مردی دیگر از قافله عشق به همرزمان شهیدش پیوست
در این پیام آمده است:
بیگمان مردم شریف و بویژه ارتشیان سرافراز، خدمات متعدد و جان نثاری های این جانباز فداکار و فرزند لایق ایران اسلامی را فراموش نخواهند کرد.
رزمنده غیوری که با حضور مستمر و مداوم خود در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس، نقشی بی بدیل در پیروزی های بدست آمده در آن دوران داشت.
امیر سرتیپ علی رزمی، فرماندهی شجاع، ولایتمدار، مومن، متعهد، باتدبیر و از یاران صدیق شهید سپهبد صیاد شیرازی و مقام معظم رهبری در دوران دفاع مقدس بود که در بسیاری از عملیات های انجام شده در جنوب کشور از جمله فتح المبین در سِمَت های مختلف فرماندهی حضوری موثر، تعیین کننده و نقش آفرین داشت.
وی فرماندهای دلسوز محسوب میشد که در منطقه کردستان و محورهای عملیاتی جنوب و غرب کشور در کنار شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی حضوری موثر داشت و طراح کانال هندلی در عملیات فتح المبین بود که این کانال در کسب پیروزی در این عملیات نقش بسیاری داشت.
این رزمنده غیور دفاع مقدس مهرماه سال 1367 به درجه سرتیپ دومی نایل شد و در سال های ۶۸ و ۶۹ درجه نشان فتح ۳ و ۲ را از فرماندهی معظم کل قوا دریافت کرد.
این امیر ولایی طی حضور ۱۲۵ ماهه در مناطق عملیاتی سه بار مجروح و دارای ۵۰ درصد جانبازی بود.
وی در دوران دفاع مقدس مسئولیت هایی همچون فرمانده گردان، فرمانده تیپ، جانشین و فرماندهی لشکر 21 حمزه را بر عهده داشت و در حملات شیمیایی دشمن در عملیات خیبر به درجه رفیع جانبازی نائل آمد.
امیر سرتیپ رزمی پس از دوران بازنشستگی نیز دست از تلاش در انتقال تجربه به افسران جوان ارتش برنداشت و با حضور مستمر خود در هیئت معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی در مناطق عملیاتی نقشی موثر در تبیین و تحلیل میدانی عملیات های دفاع مقدس داشت.
همرزمان وی هیچگاه چهره مصمم این امیر خستگی ناپذیر را در هم اندیشی های "پیشکسوتان دفاع مقدس" که علی رغم کهولت سن به صورت مداوم در جلسات آن شرکت کرده و با شور و شعف خاصی به تبیین عملیات های دفاع مقدس می پرداخت فراموش نخواهند کرد.
خداوند متعال روح پاکش را با مولایش علی(ع) محشور نماید و به بازماندگانش صبر جمیل و اجر جزیل عنایت فرماید.