صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هندوانه بمب‌گذاری شده سلاح جدید "طالبان"

۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۲:۰۱
کد خبر: ۳۲۴۲۶۰
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
طالبان برای اولین بار طی شانزده سال اخیر از ابتکار کثیف جاسازی مواد منفجره در هندوانه برای دسترسی به اهدافی که تحت تدابیر شدید امنیتی است، استفاده می‌کند.
به گزارش سرویس بین الملل  پایگاه قرطاس نیوز عراق در گزارشی با عنوان «هندوانه بمب گذاری شده، سلاح جدید طالبان در افغانستان » نوشت: با رسیدن فصل تابستان طالبان ابزاری حیرت آور را برای جاسازی بمب‌هایش بکار گرفته است.
 
همان گونه که در تصاویر منتشر شده توسط یکی از خبرنگاران پیداست طالبان در حال کارگذاشتن بمب در داخل هندوانه است.
 
در بیستم ژوئن جاری خبرنگاران متعدد افغانستانی تصاویری را منتشر کردند که در آن طالبان جدیدترین تاکتیک های خود را برای پنهان کردن بمب  بکار گرفته است.
 
در این تصاویر یک فرد در حال بازکردن هندوانه و جاسازی مواد منفجره در داخل آن است .
 
با وجود اینکه جاسازی بمب در اشیای مختلف شیوه معمول طالبان بوده اما تاکنون از هندوانه برای جاسازی بمب استفاده نشده بود. با گذشت 16 سال از آغاز جنگ در افغانستان طالبان هنوز در این کشور فعال است و مناطق متعددی را تحت سیطره خود دارد.
 
بر اساس سازمان ملل سال 2016 سال خونباری بخصوص برای غیرنظامیان افغانستان بود چرا که 3 هزار و 498 نفر در جریان حملات این کشور که بیش تر طالبان یا دیگر گروه ها در پس آن بودند کشته شدند و 7 هزار و 920 نفر دیگر هم زخمی شدند که یک سوم این قربانیان کودکان بودند.
 
آن گونه که سازمان ملل گزارش داده بیش از 6 هزار و 780 سرباز افغانستان هم کشته شدند.
 
در عرصه درگیری‌ها طالبان به جاسازی مین‌ها در داخل اجساد سربازان کشته شده افغانستان یا در داخل لاشه‌های سگ‌های مرده شناخته شده است.
 
اما برای بمب‌ها از روش‌های دیگری برای عبور از مناطق حفاظت شده استفاده می‌کند برای مثال مواد منفجره را در طبق های پر از غذا یا بین صفحات قرآن جاسازی می‌کند و معمولا افرادی غیر حقیقی را برای عبور دادن این بمب ها از پست های امنیتی در محافل رسمی یا نشست های دولتی بکار می گیرد، برای مثال «برهان الدین ربانی» در سال 2011 با یک عمامه بمب گذاری شده ترور شد.
 
طالبان زمانی شیوه‌ای ابتکاری برای بمب گذاری های خود بکار می گیرد که می‌خواهد به هدفی که تحت تدابیر امنیتی شدیدی است دست یابد.
 
عناصر طالبان هنگامی که قصد حمله به اماکن عمومی را دارند هیچ کدام از این احتیاط ها را به کار نمی‌گیرند چرا که بمب را به راحتی جاسازی و منفجر می‌کنند.
 
نیروهای امنیتی افغانستان هم گاهی اوقات این حملات را کشف و شناسایی می کنند اما دقت عمل آنها در حد شناسایی همه حملات نیست علاوه بر اینکه طالبان خود حامیانی در داخل ارتش افغانستان دارد که به آن برای عبور از پست های بازرسی کمک می کنند.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *