطی به تپه نورالشهدا 1 کیلومتر فاصله دارد که این 1 کیلومتر تسطیح و آماده شد و جایگاه تدفین 500 متر مربع است که دیوار کشی این قبور کاملا آماده و قبور شهدا تا فردا آماده می‌شود.

او گفت: نفس کشیدن ما، زندگی کردن ما در امنیت کامل همه مدیون و مرهون خون شهدا است و ما باید در برابر این راحت زندگی کردن مدیون شهدا باشیم و بدانیم که آنها با نثار جان خود به ما درس ایثار و فرهنگ شهادت را یاد دادند و ما باید این راه را ادامه دهیم.

شهردار دیشموک گفت: به خاطر کمبود زمان مجبوریم که جاده را تسطیح کنیم و ان‌شاء‌الله آسفالت این جاده تا پنجم شهریور آماده می‌شود.

وی متذکر شد: ما مسؤولان اگر بخواهیم کاری انجام دهیم می‌توانیم هر چند دست هر اداره‌ای خالی از اعتبار باشد و آن هم همت و اراده می‌خواهد که همه مسؤولان با تعامل و همکاری دارند.

 انتهای پیام/


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *