صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دانشگاه پرینستون هم در اطلاعیه‎ای رسما جزییات خبر خبرگزاری میزان را تایید کرد

۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵:۲۳
کد خبر: ۳۲۹۵۷۶
روز گذشته حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای از بازداشت و محکومیت یک تبعه آمریکایی در ایران که به جمع‌آوری اطلاعات مشغول بوده و در بحث نفوذ دخالت داشته است خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل ، روز گذشته حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از بازداشت و محکومیت یک تبعه آمریکایی در ایران که به جمع‌آوری اطلاعات مشغول بوده و در بحث نفوذ دخالت داشته است خبر داد.


پس از اعلام این خبر، ، با انتشار گزارشی نام و هویت فرد دستگیر شده و اهداف وی در پوشش پژوهشگر برای دستیابی به اسناد ملی کشور را منتشر کرد.


این فرد که زی یو وانگ نام دارد، در پوشش پژوهشگر دانشگاه پرینستون برای دستیابی به اطلاعات طبقه بندی شده آرشیو ملی ایران به کشور سفر کرده بود که در طی یک سری مراحل اطلاعاتی بازداشت و به ده سال حبس محکوم می‌شود.

 

در این رابطه: جاسوسی در پوشش پژوهشگر؛ تهیه آرشیو دیجیتالی برای بزرگترین نهاد جاسوس علیه ایران


انتشار این گزارش بازتاب زیادی در رسانه‌های غربی پیدا می‌کند، به طوری که در نهایت دانشگاه پرینستون ضمن تایید خبر میزان، بیانیه ای در این خصوص منتشر کرد.


براساس اطلاعیه دانشگاه پرینستون، زی یو وانگ دانش آموخته این دانشگاه برای انجام پژوهش هایی در مورد دوران قاجار! به ایران سفر کرده است." بر اساس این اطلاعیه این دانشگاه از هنگام بازداشت وی تاکنون با همکاری خانواده «وانگ»، دولت آمریکا ، مشاورهای خصوصی، و دیگر افراد تلاش کرده تا آزادی وی را تسهیل کند."

به گزارش میزان، زی وانگ در دانشگاه پرینستون با یکی از بزرگ‌ترین مراکز ایران شناسی آمریکا همکاری میکرده است.

یکی از مهم‌ترین مراکزی که وانگ در حوزه مطالعات ایران و ایران شناسی با آن در ارتباط بوده، "مرکز شرمین و بیژن مصور رحمانی برای مطالعات ایران و خلیج فارس" در دانشگاه پرینستون است. ماموریت ویژه مرکز مصور رحمانی ایجاد زیرساخت تحقیقاتی در آمریکا، از طریق تهیه آرشیو دیجیتالی در مورد ایران و ایجاد هماهنگی وتبادل اطلاعات بین تمام دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی در موضوعات مربوط به ایران به منظور شناسایی موضوعات مرتبط با براندازی نرم است.

این مرکز با  حمایت‌ دانشگاه پرینستون و سرمایه اولیه 10 میلیون دلاری خانواده مصور رحمانی ایجاد شده  از اشخاص حقیقی و اعطای بورسیه‌های تحقیقاتی و دانشگاهی با اهداف از پیش تعیین شده در خصوص ایران اقدام به تحقیق و پژوهش می‌کند.

، در گزارش بعدی خود به جزئیات اقدامات مرکز شرمین و بیژن مصور رحمانی برای مطالعات ایران و خلیج فارس و ارتباط این مرکز با نهادها و افراد اطلاعاتی امنیتی آمریکا خواهد پرداخت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *