صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خرید عسل های حرارت دیده مساوی با سرطان

۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰:۰۷
کد خبر: ۳۲۹۱۳۷
عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش‌های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور به مردم توصیه کرد عسل به همراه موم خریداری، ولی از موم استفاده نکنید.
به گزارش گروه فضای مجازی ، هوشنگ افروزان ضمن اشاره به این جمله که حرارت زیاد به عسل موجب تولید ماده سمی به نام هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) می‌شود، افزود: این ماده بسیار سرطان زا و خطرناک است.

وی اظهارداشت: برای اجتناب از تولید اچ ام اف و در نهایت تبدیل عسل به ماده سرطانزا باید در محیطی متعادل و به دور از حرارت بالا نگهداری شود.

عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش‌های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: حرارت زیاد به عسل به جهت حذف شکرک و طبیعی جلوه دادن این ماده با ارزش غذایی برای کسب سود بیشتر است.

وی در ادامه با اعلام اینکه شکرک در عسل‌های طبیعی کمتر از عسل‌های تقلبی و تغذیه‌ای است، افزود: متاسفانه این موضوع انگیزه‌ای برای سوء استفاده برخی از افراد در جامعه تبدیل شده است.

افروزان ضمن تاکید به اینکه از مصرف عسل‌ها حرارت دیده به شدت پرهیز شود، اظهارداشت: این نوع عسل‌ها به شدت سلامتی انسان‌ها را تهدید می‌کنند.

وی در مصاحبه با رادیو به مردم توصیه کرد برای حفظ سلامتی خود عسل را توام با موم خریداری، ولی از موم استفاده نکنید.

عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش‌های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: عسل در حرارت‌های بالا ضمن تولید ماده سمی هیدروکسی متیل فورفورال موجب از بین رفتن آنزیم‌ها مفید موجود در این ماده با ارزش و سودمند می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت صنعت زنبورداری اشاره کرد و افزود: ایران به دلیل داشتن اقلیم چهارفصل از مطلوب‌ترین شرایط برای نگهداری و پرورش زنبور عسل برخوردار است.

افروزان با اشاره به این جمله که در دنیای پیشرفته امروزی با دیدگاه کاملا استراتژیکی به توسعه صنعت زنبورداری می‌نگرند، یادآورشد: این صنعت در اشتغال افزایی، ارزآوری، صادرات، افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و سایر موارد بسیار حائز اهمیت است.


 
 
 : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
 
 
 
منبع: تسنیم


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *