صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

این عوامل سبب سکته مغزی می شود

۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۵:۰۲
کد خبر: ۳۲۵۵۵۸
هر فرد بالغ می تواند تنها روزی ۲۴۰۰ میلی گرم سدیم دریافت کند و کسانی که فشار خون بالایی دارند، مجاز به مصرف ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم در طول روز خواهند بود. زیاده روی در مصرف سدیم، می تواند شانس افزایش فشار خون و ابتلا به سکته مغزی را بالا ببرد.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، بین عوامل تغذیه ای و غیرتغذیه ای مختلف، برخی از آنها در ابتلا به سکته مغزی نقش بیشتری دارند که معمولا ما آنها را یا نادیده می گیریم یا اصلا نمی شناسیم. از این رو، در ادامه به معرفی برخی از عوامل تاثیرگذار در بروز سکته مغزی می پردازیم.

قرص های ضدبارداری

استفاده از قرص های ضدبارداری که حاوی حجم بالایی از هورمون ها هستند، می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا، دیابت نوع ۲ و کلسترول بالا را افزایش بدهد. از آنجایی که تمام این عوامل می توانند بر سختی عروق تاثیر بگذارند، می توانند خطر ابتلا به سکته مغزی را هم به وجود بیاورند.

درمان ایدز

خانم های سیگاری که اصرار دارند قرص های ضدبارداری مصرف کنند، ۲ برابر بیشتر از سایر خانم ها در معرض ابتلا به سکته مغزی قرار خواهند داشت. از این رو، توصیه می شود خانم ها به صورت دوره ای، روش پیشگیری از بارداری خود را تغییر دهند.

میگرن

هرچند محققان هنوز نتوانسته اند دلیل مشخصی برای وجود رابطه بین میگرن و سکته مغزی اعلام کند اما به صراحت عنوان کرده اند میگرن می تواند با تاثیر منفی بر عروق خونی و چرخه انعقاد خون، احتمال سکته مغزی را افزایش دهد.

چاشنی های شور

محققان آمریکایی بر این باورند که هر فرد بالغ می تواند تنها روزی ۲۴۰۰ میلی گرم سدیم دریافت کند و کسانی که فشار خون بالایی دارند، مجاز به مصرف ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم در طول روز خواهند بود. زیاده روی در مصرف سدیم، می تواند شانس افزایش فشار خون و ابتلا به سکته مغزی را بالا ببرد.

متاسفانه، خیلی از افراد عادت به مصرف مداوم خیارشور و زیتون شور دارند و نمی دانند این عادت غذایی، خطر سکته مغزی را در آنها به شدت افزایش می دهد. بهتر است بدانید هر ۱ فنجان زیتون یا خیار شور، حدود ۱۸۷۲ میلی گرم سدیم دارد.

 

آجیل های شور

آجیل ها، جزو مغذی ترین انواع میان وعده هستند اما اصرار به مصرف انواع شور آنها می تواند خطر سکته مغزی را دنبال داشته باشد. هر فنجان آجیل شور، حدود ۱۶۲۶ میلی گرم سدیم به بدن می رساند. از این رو، توصیه متخصصان تغذیه همواره به مصرف آجیل های خام برای پیشگیری از افزاش فشار خون و بروز سکته مغازی ناشی از آن است.

سبزی های کنسروی

این روزها، مصرف انواع سبزی های کنسروی مانند نخودفرنگی، ذرت، هویج، قارچ و… رواج پیدا کرده است. بد نیست بدانید هر فنجان از این کنسروها، حاوی حدود ۱۹۱۷ میلی گرم سدیم است و توصیه به بخارپز کردن این سبزی ها در منزل و پرهیز از زیاده روی در مصرف انواع کنسروی شان به دلیل پیشگیری از ابتلا به فشار خون بالا و بروز سکته مغزی است.

منبع: نبض ما



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *