صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قرارداد توتال را بررسی می‌کنیم؛ اگر نیاز به اصلاحات باشد انجام خواهیم داد

۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۹:۰۴
کد خبر: ۳۲۵۳۱۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره قرداد گازی با توتال گفت: این قرارداد را بررسی می‌کنیم و اگر جایی را فکر کردیم که نیاز به نظارت بیشتری باشد و یا اصلاحاتی باید صورت بگیرد انشالله این کار را انجام خواهیم داد.
هدایت‌الله خادمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی درباره قرارداد نفتی ایران با توتال اظهار کرد: این قرارداد را بررسی می‌کنیم و اگر جایی را فکر کردیم که نیاز به نظارت بیشتری باشد و یا اصلاحاتی باید صورت بگیرد انشالله این کار را انجام خواهیم داد.
 
وی در پاسخ به این سوال که آیا کمیسیون انرژی مجلس به قرارداد ایران و توتال ورود می‌کند، گفت: این بخشی از وظیفه کمیسیون انرژی است و حتما اطلاعات کامل آن را می‌گیریم وانشالله اشکالاتی که در ipc وجود داشت، در این قراردادی که بسته اند، برطرف کرده باشند.

خادمی درخصوص قرارداد ایران با توتال برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی گفت: این قرارداد داستانی طولانی دارد، فاز ۱۱ پارس جنوبی مرزی‌ترین فاز ایران است و بایدخیلی زودتر از این کار در این منطقه را آغاز می‌کردیم، ولی شرکت‌های مختلفی هم آمده بودند و برای کار روی این فاز مذاکراتی راانجام دادندکه به دلایل مختلف به نتیجه نرسیدیم.

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: درنهایت توتال آمد، اطلاعاتی گرفت و متاسفانه کاری هم انجام نداد و به سمت قطر رفت و در قراردادهای قطر در همان میدان مشترک با ایران شریک شد که در این زمان انتقادات منتقدان شروع شد که شرکت توتال چطور اطلاعات ما را گرفت و پروژه را ر‌ها کرد و پروژه هم معطل این شرکت نفتی ماند.

نماینده ایذه و باغملک اظهار کرد: بروز این انتقادات و از آن طرف هم که کار توسعه در قطر کاهش پیدا کرد، بالاخره توتال برگشت با یک شرکت چینی و یک شرکت ایرانی می‌خواهد این پروژه را ادامه دهد.

وی تصریح کرد: بستن قرارداد نفتی با توتال از این نظرکه بگویند یک کشور اروپایی وارد ایران شد، آثار مثبتی در فضای بین المللی دارد و از آن طرف که منابع مالی برای کشور می‌آورد؛ خوب است، اما این را هم نمی‌توان نادیده گرفت که این شرکت چندین بار بدقولی کرده و پروژه‌های ما را به تاخیر انداخته و این فاز هم کارش چندین سال عقب افتاده و از این بابت ضررهایی را موجب شده است.

خادمی عنوان کرد: امیدواریم قرارداد را طوری بسته باشند که دیگر توتال باعث تاخیر بیشتر در این پروژه نشود. اگر قرارداد خوب بسته باشند و منافع هر دو طرف به خوبی دیده شده باشد و توتال هم کارش را هرچه سریعتر شروع کند نه اینکه آمده باشد پروژه را بگیرد و باز صبر کند، ببیند چه اتفاقی می‌افتد، این یک اقدام خوبی است.

وی افزود: شاید اشکالاتی هم در این قرارداد وجود داشته باشد که بعد از گرفتن اطلاعات از وزارت نفت حتما در این باره اظهار نظر خواهیم کرد. نه تنها این قرارداد، بلکه هر قراردادی که در وزارت نفت بسته شده باشد را گرفته و در کمیسیون آن را بررسی می‌کنیم.

 انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *