نظارتهای بهداشتی بر اماکن تفریحی و شناگاهها
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از نظارتهای بهداشتی بر آب، فاضلاب و پسماند و مواد غذایی در شناگاه ها، به خصوص در دریای شمال کشور خبر داد.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با بیان اینکه نتایج اقدامات و نظارت هایی که در راستای سالم سازی و بهداشت شناگاهها درپیش گرفته میشود، در درازمدت قابل مشاهده است، تصریح کرد: بحث شناگاهها با محوریت وزارت کشور انجام میشود؛ لذا وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی نیز این اماکن را از حیث بهداشت آب و فاضلاب، پسماند و مواد غذایی مورد پایش و ارزیابی قرار میدهد.
صادق نیت در عین حال به فعالیتهای این مرکز در ایام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: در ایام ماه مبارک رمضان، نظارتهای مرتبی بر مراکز تهیه غذا و رستورانها داشتیم، نظارتهای ویژهای نیز بر مراکز تهیه غذاهای مخصوص ماه رمضان مانند، زولبیا و بامیه و آش و حلیم، در دستور کار داشته و به اجرا رساندیم.
وی خاطرنشان کرد: ساعات نظارت بر اماکن و رستورانها نیز علاوه بر وقت اداری به ساعات عصر و شب افزایش پیدا کرد تا بتوان موارد تخلف را به خوبی شناسایی کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *