لزوم پرهیز از دروغ پس از ماه رمضان/ از حال یکدیگر جویا شویم
یک کارشناس مذهبی با تاکید بر لزوم ادامه پرهیز از دروغ پس از ماه رمضان، از اهمیت جویا شدن از حال یکدیگر در ماه شوال و دیگر روزهای سال سخن گفت.
وی ادامه داد: یکی از ویژگیهایی که مومنان روزهدار با فرارسیدن ماه مبارک رمضان آن را در درون خود هرچه بیشتر پرورش میدهند، پرهیز از دروغ گویی است چرا که دروغ کلید همه بدیها است.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: اگر انسانها تلاش کنند پس از ماه رمضان نیز عادت دوری از گناه و دوری از دروغ گفتن را در درون خود زنده نگاه دارند، به طور یقین به مراتبی از ایمان میرسند که در تمامی موقعیتها از لغزشها و گناهانی که ممکن است گریبان آنها را بگیرد، دوری میکنند.
وی در ادامه صحبتهای خود اظهار کرد: با دقت در روایتهایی که از معصومان (ع) بر جای مانده، متوجه میشویم که نیکی کردن به انسانها و توجه به موضوعات مهمی مانند گرد هم جمع شدن اعضای خانوادهها در قالب سنت صله رحم، عمل نیکو و شایستهای است که میتوان آن را پس از ماه رمضان نیز ادامه داد.
محمدی افزود: فرا رسیدن عید سعید فطر و شکرگزاری بندگان در این روز به پاس سلامتی یک ماه گذشته خود و توانایی که خداوند برای روزه گرفتن به آنها عطا کرده، فرصت مناسبی را فراهم میآورد تا مومنان دورهم جمع بشوند و از حال یکدیگر جویا شوند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین خواندن قرآن کریم به ویژه سورههای مبارکی مانند کهف، یس و انعام از اعمال پسندیدهای است که افراد میتوانند در ماه شوال به ویژه در روزهای ابتدایی، میانی و انتهایی این ماه به جای بیاورند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *