صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هدف اصلی ما رفع دغدغه‌های رهبری پیرامون حوزه فضای مجازی است /نقد درست تقویت دولت را به دنبال دارد/ارتباط با جامعه علمی، دریافت نظر نخبگان و مشورت با صاحب نظران باید از شاکله‌های اصلی مدیریتی دولت دوازدهم باشد

۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶:۳۵
کد خبر: ۳۲۶۹۷۷
گنجانده شدن بند مربوط به «امنیت حجاج» در توافق‌نامه ایران با سعودی‌ها، نشست دوستانه نمایندگان پزشک مجلس با وزیر بهداشت، مسئولین تحمل پذیرش انتقاد را در خود بالا ببرند و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته‌اند.
 به گزارش خبرنگار فضای مجازی ، گنجانده شدن بند مربوط به «امنیت حجاج» در توافق‌نامه ایران با سعودی‌ها، نشست دوستانه نمایندگان پزشک مجلس با وزیر بهداشت، مسئولین تحمل پذیرش انتقاد را در خود بالا ببرند و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانه‌های خبری به آن‌ها پرداخته‌اند.
 
 
 سلامت الکترونیک تا پایان دولت در شبکه ملی اطلاعات بارگذاری می‌شود
 
باشگاه خبرنگاران جوان:"محمود واعظی" وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ویژگی‌های وزیر این وزارتخانه در کابینه دوازدهم بنا بر فرمایشات رهبری، اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گذشته کاملا فنی بود، اما با اتفاقاتی که در تکنولوژی افتاده، به نوعی در مسائل اقتصادی و حتی سیاسی دخیل شده است.

وی ادامه داد: امروز فضای مجازی در همه امور کشور از جمله فرهنگی، اجتماعی و ... نقش دارد، بنابراین وزیری که توسط رئیس‌جمهور برای این وزارتخانه تعیین می‌شود، باید جامعیت داشته باشد تا بتواند وزارتخانه را اداره کند.

واعظی در مورد چالش‌های وزارت ارتباطات که به دولت دوازدهم منتقل می‌شود، اضافه کرد: دغدغه‌های مقام معظم رهبری بسیار دقیق است ما همواره تلاش کردیم دغدغه‌های فرهنگی ایشان را مورد توجه قرار بدهیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در وزارت ارتباطات بر روی دو محور تمرکز کردیم که یکی از آن شبکه ملی اطلاعات است، فکر می‌کنم شبکه ملی اطلاعات می‌تواند بسیاری از دغدغه‌های رهبری را پاسخ دهد.

وی گفت: همه دستگاه‌های فرهنگی، اقتصادی و تمام مجموعه‌های تولید کننده محتوا و خدمات می‌توانند مطالب خود را در شبکه ملی اطلاعات بارگذاری کنند.

واعظی بیان کرد: چند روز پیش شبکه علمی کشور در بستر شبکه ملی اطلاعات راه‌اندازی شد در این زمینه با وزیر بهداشت صحبت کردیم تا با توجه به اهمیت سلامت الکترونیک این موضوع تا پایان دولت در شبکه ملی اطلاعات بارگذاری و اجرا شود. در این مجموعه حضور همه دستگاه‌ها و حوزه‌های علمیه اهمیت دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: تا پایان این دولت از هیچ تلاشی برای کاهش چالش‌ها دریغ نمی‌کنیم وزیر بعدی نیز باید این مسیر را ادامه دهد.
 
 

لایحه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری در اسرع وقت به مجلس می‌رود

"حسینعلی امیری" معاون پارلمانی رئیس‌جمهور درباره لایحه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری، اظهار داشت: لوایح زیادی در نوبت رسیدگی در دولت قرار دارند، لایحه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری بسیار مورد توجه است و بحث‌ها روی آن انجام می‌شود، امیدواریم در اسرع وقت به مجلس برود.

وی درباره حضور بانوان در کابینه دوازدهم، گفت: تاکید رئیس‌جمهور در دولت یازدهم بر استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بانوان در بخش‌های مختلف مدیریتی بود و تعدادی از بانوان به عنوان معاون رئیس‌جمهور، معاون وزرا، معاون استانداران، فرماندار و بخشدار منصوب شدند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: سیاست رئیس‌جمهور در کابینه دوازدهم هم استفاده از ظرفیت‌های بانوان در بخش‌های مختلف مدیریت اجرایی است، اما اینکه این موضوع به چه شکلی و در چه پستی باشد، رئیس جمهور در جریان است.
 
 
 

مسئولین تحمل پذیرش انتقاد را در خود بالا ببرند/ منتقدان نقدشان تند نباشد

"آیت‌الله حسن ممدوحی" عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم  درباره نحوه تعامل دولت با منتقدان، اظهار داشت: نقد ابزار تعامل جامعه پویاست و موجب پیشرفت آن می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه از انتقاد نترسیم و به پیشواز آن برویم، ادامه داد: منتقدان توجه داشته باشند که نقدشان تند نباشد. اگر نقد به درستی بیان شود، انسان را بیدار می‌کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: مسئولین باید جایگاه ویژه‌ای برای منتقدان قائل باشند، تحمل پذیرش نظر مخالف را در خود بالا ببرند و برخورد تند نکنند. اگرنقد مورد توجه قرار بگیرد و معایب برطرف شود مسلماً تقویت دولت را در پی دارد.
 
 

 
نشست دوستانه نمایندگان پزشک مجلس با وزیر بهداشت
 
محمدحسین قربانی نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت از برگزاری جلسه‌ای دوستانه میان تعدادی از نمایندگان پزشک مجلس و قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان طی شب گذشته خبر داد.

وی ادامه داد: محور این نشست دوستانه برای درخواست ادامه خدمت آقای قاضی‌زاده در حوزه وزارت بهداشت و درمان بود، زیرا ادامه فعالیت وی در حوزه سلامت با توجه به فضای حاکم در کشور و توانمندی‌هایی که قاضی‌زاده هاشمی از خود نشان داده، مفید است.

نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر تأکید کرد: علی رغم اینکه هنوز نقص‌هایی در حوزه سلامت، تخصیص بودجه، روند اجرا و... وجود دارد دوستان معتقد بودند که قاضی زاده هاشمی به عنوان وزیر بهداشت و درمان باقی بماند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: نمایندگان از وزیر بهداشت تقاضا کردند با جدیت در جهت رفع نواقص تلاش کند، که وزیر نظر پایانی خود را در رابطه با ادامه کار در حوزه وزارت اعلام نکرد چراکه این موضوع به نگاه وی و رئیس جمهور بستگی دارد.
 
 
 
 
مدیران ارشد کشور باید از تفکر انقلابی و دینی برخوردار باشند

مهر: سیدمحمدحسن ابوترابی فرد نماینده سابق مجلس شورای اسلامی  در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رئیس جمهور در معرفی کابینه آینده باید چه مسائلی را در نظر بگیرد اظهار کرد: کسانی که در مدیریت کلان کشور قرار می‌گیرند، باید ضمن برخورداری از یک تفکر ناب دینی و اسلامی و همچنین باور به مبانی انقلابی، تداوم راه حضرت امام (ره) و دستیابی به آرمان‌های ملت ایران، از دغدغه‌های اصلی و کلیدی آن‌ها باشد.

وی با بیان اینکه مدیران کلان کشور باید از دانش، توانایی علمی و تجارب لازم برای مدیریت حوزه‌ای که دارند، برخوردار باشند افزود: ارتباط با جامعه علمی، دریافت نظر نخبگان و مشورت با صاحب نظران باید جز شاکله مدیریتی آن مدیر باشد.

ابوترابی فرد تصریح کرد: باید مدیران ارشد کشور در خلق اجماع برای برون رفت از تنگنا‌ها و دستیابی به اهداف سیاست‌های کلان نظام که رهبر معظم انقلاب ابلاغ فرمودند، از یک خط مشی صحیح و ظرفیت و توانایی لازم برخوردار باشد.
 
 

گنجانده شدن بند مربوط به «امنیت حجاج» در توافق‌نامه ایران با سعودی‌ها

تسنیم: مهرداد بائوج لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس شورای اسلامی  در تشریح جلسه صبح امروز (یکشنبه ۱۸ تیر) این فراکسیون که با حضور حمید محمدی رئیس سازمان حج و زیارت برگزار شد، اظهار داشت: موضوع جلسه صبح امروز نگرانی‌های اعضای فراکسیون در رابطه با بحث اعزام حجاج بود.

وی افزود: آنچه که در جلسه امروز از سوی رئیس سازمان حج و زیارت مورد تاکید قرار گرفت، این بود که این سازمان در بحث اعزام حجاج تصمیم‌گیرنده نیست و اعزام حجاج تصمیم نظام است.

لاهوتی گفت: محمدی به ما اطمینان داد که به واسطه مذاکراتی که با مسئولان سعودی در رابطه با امنیت حجاج کشورمان داشته‌اند، جای هیچ‌گونه نگرانی در رابطه با امنیت حجاج وجود ندارد. محمدی همچنین در جلسه امروز خاطرنشان کرده که در مذاکرات امسال‌شان با عربستان، مسئولان سعودی بندی را در توافق‌نامه مبنی بر تضمین امنیت حجاج ایرانی گنجانده‌اند. بندی که در سال‌های گذشته به هیچ عنوان زیر بار آن نمی‌رفتند.

سخنگوی فراکسیون مستقلان ولایی مجلس با اشاره به تعداد حجاج اعزامی به حج ۹۶ اظهار داشت: آقای محمدی با اشاره به اینکه تعداد حجاج ایرانی حاضر در حج امسال حدود ۸۶ هزار نفر خواهد بود، گفت که تمامی جوانب امنیتی حجاج برای سفر به عربستان هم توسط مسئولان داخلی کشورمان و هم با مذاکره با طرف سعودی تامین شده و از این بابت جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.

لاهوتی با اشاره به تعدادی از جانباختگان حادثه منا که در عربستان به خاک سپرده شده‌اند، اظهار داشت: در جلسه امروز آقای محمدی گفت که تعداد ۱۰ نفر از هموطنان‌مان که در حادثه منا جان باخته‌اند در عربستان به خاک سپرده شده‌اند و به دلیل اینکه روابط دیپلماتیک ما با عربستان محدود است، امکان سفر خانواده‌های این عزیزان برای شناسایی‌های لازم وجود ندارد، ولی مفقودالاثری در این رابطه در عربستان نداریم.

وی در پایان اظهار داشت: مقرر شد تا رئیس فراکسیون به نمایندگی از اعضاء مراتب نگرانی را در این رابطه به مسئولان ذیربط منتقل کند.
 
 
 
 
 انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *