نصب 600 دوربین در جاده های کشور تا پایان امسال
وی افزود: بازرسان نامحسوس دارای مدارک کارشناسی به بالا هستند و آموزشهای لازم را از سوی پلیس فرا گرفته اند و ۹ مورد تخلف مشخصشده را به پلیس گزارش میدهند.
رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: در گذشته بازرسان نامحسوس با قبوض جریمهای که در اختیار داشتند، تخلفات را ثبت میکردند که با توجه به احتمال خطا و نیز هزینههای مختلف، سامانه موبایلی بازرسان نامحسوس راه اندازی شد و آنها از طریق این سامانه میتوانند این تخلفات را پیامک کنند که بلافاصله در اختیار سرور اصلی پلیس قرار میگیرد.
به گفته وی، نداشتن خطا، سرعت، صرفهجویی در وقت و اعلام دقیق تخلفات ازمزایای این سامانه به شمار میآید همچنین هزینه ارسال این پیامکها را پلیس به بازرسان نامحسوس میپردازد.
سردار مهری درباره بخشودگی جرایم سال ۹۵، گفت: برابر قانون کلیه تخلفاتی که تا پایان سال ۹۵ مشمول دو برابری شده، مشمول این قانون شده و رانندگان میتوانند تا پایان آذرماه ۹۶ اصل جریمه را پرداخت کنند تا جریمه دو برابری آن بخشیده شود.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: در صورتی که رانندهای در این مدت قانونی اصل جریمه خود را پرداخت نکند، بعد از این مدت باید هم اصل جریمه و هم دوبرابر آن را پرداخت کند.
وی با اشاره به دوربینهای هوشمند در جادههای کشور، گفت: مقرر شد تا پایان امسال ۶۰۰ دوربین در جادهها نصب و بهرهبرداری شود.
این مقام ارشد انتظامی به سامانه سپهتن اشاره کرد و گفت: طبق این سامانه پایش هوشمند یا سپهتن تمام حرکات رانندگان ناوگان حملونقل عمومی اتوبوسهای بین شهری رصد میشود.
سردار مهری درباره نصب شیشه دودی، گفت: شیشه تعدادی از خودروها در کارخانه به صورت استاندارد دودی نصب میشود، اما بخشی از خودروها به صورت غیراستاندارد شیشه خودروی خود را دودی میکنند که این امر علاوه بر افزایش خطرات رانندگی، کاهش دید شدید راننده را به همراه دارد که بنا به کد تخلفاتی، پلیس با آن برخورد کرده و برای آن جریمه تعیین میکند.
انتهای پیام/