صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زندگی فرازمینی حقیقت دارد؟

۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۲:۰۰
کد خبر: ۳۲۹۳۷۸
ستاره شناسان توانستند سیگنال‌های عجیبی را از نقطه‌ای تاریک، در ناحیه ستاره‌ای کوچک با فاصله ۱۱ سال نوری از زمین ثبت کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، رصدخانه Arecibo در پورتوریکو سیگنال‌های عجیبی را در تاریخ ۱۲ می امسال، از کوتوله قرمز Ross 128 که تا به حال سیاره‌ای به دور آن رویت نشده، ثبت نموده است.

به گفته آبل مندز، اختر زیست‌شناس دانشگاه پورتوریکو این سیگنال در مدت زمان ثبت که ده دقیقه بود، به نظر متناوب می‌رسید. این دانشمند منکر احتمال منشا فرازمینی بودن این سیگنال نشد،ولی معتقد است به دلیل باز بودن افق رصدخانه،سیگنال توسط جسمی مانند ماهواره تولید شده باشد که در زاویه دید تلسکوپ قرار گرفته است.

می‌توان منشا دیگری نیز برای این سیگنال قائل شد: طوفان یا فوران انرژی از سطح ستاره که باعث تولید سیگنال‌های رادیویی قوی می‌شود و می‌تواند علاوه بر ایجاد اختلال در ماهواره‌ها و مخابرات زمینی،فضانوردان را نیز در معرض خطر قرار دهد. در ادامه این اتفاق، پدیده دیگری نیز رخ می‌دهد: سیلی از ذرات خورشیدی به سمت زمین سرازیر شده که میدان مغناطیسی را تحت تاثیر قرار داده و باعث ایجاد طوفان‌های ژئومغناطیسی، اختلال در خطوط قدرت و همچنین سوختن وسایل الکترونیکی می‌شوند.

همان‌طور که گفته شد، این سیگنال در مدت ده دقیقه ثبت شده است،بنابراین برنامه رصدخانه برای مطالعات بیشتر، رصد چندین‌باره این ستاره و ناحیه اطراف آن از چندین رادیوتلسکوپ در مختصات جغرافیایی متفاوت است. این برنامه در صورتی موفق خواهد بود که نتیجه آن، ثبت سیگنال در مختصات دقیق این ستاره باشد و نه در نواحی اطراف آن.

از رادیوتلسکوپ‌های مدنظر می‌توان به تلسکوپ رادیویی قدرتمند، FAST  که در چین واقع شده اشاره کرد، اما متاسفانه این رادیوتلکسوپ به دلیل کالیبراسیون و تعمیرات قابل استفاده نیست.از دیگر رادیوتلسکوپ‌ها نیز می‌توان به تلسکوپ Allen در کالیفرنیا اشاره کرد.

 

منبع: کلیک


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


برچسب ها: ناسا زمین

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *