صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

‌لزوم ایجاد منابع مالی پایدار برای نگهداری راه‌ها

۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵:۳۰
کد خبر: ۳۲۸۴۳۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در دولت دوازدهم در زمینه تأمین منابع اعتباری پایدار جهت نگهداری و بهسازی راه‌ها باید چاره‌اندیشی شود، پیشنهاد می‌شود با دریافت عوارض سوخت از ناوگان، بخشی از هزینه‌های مربوط به نگهداری راه‌ها تأمین شود.

‌به گزارش گروه اقتصاد به نقل از ‌روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای، ‌داود کشاورزیان‌ با اشاره به فعالیت‌ها و اقدامات ارزشمند انجام شده در حوزه راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای‌ اظهار داشت: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای وظیفه نگهداری از کل راه‌های کشور به استثنای راه‌های تحت بهره‌برداری بخش خصوصی را عهده‌دار است.

وی ادامه داد: از جمله این‌ راه‌ها‌ آزادراه زنجان – تبریز است که برای نگهداری آن 50 درصد از اعتبارات ملی و 50 درصد از اعتبارات استانی تأمین می‌شود.

وی افزود: در دولت دوازدهم در زمینه تأمین منابع اعتباری پایدار جهت نگهداری و بهسازی راه‌ها باید چاره‌اندیشی شود؛ پیشنهاد می‌شود با دریافت عوارض سوخت از ناوگان، بخشی از هزینه‌های مربوط به نگهداری راه‌ها تأمین شود تا ضمن ارتقای ایمنی جاده‌ها، سوانح جاده‌ای و تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای نیز کاهش پیدا کند.

کشاورزیان استفاده از تجهیزات مدرن در جاده‌های کشور جهت مدیریت سفر و ترافیک را مهم دانست و اضافه کرد: تجهیز محورهای مواصلاتی به سامانه‌های هوشمند ترددشمار، دوربین‌ها ‌و سامانه ثبت تخلفات، به میزان قابل توجهی موجب ارتقای ایمنی جاده‌ها و سفرها ‌می‌شود از این رو، مقرر است این سامانه‌ها درکل راه‌های شریانی کشور ‌که‌ 65 درصد ترددها از آن‌ها انجام می‌شود،به طور کامل اجرا شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر لزوم ارتقای خدمات بخش حمل‌و‌نقل مسافری در کشور اظهار داشت: بر اساس آیین‌نامه طرح شبکه سیر هم‌نام شرکت‌های مسافربری، شرکت‌های اصلی و مادر می‌توانند در مراکز استان فعالیت کنند و به سایر استان‌ها و شهرستان‌ها خدمات‌رسانی کنند.

وی بیان کرد: همچنین نوسازی ناوگان مسافربری، تشکیل جلسات مستمر کمیسیون‌ ایمنی راه‌ها ‌و برقراری ارتباط مؤثر با اصناف و تشکل‌های صنفی، از جمله اقدامات مهم در کاهش تلفات جاده‌ای‌ است که باید از سوی مسئولان استانی مورد توجه بیشتری قرار گرفته و پیگیری‌های لازم صورت گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *