راه حل خروج فوتسال از بحران به وجود آمده از زبان عضو پیشین هئیت رئیسه کمیته فوتسال
عضو پیشین هیئت رئیسه کمیته فوتسال گفت: الان متاسفانه نه باشگاههای بزرگ در فوتسال حضور دارند و نه بخش خصوصی راغب به سرمایه گذاری در این رشته است.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، فوتسال کشور این روزها آبستن حواشی بسیاری شده و حاشهها و بی نظمیهایی که در شروع لیگ برتر بوقوع پیوسته انتقادات بسیاری را به همراه داشته است.
از طرفی انصراف تیمهای ریشه دار و عدم رغبت بخش خصوصی در سرمایه گذاری در فوتسال که دبیری تبریز تازهترین آنهاست باعث نگرانی اهالی فوتسال از آینده این رشته پرافتخار شده است.
یکی از کسانیکه عملکرد کمیته فوتسال و فدراسیون فوتبال را در بخش فوتسال مورد انتقاد قرار داد صادق درودگر رئیس سابق این کمیته بود که به مقایسه وضعیت این رشته و لیگ آن در گذشته و امروز پرداخت و عملکرد علی کفاشیان را مورد انتقاد شدید قرار داد. درودگر در مصاحبههای خود در مورد شرایط فوتسال پرسپولیس در گذشته صحبت کرد. همین مسئلهای بهانهای شد تا با حسین خبیری سرپرست سابق تیم فوتسال پرسپولیس، مدیرعامل پیشین باشگاه میثاق تهران و عضو پیشین هیئت رئیسه سازمان صحبتی داشته باشیم.
خبیری در مورد شرایط حال حاضر فوتسال کشور اظهار داشت: با انصراف باشگاه دبیری تبریز از فعالیت و تیمداری در فوتسال واقعا متاسف شدم که فوتسال کشور بعد از انصراف باشگاههای ریشهدار و مدعی مثل شن سا، تام ایرانخودرو، پیمان، منصوری قرچک، میثاق تهران. تهی از باشگاههای مدعی و سرمایهگذار در بخش خصوصی شده چرا که این باشگاهها و البته چندین باشگاه دیگر که عمدتاً از بخش خصوصی در فوتسال فعالیت میکردند به رونق و پویایی این رشته کمک شایانی داشتند و حالا انصراف و انحلال آنها زنگ خطر را برای لیگ پرحاشیه فوتسال به صدا درآورده است.
وی ادامه داد: به نظر من عدم حمایت و توجه مسئولان امر به باشگاهها خصوصا بخش خصوصی موجب دلزدگی آنها شده تا پس از چندین سال فعالیت چشمگیر عطای کار در فوتسال را به لقایش ببخشند. غیر از باشگاههایی که نام بردم زمانی که به عنوان مدیر فوتسال پرسپولیس فعالیت میکردم باشگاههای پرسپولیس، استقلال و پاس و چندین باشگاه دیگه حضور پرقدرتی در لیگ فوتسال داشتند که باعث رونق این رشته پرطرفدار شده بود، اما الان متاسفانه نه باشگاههای بزرگ در فوتسال حضور دارند و نه بخش خصوصی راغب به سرمایه گذاری در این رشته است که این مسئله به همراه عدم استفاده از مدیران کاربلد و دلسوز زنگ خطر برای رشته پرافتخار فوتسال را به صدا درآورده است.
خبیری افزود: یکی از ناراحتیهای اهالی فوتسال عدم حمایت مسئولان در ترغیب اسپانسر و عدم پخش تلوزیونی مسابقات است. در اوایل دهه ۸۰ تا اواسط این دهه صادق درودگر ریاست کمیته فوتسال رو بر عهده داشت که توجه ویژه و خاصی به باشگاههای فوتسال داشت. در آن سالها اسپانسرها و صدا و سیما اقبال خوبی به فوتسال داشتند. بسیاری از دیدارهای حساس بصورت زنده از شبکه سوم سیما پخش زنده میشد، اسپانسرها با رغبت فراوان در فوتسال هزینه میکردند و بازیهای ملی و حتی بازیهای حساس باشگاهی مملو از هوادار و تماشاچی بود و با استقبال چشمگیری مواجه میشد بطوری که ظرفیت سالن ۱۲ هزار نفری آزادی در بازیهای ملی و حساس باشگاهی تکمیل میشد.
خبیری در پایان گفت: الان و در حال حاضر از نظر امکانات و سخت افزاری وضعیت به مراتب بهتر از گذشته است، اما اینکه فوتسال از رونق افتاده یک دلیل عمده دارد و آنهم عدم توجه واقعی مسئولان فدراسیون و انتصاب مدیرانی در این رشته است که دلسوز نبوده و از جنس فوتسال نیستند و تجربه مدیریتی درخشانی در این رشته ندارند. این مسئله باعث شده فوتسال و لیگ آن دچار دچار افت کیفی و به تبع آن اعتراضات اهالی فوتسال و انصراف باشگاههای ریشه دار و بخش خصوصی از تیمداری شود. اعتقاد دارم آقای تاج که مدیر باتجربه و موفقی هم در فوتبال بوده همانطور که با حساسیت و تدبیر به فوتبال و موفقیتهای آن توجه دارد همانطور هم باید به فوتسال با نگاه ویژه و دلسوزانه نگاه کند و این رشته با استقلال بیشتری به کارش ادامه دهد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *