بزرگترین ناو هواپیمابر انگلیس به آب انداخته شد/ناو الیزابت در تیررس موشکهای روسیه+تصاویر
ناو هواپیمابر «ملکه الیزابت» انگلیس هفته گذشته برای انجام یک مأموریت آزمایشی به آب انداخته شده و مقامات انگلیس متعهد شدهاند که از دسترسی سرویسهای جاسوسی روسیه به این ناو جلوگیری خواهند کرد و این در حالی است که کرملین این ناو را هدفی مناسب و قابل دسترس عنوان کرده است.
به گزارش گروه بینالملل ، دیلیمیل نوشت: ناو هواپیمابر ملکه الیزابت با هزینه 3.1 میلیارد پوند ساخته شده و «مایکل فالون»، وزیر دفاع انگلیس قول داده است که این ناو را در برابر «اقدامات حسادتآمیز» روسیه محافظت خواهد کرد.
هنگامی که از وزیر دفاع درباره موقعیت این ناو هواپیمابر و مسیر آن از زمانی که به آب انداختن سؤال پرسیده شد، مقامات دریایی انگلیس تنها به گفتن این مقدار اکتفا کردند که این ناو هواپیمابر در آبهای شمال است.
در ادامه این گزارش آمده است: اما جاسوسهای روسیه و یا هر کسی که قصد داشته باشد این کشتی غولپیکر 65 هزار تنی را رهگیری کند با دانلود یک نرمافزار از گوگل میتواند این کار را انجام دهد.
برنامههایی مانند «وسل فایندر» (Vessel Finder) و یا «ترافیک دریایی» میتوانند لحظه به لحظه پیشروی این ناو هواپیمابر را رصد کرده و موقیعیت آن را گزارش دهند که این امر تمسخری است بر سخن وزیر دفاع انگلیس که تعهد کرده بود از این ناو هواپیمابر در برابر گروههای جاسوسی روسیه محافظت کند.
وزیر دفاع انگلیس در مصاحبه با شبکه بی..بی.سی گفت: این یک روال عادی است که روسیه از کشتیهای جنگی ما اطلاعات جمع کنند اما ما تمامی اقدامات احتیاطی لازم را انجام میدهیم تا این اتفاق نیفتد اما به نظر من این ناو هواپیمابر تحسین آنها را در پی خواهد داشت.
مایکل فالون در این مصاحبه گفته است که ما تمامی راهها و ابزارهای روسها را برای دستیابی به این ناو هواپیمابر متوقف خواهیم کرد.
در واکنش به این اظهارات وزیر دفاع انگلیس، کاخ کرملین ناو الیزابت انگلیس را هدفی مناسب و قابل دسترس توصیف کرده است.
هفته گذشته ناو هواپیمابر الیزابت که بزرگترین کشتی ساخته شده برای نیروی دریایی سلطنتی انگلیس ساخته شده، به آب انداخته شده است.
ناو هواپیمابر ملکه الیزابت ظرفیت حدود 50 هواپیما را داشته و مخصوص هواپیماهای عمودپرواز مانند «اف-35» است که برای انجام یک مأموریت آزمایشی 6 هفتهای به آب انداخته شده است.
کرملین سیستم دفاعی این ناو هواپیمابر را ضعیف توصیف کرده و گفته است که این ناو برای محافظت از خود به کشتیهای همراه و یا زیردریایی نیاز دارد.
نظرات بینندگان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *