صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برای حل و فصل سیاسی بحران سوریه باید با حکومت بشار اسد وارد مذاکره شد

۰۸ تير ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۴:۳۹
کد خبر: ۳۲۳۶۴۱
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
وزیر خارجه آلمان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با ارزشمند خواندن تلاش های روسیه برای کاهش تنش ها در سوریه بر لزوم جلوگیری از کاربرد سلاح شیمیایی و مواد سمی در این کشور تاکید کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل ، گابریل روز چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با سرگئی لاوروف همتای روس خود در شهر کراسنودار در جنوب روسیه گفت: برای حل و فصل مناقشه سوریه باید با حکومت بشار اسد رئیس جمهوری این کشور وارد مذاکره شد.
 
خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از زیگمار نوشت: سرنوشت بشار اسد و دولت وی را فقط از طریق مذاکره می توان تعیین کرد.
 
وی همچنین یادآوری کرد: رئیس جمهوری سوریه قبلا برای انجام تحقیقات در باره حادثه شیمیایی اخیر در این کشور ابراز علاقه مندی کرده است.
 
وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه اسد را فردی نمی دانیم که مورد دفاع قرار گیرد، اظهار کرد: معتقدیم پیگرد قضایی بشار اسد اقدامی نادرست خواهد بود. وی پیشتر نیز نشان داده که برای انجام تحقیقات شیمیایی آمادگی دارد.
 
گابریل در ادامه نیز گفت که آلمان از پیشنهاد روسیه برای انجام تحقیقات بین المللی در باره حادثه شیمیایی خان شیخون به رغم اختلاف دیدگاه دو کشور در باره رئیس جمهوری سوریه حمایت می کند.
 
وزیر خارجه آلمان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با ارزشمند خواندن تلاش های روسیه برای کاهش تنش ها در سوریه بر لزوم جلوگیری از کاربرد سلاح شیمیایی و مواد سمی در این کشور تاکید کرد.
 
گروه کشورهای غربی-عربی ضدسوری به پیشگامی آمریکا از شش سال پیش با راهبرد سرنگونی حکومت سوریه سبب شدند، دهها هزار تروریست افراطی از کشورهای مختلف جهان به سوریه گسیل و از جنگ افزارهای پیشرفته، پول و حمایت های اطلاعاتی برخوردار شوند.
 
این اقدام های ضدسوری سبب تشکیل دهها گروه تروریستی شد که افزون بر قتل عام و کشتار صدها هزار نفر در سوریه و عراق و همچنین ویرانی دو کشور، آوارگی میلیون ها عراقی و سوری را در پی داشته است، ولی گروه کشورهای غربی-عربی هنوز هم به حمایت از گروههای مسلح و تروریستی ادامه می دهند.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *