صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هشدار در مورد ورشکستگی مراکز رادیولوژی/ کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات اصلاح شود

۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۰:۰۱
کد خبر: ۳۲۵۷۶۰
عضو شورای سیاستگذاری انجمن رادیولوژی گفت: امروزه بسیاری از مراکز رادیولوژی به دلیل مسائل و مشکلات پیش رو در آستانه ورشکستگی بوده و موضوع تعرفه‌ها و بدهی بیمه به این موضوع دامن زده است.
به گزارش گروه جامعه ، علی اکبر عامری با تأکید بر ضرورت اتحاد و همبستگی میان رادیولوژیست‌ها اظهارداشت: ایجاد مراکز جامع رادیولوژی در کشور امری مهم بوده که نباید مورد غفلت جامعه رادیولوژی قرار گیرد.

وی افزود: بهتر بوده به جای فعالیت رادیولوژیست‌ها در مراکز کوچک و انجام اقدامات جزئی، همگی در مراکز جامع بخشی از کار را بر عهده گیرند و این مسئله هم به نفع مردم بوده و هم رادیولوژیست‌ها بهره مند می‌شوند. البته این موضوع ممکن بوده در مراحل ابتدایی در آمد بالایی برای رادیولوژیست‌ها نداشته باشد، ولی به تدریج موفقیت و دستاوردهای زیادی را به همراه دارد. ِ. عضو شورای سیاستگذاری انجمن رادیولوژی ایران گفت: امروزه بسیاری از مراکز رادیولوژی به دلیل مسائل و مشکلات پیش رو در آستانه ورشکستگی بوده و موضوع تعرفه‌ها و بدهی بیمه به این موضوع دامن زده است.

عامری تصریح کرد: عدم توجه به این موضوعات بر کیفیت کار تأثیر گذاشته و از طرفی باید توجه داشت که بسیاری از وسایل و تجهیزات رادیولوژی نیاز به بروز شدن دارد و برخی از آن‌ها کلا کارایی خود را از دست داده اند.

وی افزود: دستگاه ماموگرافی با کیفیت و خوب قیمتی حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان دارد در حالی که برخی از این دستگاه کیفیت و کارایی کمتری داشته و قیمتی ۱۰۰ میلیون تومانی دارند و در صورت عدم حمایت‌های مالی از مراکز و ورشکستگی آن‌ها سبب شده آن‌ها نتوانند دستگاه‌های مناسب و با کیفیت خریداری کنند و این موضوع سبب آسیب به مردم خواهد شد.

لزوم اصلاح کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات

 عضو شورای سیاستگذاری انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به لزوم اصلاح کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات گفت: عدم توجه به مشکلات تعرفه‌ای سبب بروز مشکلات زیادی خواهد شد.
وی به دیگر مشکلات حوزه رادیولوژی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در تهران چندین سال است که مجوز راه اندازی مراکز جدید رادیولوژی را نمی‌دهند و این موضوع موجب بروز آسیب‌های فراوان در حوزه رادیولوژی و کاهش انگیزه تحصیل در این رشته می‌شود.

عامری در پایان عنوان کرد: به طور کلی عدم توجه به چالش‌های این رشته سبب می‌شود افراد متخصص به جای انجام اقدامات علمی مجبور شوند بخشی از پول‌های خود را در بانک‌ها و موسسات گذاشته تا متضرر نشوند.
انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *