صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شخصی که با سابقه داشتن مدال المپیک و دستفروشی رئیس جمهور شد

۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۸:۱۷
کد خبر: ۳۲۷۲۷۶
با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مغولستان، کشتی‌گیر سابق این کشور موفق به کسب حداکثر آرا شد.

به گزارش گروه فضای مجازی ،  با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مغولستان، خالتما باتولگا کشتی‌گیر سابق این کشور و رقیب عسگری محمدیان، دارنده دو مدال نقره المپیک و یک مدال نقره جهان به عنوان رییس جمهور این کشور انتخاب شد.

وی در سال ۱۹۶۳ در اولانباتور، پایتخت مغولستان به دنیا آمد. سه سال بعد در سال ۱۹۶۶ به علت سیلی عظیم که در این شهر به راه افتاد، همه زندگی‌شان را از دست می‌دهند.

باتولگاستاره به دلیل گذران سخت زندگی به ناچار با سن کم مجبور به کار می‌شود. وی همزمان با تحصیل در مدرسه هنر و فعالیت در هنر و نقاشی، آثار خود را در کنار خیابان به توریست‌ها می‌فروشد و از این طریق امرار معاش می‌کند.

از آنجا که پدر او مربی کشتی‌های سنتی بوده، آرام آرام به این رشته علاقه‌مند می‌شود و در مسیر پیشرفت قرار می‌گیرد. وی از سال ۱۹۷۹ تا ۱۹۹۰ عضو تیم ملی کشتی مغولستان بود. وی یک طلا و دو نقره جهان در کشتی سامبو را در کارنامه خود دارد.

او سپس در سال ۱۹۹۰ با راه‌اندازی کارگاه تولید البسه برای خود کسب و کار بهتری را راه‌اندازی می‌کند. سپس با افزایش سرمایه وارد واردات و صادرات وسایل الکترونیکی می‌شود. باتولگا تحت تاثیر علاقه زیاد به فیلم "پدر خوانده " نام کارخانه خود را (جنکو) یکی از شخصیت‌های این فیلم می‌گذارد. وی سپس وارد تجارت اجاره تاکسی در مغولستان می‌شود و در سال ۲۰۰۴ برای نخستین بار فعالیت سیاسی خود را آغاز و به مدت چهار سال به عضویت پارلمان مغولستان در می‌آید.

رییس جمهور ۵۴ ساله مغولستان در سال ۲۰۰۶ ریاست فدراسیون جودوی این کشور را بر دست می‌گیرد و در زمان ریاست وی جودوی این کشور برای نخستین بار موفق به کسب مدال طلای المپیک می‌شود.

 

 
انتهای پیام/
 
 : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

 

منبع: ایسنا



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *