با خواص میوه های تابستانی آشنا شوید
زردآلو: زردآلوی تازه، منبع غنی از آهن، ویتامین C، پتاسیم و فیبر است. بتا کاروتن زیادی که در این میوه وجود دارد که از سوی بدن تبدیل به ویتامین آ می شود. همچنین برای درمان کم خونی، بیماری های پوستی، تب، گوش درد و حتی سرطان می تواند کمک بزرگی به حساب آید. زردآلو خشک شده برای افراد مبتلا به احتباس ادراری، سوء هاضمه، یبوست بسیار مناسب است.
آناناس: به دلیل وجود درصد بالایی از آنتی اکسیدان ها، می تواند عامل دفاعی خوبی برای مبارزه با بعضی از بیماری ها باشد.
آناناس میوهای اشتها برانگیز بوده و برای افرادی که با هضم غذا مشکل دارند، بسیار مناسب است. این میوه اسید معده و نفخ را کاهش میدهد.
حتماً دیدهاید که هنگامی که به عیادت بیمار به ویژه افرادی که به تازگی جراحی کردهاند میروند، آناناس میبرند. در خصوص دلیل این امر گفته میشود بروملین موجود در آناناس، باعث التیام زخمها میشود زیرا جریان خون را بیشتر کرده و سبب میشود مواد مغذی سریعتر به زخمها برسد. البته لازم به ذکر است که بروملین در فرایند کنسروسازی و پخت از بین میرود از این رو آناناس تازه نسبت به کمپوت آناناس، خواص بیشتری دارد.
بر اساس طب چینی، آناناس خاصیت خنککنندگی دارد و برای درمان آفتابسوختگی بسیار مفید است.
انواع توت ها: توتها از بهترین میوهها هستند که نه تنها دارای طعم بسیار عالی هستند و باعث بهبود و تعدیل سلامتی میشوند. توت دارای فیبر بالا و قند نسبتاً پایین است، بنابراین اگر در حد متعادل مصرف شوند، موجب تغییرات انسولین نمیشوند. مصرف انواه توت ها همچنین از رشد سرطان در بردن هم جلوگیری می کند.
گیلاس: مصرف گیلاس باعث بالا بردن انرژی شما می شود. نکته اینجاست که بسیاری از قندهای موجود در گیلاس قندهای طبیعی هستند که باعث شاد شدن شما می شوند و انرژیتان را افزایش می دهند. اگر احساس ناراحتی و کسالت می کنید یک مشت گیلاس بخورید تا دوباره سرحال شوید.
گیلاس بخاطر مقادیر بسیار بالای فیبر، گیلاس سیستم گوارشی را تقویت می کند و باعث بایین آوردن میزان کلسترول می شود. لازم نیست مقدا زیادی فیبر مصرف کنید، یک مشت از آن برای هضم بهتر غذا کافیست. گیلاس همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C و هم چنین ادرار آور است. گیلاس همچنین برای کاهش فراموشی و پیشگیری از آلزایمر موثر است.
خربزه: خربزه سلول های بدن را ترمیم میکند. برای کاهش فشار خون مفید است. پوست را شاداب می کند و برای درمان عفونت های دستگاه ادراری بسیار موثر است. مصرف خربزه در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد و برای پیشگیری از بیماری های لثه هم موثر است.
انبه: غنی از ویتامین C و E و نیز حاوی پتاسیم، آهن و اسید نیکوتین است. ویتامین A موجود در انبه ماه ها در بدن اثر خود را حفظ می کند. انبه حاوی فیبر هایی است که حرکات رودهها را تنظیم کرده و از یبوست پیشگیری میکند. این میوه برای کاهش التهاب مخاط معده فوقالعاده است. به عقیدهی مادربزرگ ها خوردن دو برش کوچک انبه نرم با عسل و نمک، درمان اسهال تابستانی و مشکلات دیگر مربوط به معده است.
شلیل: افرادی که دچار بیماری احتباس ادراری، یبوست و کلسترول بالا هستند می توانند برای درمان از این میوه استفاده کنند.
هلو: کم خونی، خستگی و هم چنین کلسترول بالا را کاهش می دهد.
هندوانه: این میوه نه تنها به رفع تشنگی کمک می کند بلکه منبع خوبی از بتا کاروتن، ویتامین C، پکتین، پتاسیم و آهن است.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.