صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پنجمین اقتصاد دنیا با چه نرخ بیکاری دست و پنجه نرم می‌کند؟+نمودار

۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۱:۴۶
کد خبر: ۳۲۹۵۸۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
شاخص های اقتصادی کشور انگلیس نشان دهنده جایگاه پنجمین اقتصاد این کشور در دنیا و دومین اقتصاد در بین کشورهای اتحادیه اروپا است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، شاخص های اقتصادی کشور انگلیس نشان دهنده جایگاه پنجمین اقتصاد این کشور در دنیا و دومین اقتصاد در بین کشورهای اتحادیه اروپا است.

از جمله مهم ترين صنايع كشور می توان به آهن و پولاد، وسايل مهندسی، كشاورزی، ساختمانی، راهسازی، ماشين و هواپيما سازی، منسوجات، شيميايی و توليدات غذايی و نظامی اشاره نمود.

هزینه زندگی، به ويژه هزينه غذا و كالاهای مصرفی در این کشور بالا است که همین امر این کشور را در گروه کشورهای پرهزینه جهان آورده است.

ميزان صادرات اين كشور در حدود 92 ميليارد دلار برآورد شده كه عمدتا بر ماشين آلات، توليدات مهندسی، مواد شيميايی، وسايل برقی، اتومبيل، پارچه و كنسرو مشتمل می گردد.

صادرات کشور انگلیس بیشتر به چهار کشور آمریکا، فرانسه، آلمان و هلند و با سهم 9 درصد برای آمریکا و هر کدام 6 درصد برای سایر کشورهای دیگر صورت می گیرد.

در حوزه واردات نیز عمده محصولات وارداتی این کشور می توان به توليدات نفتی، فلزات، گوشت، خشكبار، قالی و ميوه اشاره کرد.

نکته قابل توجه این است که واردات این کشور همانند صادرات از کشورهای کشور آمریکا، فرانسه، آلمان و هلند صورت می گیرد که سهم آمریکا ازآن 10 درصد وسایر کشورها هر کدام 8 درصد است.

رشد اقتصادی این کشور طی سال 2000 تا 2013 میلادی در بازه منفی 4.3 درصد تا مثبت 4.3 درصد در نوسان بوده است.
اقتصاد انگلیس سال 2000 میلادی را با رشد اقتصادی 3.8 درصد آغاز کرد، تا سال 2003 میلادی به رشد 4.3 درصد رسید، سپس روند نزولی را به خود گرفت به طوری که در سال 2008 و 2009 میلادی به منفی 0.3 درصد و منفی 4.3 درصد رسید.

سال 2010 میلادی توانست رشد اقتصادی خود را مثبت و به عدد 1.9 درصد برسد.

پس از ان تا سال 2013 میلادی نوسان متعددی داشت ولی در نهایت در پایان سال 2013 به رشد اقتصادی 2.6 درصد رسید.

 

نرخ بیکاری این کشور طی 14 سال مذکور بین 4.7 درصد تا 8 درصد در نوسان بوده است.

در بازه 2000 تا 2008 میلادی رقم بیکاری کمتر از سال های پس از آن ، در دامنه 4.7 درصد تا 5.6 درصد بود ولی پس از آن این رقم رشد کرد و در سال 2009 میلادی به 7.8 درصد رسید و نهایتا تا سال 2013 در رقم 7.5 درصد باقی ماند.

 

نرخ مشارکت اقتصادی انگلیس در سال 2005 میلادی با افت شدید رو به رو بوده، به گونه ای که از رقم 60.2 به 59.2 درصد رسید و پس از آن با روند صعودی مجددا به 60.8 رسید.

 

جمعیت فعال در کشور انگلیس نیز به عنوان یکی دیگر از شاخص های مهم اقتصادی این کشور طی 14 سال با روند صعودی، رشد 3 میلیون و 277 هزار و 232 نفری داشته است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *