سرطانی با لقب «چنگار گوشتی» / تعطیلی چند هفتهای و بلاتکلیفی بیماران سرطانی/ اپلیکیشین «فطره آنلاین»
سرطانی با لقب «چنگار گوشتی»، تعطیلی چند هفتهای و بلاتکلیفی بیماران سرطانی و ... را در بسته جامعه امروز بخوانید.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، سرطانی با لقب «چنگار گوشتی»، تعطیلی چند هفتهای و بلاتکلیفی بیماران سرطانی و ... را در بسته جامعه امروز بخوانید.
فارس: بخش خون بیمارستان طبی کودکان که مسئولیت شیمی درمانی کودکان سرطانی را برعهده دارد، حدود پانزده روز تعطیل شده و از پذیرش مجدد بیماران جلوگیری میکند. این موضوع و اختلال در روند درمان، سبب نگرانی تعداد زیادی از خانوادههای این کودکان شده است.
پدر یکی از کودکان: تا جایی که بنده اطلاع دارم پذیرش اولیه بیمار مبتلا به آبله مرغان سبب این موضوع شد. تا جایی که من میدانم مدیریت بروز چنین مشکلاتی بر عهده سرپرستار بخش است که تقریبا بیشتر بیماران و پرسنل از عملکرد ایشان ابراز نارضایتی دارند.
سرطانی با لقب «چنگار گوشتی»
تسنیم: پروفسور محمد اسماعیل اکبری درباره سرطان «سارکوما» میگوید که سارکوما نوعی از سرطانهاست که همه نسوج بدن را گرفتار میکند. سارکوما انواع مختلفی دارد که بیشتر نسوج نرم را درگیر میکند، سارکوماها بهطور عمومی بهصورت تومور و غده پیدا میشوند. محل بروز آنها در اندامها یعنی دست، پا و شکم و بهخصوص در قسمت پشتی شکم و در استخوانها است. درمان اصلی سرطان «سارکوما» جراحی است؛ در حقیقت جراحی بهترین و مؤثرترین روش درمانی است، همچنین کنار جراحی، شیمیدرمانی نیز تا حدودی میتواند کمک کننده باشد که البته نباید انتظار زیادی از آن داشت. رادیوتراپی همراه جراحی کمککننده است. این عمل اگر امکان داشته باشد باید در هنگام عمل انجام شود (رادیوتراپی حین عمل) که در مواردی که علم مجوز میدهد کمککننده است. در خانمها سارکوماهای رحم و اعضای زنانه بیشتر دیده میشود و معمولاً در صورت جراحی بهموقع، جواب خوبی دریافت خواهیم کرد. در سارکوماهای اندامها بهویژه بعد از عود، احتمال قطع عضو وجود دارد و در صورت توصیه جراح، باید به آن عمل کرد.
تعطیلی چند هفتهای و بلاتکلیفی بیماران سرطانی
ضعف مدیریت و تاخیر در استریل بخش
بروز و پیدایش چنین مشکلى و تاخیر در استریل کردن بخش، قطعا تاییدى بر ضعف مدیریت و یا کوتاهی کردن در انجام امور مربوط به حل و فصل این مشکل است، زیرا برای چنین بیمارانی حتی یک روز تاخیر هم نقش حیاطى دارد و عقب و جلو شدن حتی یکروزه درمان میتواند توده سرطانی را بزرگتر کند. این مرکز تخصصى مربوط به کودکان، زیر نظر یکی از نزدیکان وزیر بهداشت اداره میشود، انتظار میرود از جایگاهشان برای حل چنین مشکلی استفاده کنند و تا حل مشکل بوجود آمده مکان دیگرى را جهت تسهیل روند شیمی درمانی در اختیار کودکان قرار دهند.
علت مشکل، پذیرش کودک آبله مرغانی بود
خبرنگار یکی از رسانهها با ارتباط با مرکز خون بیمارستان طبی کودکان سعی کرد از صحت و سقم ماجرا اطلاع پیدا کند. مشاهدات میدانی نشان از تایید خبر داشت، ولی برای روشن شدن زوایا ماجرا با چند تن از پرسنل این مرکز نیز گفتوگو کردیم. پرستار مرکز خون در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه «پذیرش کودکان برای انجام شیمی درمانی مجددا از کی آغاز خواهد شد؟» گفت: ما برای چهارشنبه بستری خواهیم داشت، اما این موضوع هنوز صد در صد و قطعی نیست. بخش را استریل و تمیز کردهایم، اما دورهای که بیماری در بخش وجود دارد هنوز طی نشده است. پرستار بخش در واکنش به اظهار نگرانی از بدتر شدن وضعیت کودکانی که در انتظار پذیرش مجدد برای ادامه شیمی درمانی هستند گفت: برای همین بستری را انجام نمیدهیم، زیرا نمیخواهیم کوچکترین خطری بچهها را تهدید کند. ولی میتوان این نگرانی را از پزشک مورد معالجه پیگیری کرد. چهارشنبه بعد از تعطیلات عید فطر مسئولین جلسهای تشکیل خواهند داد و در خصوص اقدام به بستری مجدد تصمیم گیری خواهند کرد. این پرستار در پاسخ به این سوال که دلیل این مشکل بهوجود آمده چه بوده است، با عصبانیت از سوال مطرح شده گفت: دانستن این موضوع در عمق فاجعه تغییری ایجاد نخواهد کرد.
اجرای طرح همیار گردشگر دانش آموزی در تابستان
مهر: طرح همیار گردش به صورت پایلوت در نوروز ۹۶ اجرا شد که موفقیت آمیز بود. اجرای این طرح در تابستان نیز ادامه خواهد یافت. طی هماهنگی با میراث فرهنگی دانش آموزان در فصل تابستان همیار گردشگران میشوند. تعداد ۱۰ هزار دانش آموز در نوروز ۹۶ با ما همکاری داشتند که همین تعداد در تابستان نیز فعالیت خواهند کرد، البته ممکن است این تعداد افزایش نیز یابد. در شهریور ماه سال جاری یک اردو برای همیاران گردشگر دانش آموز برگزار خواهیم کرد.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *